Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
18.896
Cevap
43
Favori
378.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkede hukuk kalmamış, demokrasi ölmüş, ekonomi sizlere ömür. ama akboşlar olsun, aqpli değilim ama'cılar olsun, saçlarını ısrarla taramaya devam ediyorlar.

elbet o demokrasiyle birlikte o bağımsız yargı da gelecek bu topraklara. yeter ki seçim sandığı ortaya çıksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağımsız yargı akp öncesi çok vardı ya 😅
    Anlamadığımız şey bu ülkede yargı her zaman güçlüden yana olur.
    Yargılayanlarda insan bunu unutmayın.
    Bir arkadaş vardı yapay zeka yönetsin diyordu, öyle olmadıkça boşuna bağımsızdı şuydu buydu yormayın kendinizi.
    Herkes kendi çıkarı peşindedir.
    Yarın chp gelse başa yargı da chp den yana olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chp'nin rakibi adil dövüşmüyor. misal boks yapılıyor, tekme atıyor. hakem de görüyor, "devam et" diyor.

yani rakip adaletsiz, hakemler taraflı. ama akboşlarına sorsan, her şeyin suçlusu chp. neden? cumhuriyeti kuran anlayış chp'de olduğu için olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Vİrgul; yalan söylüyorsun!

şimdi baktım o dönemki İBB meclisine;

198 meclis üyesinin 98i RPli, 54 Anaplı, 21 CHP'li, 15 Dspli, 3 DYP, 5 bağımsız!..

Ali Müfit Gürtuna 111 oy, Anap 58 oy, Chp 23 oy almış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Rambo ;

böyle mi demek istedin:D👇

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’Cemal Akyüzyoutube
    Tayyip Erdoğan Bizi 22 Yıldır Evire çevire dövüyor :)
    https://www.youtube.com/shorts/CuJvTCh7Zj0?si=SEikSknYIGRXt9Kp

• Bunlar bu zihniyetle yeni anayasa yapıp toplumsal uzlaşı arayacaklar öyle mi?⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

36saatlik ses kaydı var diye

manşet attırdığınız Kiptaş ta

KİK e göre bir sorun yok ;)

daha önce örnekle açıkladım!

nostalji yapıp duruyorsunuz!

vatan haini dediğiniz öğrenciler bile

birer birer serbest bırakılıyor.

sizi de kullanan yandaş basın,

hiç birini haber yapamıyor.

bu davalarda aynı olacak!

tıpkı boluda yanan otelin davası gibi!

• iskender86 kullanıcısına yanıt

Bu kadar bağımlı yargı yoktu, ileri gideceğine geriye gitti her konuda olduğu gibi.

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

2024 yerel seçim sonuçları! Tablo bu..

Ak Parti'nin binlerce oyu iptal edildi! itirazlar reddedildi! O gece Eyüp' le birlikte en çok takip ettiğim ilçelerden biriydi burası..

Büyük tartışmalar yaşandı Gaziosmanpaşa'da

Şu an Ak partiye geçmesi bence gayet normal..

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Yani halkın seçmesi önemli değil diyorsun! Hani sandık diyordunuz!

O gece neyi izlediniz bilemiyorum ama

sonrasını hiç takip etmemişsiniz.

"CHP’nin seçimi kazandığı Gaziosmanpaşa’da oylar yeniden sayılıyor."

ilk ve 2. Sayımda da benzer fark çıktı!

hem bilmiyorsunuz hemde demogoji yapıyorsunuz.

vazgeçin artık.

paydaşlarınız bile

hakim-savcı karar versin diyor.

yeter yani.

o zaman seçimde şaibe varsa seçimi tekrarlasınlar ben öyleye inanıyorumla olmaz o bu açık olarak çökme oluyor.

suçluysa bile başkanın yardımcısı filan geçmeliydi.

özellikle gop olayından akp büyük prestij kaybetti gerçek bu seçim tekrarlansa büyük bir şaplak yiyecekleri %90+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Haziran 2025; 22:56:6 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Tabi ki önemli kaptan. CHP'nin adayı daha farklı bir şekilde kazanmış olsa, meclis çoğunluğu AKP de bile olsa bugün olanı etik bulmam!

Ama orda durum öyle değildi! çok arkadaşım var o bölgede, Ak Parti'nin binlerce oyunun iptal edildiği öğrenildi! yapılan itirazlar reddedildi! 800 küsur bir oy farkla Chp kazandı..

Dolayısıyla bugün ortada olan tablo normal diyorum. Bu şahsi görüşümdür tabi.

Ben böyle düşünüyorum..

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

İBB seçimlerinde de öyle olmadı mı?

Akp itirazlar sonucu sadece sandıkların yüzde 10'unu tekrar saydırabildi! Fark 13 binlere kadar düştü! Diğerleri reddedildi!

Dönemin il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seçimleri CHP'nin almasında büyük katkısı var, fazla da detaya boğmak istemiyorum, kapatalım bu konuyu..

benim yan ilçem gop iyi biliyorum orada muhafazakar müteahhit rantı yoğundu zaten chp süpriz yapıp kazandı yer dindar çünkü beklemiyorlardı asla kudurdular çileden çıktılar desem yeri ha buda beklenen bir şeydi zaten ama yaşanan tablo hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Haziran 2025; 23:11:50 >

Artık kazanmak için belli bir oran fark mı olacak? Akp seçimde gerekli gereksiz itiraz etti. Bununla gelme yani.

Bugüne kadar akp ve rte için "kazanmış mı kazanmış" şeklinde yorum yaptınız. O yüzden bu sefer sizin seçmen bile rahatsız oldu. Üstelik artık muhalefete "akp seçilemeyince yargı yoluyla el koydu" deme şansı tanıdınız.

• Bu is artik partiler ustudur. Ulkenin tum kurumlari curutuluyor, hergun milli iradeye yeni bir darbe vuruluyor. Hukuk bir kabaguc olarak kullaniliyor. Teroristlere gereginden fazla alan verilip karsi cikanlar icerde tutuluyor. Nereye gidiyoruz? Hem iktidar hem muhalefeti savunanlar, bunu dusunuyormusunuz?

Baskanlik sistemi geldiginden beri oncesinde biraz isleyen bazi seylerde islemez oldu. Basin ozgurlugunde 158. , Demokrasi skalasinda en gerilerdeyiz, yuksek faizde dunya 2. si, yuksek enflasyonda dunya 5. , gelir esitsiz dagiliminda 4. yüz. Duzelecekmiyiz derken hergun dahada geriloyoruz.

Tum ulkeyi Akistan yapin, ne yaparsaniz yapin, her elestireni hapse tikin, ayrilikci Kürt fasistleriyle yeni anayasa yapin. Hirsizlari, katilleri af cikarip sokaga salin. Nereye varacaksiniz? Bu guzelim ulkenin pozitif soylemler ve kitleye kitleyerek Cehenneme cevrildiginin ne zaman farkina varacaksiniz?

Yiyin, bosaltin hazineyi ayakkabi kutularina, bunlar bumerang gibi yine size donmeyecekmi? Kimden neyi nereye kaciracaksiniz? Siz kim biz kimiz? Ayni ulkenin insanlari degilmiyiz? Verdiginiz zarar size donmeyecekmi? Nedir bu kin? Bu ofkeniz? Bu yolda daha nereye kadar boyle gideceksiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Bilmiyor değil kardeşim, yalan bunların ağzına yuva yapmış.

Bunlar Allahtan korkmaz yalancı mahlukatlar

• 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.