Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.828
Cevap
43
Favori
376.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İBB operasyonunda tutuklanan eski CHP MV Aykut Erdoğdu:

Bu operasyonun amacı seçim kaybetme kaygısıyla CHP’nin ‘Aşil tendonunu’ kesme çabasıdır. Erdoğan bu kası kesmek zorunda olduğunu hissetti ve bence siyasi hayatının en büyük hatasını yaptı. Siyaset en temel belirleyicidir.

Erdoğan, Türkiye ekonomisinin yakın gelecekte toparlanamayacağını, seçime kadar hızla oy kaybedeceğini öngörmüş olmalı. Seçim kaybetmenin korku ve paniğiyle muhalefeti dizayn çabasına girdi. Buna da konuşmalarında ‘Milli muhalefeti inşa edeceğiz’ cümlesiyle başladı. Bu amaçla CHP’yi içten bölmeye çalışıyor.

Erdoğan’ın oyları erimeye devam edecek. Seçim kazanma ihtimali azaldıkça operasyonlar dalga dalga artacak. Süreç ilerledikçe tutuklananların dramı artacak. Kendilerinden ve ailelerinden acı haberler gelmesinden büyük endişe duyuyorum.

CHP, bütün anketlerde AKP’nin en az %6 önünde çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aqp'den adalet, adil kararlar, vs bekleyenler, boşuna beklemeyin. aqp bunlara SAHİP DEĞİL. aqp, maalesef ülkenin başına çöreklendi ve ülke ciddi anlamda her alanda daha kötüye gidiyor, gitmeye de devam edecek.

tek çare erken seçim. millet kendini ancak böyle kurtarabilir. şimdi seçim olsa, tam olarak düzelme bile yılları bulacak. ama zararın neresinden dönülse , kardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkında tam 11 ayrı dava dosyası açılmış olan tutuklu İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün 19 Mart operasyonlarının savcısı, eski AKP’li adalet bakanı yardımcısı AKIN GÜRLEK davası üzerine duruşmaya katıldı.

Alkışlarla salona giren İmamoğlu "Türkiye seninle gurur duyuyor", "Cumhurbaşkanı İmamoğlu" sloganlarıyla karşılandı. İmamoğlu'nun “Resmimi, sesimi, görüntümü, sosyal medyamı yasaklıyorsunuz. Milletin gönlünden beni silemeyeceksiniz” sözleri üzerine salondan bir alkış tufanı koptu.

16 Temmuz'a ertelenen davada gerilim yaşandı. Jandarma İmamoğlu'nu duruşma salonundan çıkarmak isteyince İmamoğlu, "Zorla götürün beni" dedi ve yerine geri oturdu. 

• Ekrem İmamoğlu:

"3 KEZ SEÇİM KAZANDIĞIM İÇİN BURADAYIM"

"İstanbul'u kazanan, Türkiye'yi kazanır diyen zihniyete karşı üç kez seçimi kazandığım için buradayım ve tutsağım. Onun için zindandayım. Yoksullardan gençlere, çocuklardan kadınlara, herkesin derdine ortak olan, dertlerine çözüm üreten, halkçı bir belediyecilik. yaptığımız için milletimizin teveccühünü kazandığımız için buradayım. İstanbul'un muhafızı olduğumuz için buradayız. Kanala, ranta ve talana karşı durduğumuz için buradayım.

"BU YARGILAMA DEĞİL, DOĞRUDAN CEZALANDIRMA"

Ön seçimde, Türkiye ve dünya tarihinde ilk kez 15,5 milyon insanın oyunu aldığım için buradayım. Cumhurbaşkanı adayı olduğum için buradayım.

Biz yargılanmıyoruz. Bizim yargılandığımız falan yok. İftiralar, algı operasyonları, gizli tanık yalanları geçmişi suç dolu insanların iftiralarıyla esir tutuluyoruz. Bu bir yargılama değildir. Doğrudan cezalandırmadır. Yargılanmıyoruz

AZİZ İHSAN AKTAŞ TEPKİSİ

100 tane kurum ile iş yapana çete ve çetenin başı dersiniz. 95'i kendi partisinden. Oraları hiç görme, 5 tanesi CHP’li diye onları içeri al. Sonra o çete lideri dediğin adamı serbest bırak. Bunu kimse kabul edemez.

"BENİ SİLEMEYECEKSİNİZ"

Resmimi, sesimi, görüntümü, sosyal medyamı yasaklıyorsunuz. Milletin gönlünden beni silemeyeceksiniz.

Bilinmelidir ki bu ülkeyi ayakta tutan ne silah gücüdür ne servet birikimidir. Bu ülkeyi ayakta tutan tek şey adalettir, haktır ve hukuktur ve adaletin olmadığı bir memlekette bilmeliyiz ki ne yatırım olur, ne huzur olur, ne refah olur. Bu mücadelede yalnız değilim. O yüzden bu mücadelede milletimizin on milyonlarca sesi arkamda. Ben onu hissediyorum. Herkesin evladı için güzel bir gelecek ve adalet sistemi vaat ediyorum. Onun bir neferi olacağımı, onun mücadelecisi olacağımı ve bunun her daim arkasında duracağımı ifade ediyorum.

• Milli irade gaspıyla Gaziosmanpaşa koltuğuna atanan eski AKP’li bankamatik personeli Eray Karadeniz GOP belediyesinin websitesine kendi ismini ‘’ BAŞKAN ‘’ olarak yazdırmıştı.

Karadeniz’in başkanlığı 1 hafta sürdü. Ünvan AKP’lilerin de tepkisi sonucu tekrar ‘’ BAŞKAN VEKİLİ ‘’ ne döndü.

Ancak Karadeniz, belediyenin halk oylarıyla seçilmiş tutuklu başkanı Hakan Bahçetepe’nin bilgilerini siteden sildirdi

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’www.sozcu.com.tr
    Başkanlık hevesi kısa sürdü; Ünvanı bir haftada gitti - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/akp-li-vekil-bir-yanlistan-dondu-bir-yanlis-yapti-p184383
  • Yaptiklari huksuzluk elelerinde patladi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

suçsuz insana hapis ve yargılama zor.

yıpranmış ve yalnız bırakılmış aynı Ergenekon,Balyoz tutukluları gibi.O zamanda kaç tutuklu var belirsizdi.

Chp ve bizler artık buna dur demeliyiz.Yoksa gidişat kötü.

• hafta içi miting avcılar'da. bu ülke kimsenin tapulu malı değil. vatanın sahibi sadece halk'tır. halk da bir an önce seçim istiyor. adalet, hak ve hukuk istiyor.

• t24
    İmamoğlu, duruşma görüntüsünü paylaştı: Ben de sizi özledim, dayanışmanız için teşekkürler, birlikte kazanacağız
    https://t24.com.tr/video/imamoglu-durusma-goruntusunu-paylasti-ben-de-sizi-ozledim-dayanismaniz-icin-tesekkurler-birlikte-kazanacagiz,64827

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaskani Imamoglu daha Fit olmus. Onu iceri tikayanlar yere bakarlen kendisi dahada dik duruyor artik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fit olması iyi de kısa vadede yeterli değil!

Fit kalması önemli!

Mahkumların askerlikleri içinde bulundukları yılın sonuna kadar ertelenir!

Bu tutuklu bulundukları her yıl için bu şekilde devam eder..yani infaz sürecine göre askerlikten muaf olma gibi bir durum yoktur!.

O bakımdan uzun süre bu fit olma durumunu muhafaza ederse kendi yararına olur:D

• Balistik troll patlaması yine ne yazmış diye bakayım dedim blokluymuş.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Kistasi Baskanim nefes alsin yeter olancilar icin fazla iddiali sozler bunlar. Askerlik demisken Saray esrafindan birtakim genclerin Vatani gorevlerini yerine getirmedikleri biliniyor. Askerlik 35+ ustune degil ama genclere zorunlu.

O bakimdan Gemicik ticaretine biraz ara verip hem
    Fit olmak hemde vatandaslik gorevlerini hatirlamak icin bunu bir dusunmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Haziran 2025; 0:38:33 >
  • ÖTV lere güncelleme gelmis, artik en düsügü %80 gözünüz aydin, yeniden saha kalkiyoruz.

• Serokcular nerdesiniz? Bak ne diyor sizin Hewaller;

YPG + PKK + PAJK + PAK + YPJ + Komala + HPG + YRK + SDF + Peşmerge + Komala .. vb = 1

Biz tek bir milletiz, kutsallıklarımız birdir, bağlarımız birdir ve düşmanla savaşımız tek, tek satırda, yan yana birlikte savaşır.

https://x.com/ciwana7h/status/1934603270984495379?s=46

pkk feshedilmis yersen, acilimla pkk li olmayan kürtleride pkk nin kucagina attiniz.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Onların şaha kalkması bitmez hiç.

• ümit hoca tahliye oldu. umarım aynı şekilde teröristler ve cahillerle mücadelesine devam eder:)

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 17 Haziran 2025; 14:22:17 >
  • düşünün istanbul'un herhangi yerinden silivri 3 saate yakın sürüyor, anadoludan otobüsle 4-5 saat. millet doldurmuş orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 17 Haziran 2025; 14:30:25 >
  • Sonunda Ümit Özdağ'ı serbest bıraktılar. Darısı İmamoğlu ve diğerlerinin başına inşAllah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.