Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 2K23 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.822
Cevap
43
Favori
376.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğruları mı söyledin? 7 düvel falan diye sallıyorsun. Zamanında bir rahip için ekonomini çökertirim dediler rüzgarı yetti. Sizin gibiler ne yer ne içer merak konusu.

Maaşlısın tabi. Bir anda buraya dalıp siyasi parti borazanlığı yapıyorsun. Ben zaten buradaydım. Bankamatik memuru dediğin akpde olur hükümetin öyle memurları var. Öyle biri olsaydım senin gibi vahim iddialar var derdim. Bir anda eski bir hesapla bu foruma gelirdim buradan çıkar X'e giderdim.

Sizin iddialar, belgeler hiç bitmez. Aynı ergenekon zamanı samanyolu tv gibi. Aynı taktik. O zamanda senin gibi troller vardı bütün gün böyle hesaplarla propaganda yapardı. Sizin masallar bitmiyor yok belediyede pkklı varmış o bitti bu meseleler. Belediye sanki bağımsız hesap vermeyen kafana göre yönetebileceğin bir yer.

• Bu yapılanlardan sonra şahsi fikrim kendi ayaklarına sıktılar. Kur yükseldi, dış çevrenin zaten ekonomiye güveni yoktu artık hiç kalmadı. Morgan Stenley Bist'ten çekildi.

Asıl mevzu tutuklama kararı çıkarsa patlar. Bakalım kur nasıl tutulacak hemde faiz indirme döneminde. Enflasyon patlar gene. Tutuklama kararı çıkmaz ise bu tantana olmazdı muhtemelen tutuklu yargılanacak. Ama tekrar söylüyorum Türk halkı bunu sineye çekmez ve unutmaz.

İstanbul seçimlerinde 15 bin oy fark ile Ekrem Bey kazanmıştı. Tekrar sayım istendi çünki milletin iradesine karşı gelindi. Bu sefer Ekrem bey 800 Bin fark attı. 2 Tarafada oy vermek istemeyen seçmen sayısıda çok işte böyle durumlarda onlar devreye giriyor.

Yoksullaşıyoruz arkadaşlar git gide yoksullaşıyoruz bu kavgalar yüzünden. Ama Sözde Mslümanlar sözüm size Hakkım Helal değil. Çocuğumun rızkı sizlere haram olsun İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 20 Mart 2025; 11:24:46 >

• Periah kullanıcısına yanıt

Çok yanlış kişiye laf anlatıyorsun. Yaşayan en büyük akp liyi savunan birisine ne anlatabilirsin. Bugün yaşananların en büyük sorumlularından birisi kk dır. Laf anlattığın kişi üç kelimeden fazla cümle kuramayan birisi. Troll demekten ve ezber konuşmaktan başka vasfı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt
    Para kutusu deyip dilinize pelesenk etmiştiniz para kuleleri için bir sözün var mi görüntüler hakkında savunma yapacak mısın? İmamoğlu dahi canlı yayında kem küm etti.Bir diğer kanıt ali Nuhoğlu 40 milyon ile yakalandı kaçacakken İmamoğlu nun kasasi diyorlar buna ne diyorsun.Daha söyleyeyim mi capasity avm den 5 milyon rüşvet isteme durumu var orada Süleyman atik denen yine İmamoğlu kankasi bunu nereye koyacağız,avm savcılığa şikayetiyle ortaya çıkıyor bu da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İmamoğlu'nun gözaltı kararını değerlendirmek için katıldığı programda Nagehan Alçı'ya tepki gösterdi:

💬"Dün Fetöcülerin yanındaydın, bugün nerede olduğun belli değil"

💬"Ben bu kadınla aynı havayı dahi solumak istemiyorum. 'Nagehan Alçı yayında' deseydiniz bağlanmazdım."

Tanju Özcan, nagih*n a ayar veriyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Troller olmasa %50 oy alamazlar bunun farkındalar. Sosyal medyada hashtagler açarak algı operasyonu çekiyorlar. Kandırılmaya müsait kitle de bunlar ne tezgah kurarsa ona düşüyor. Böyle böyle kandırılmış bir kitle yaratıp oy kazanıyorlar. Yoksa akıllı insanın bunlarla işi olmaz.

Demagoji yapma burada ,çamur at izi kalsın sizde iftira atmayı seversiniz sizden iyi maaşlı partizan çıkar forumda ezici çoğunluk da bunu gösteriyor aktroll dersiniz oktrol deyince hoplarsiniz

• 01muallim 0 kullanıcısına yanıt
    Asıl olayı siz iktidardan gidince göreceğiz. Bu kadar korkunun sebebi olmalı değil mi? O zaman siz ne yapacaksınız acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben seni ciddiye almıyorum ki. 3 kuruş verilerek buraya gönderilen birine 5 kuruş versem istediğim gibi öttürrürüm. Sen burada forumun normal üyeleri gibi ciddiye alınacağını mı sandın? Besleme üyenin tekisin senle dalga geçilir, eziklenirsin eğlence olur. Zaten buraya hakaret işitmeye geliyorsun. Bunun için para ödüyorlar. Şabanın filmlerindeki mazlum gibi modern mazlum.

Burada herkes para karşılığı çalışmıyor. Sen herkesi kendin gibi sanma. Ben herkesi istediğim gibi eleştiririm. Sıkıysa sen yap. O oturduğun koltuktan kaldırmadan merdivenlerden yuvarlanırsın tekmeleye tekmeleye binanın dışına kadar atarlar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Artık rüzgar tersine döndü bitti o lale devriniz avucunuzu yalarsınız 80 sene bu millete rağmen devletçilik oynadınız devletin sahibi gibi davrandıniz artik ülkenin milletin asıl temsilcileri sahipleri söz sahibi sizi daha kötü günler bekliyor yani yapılan hukuksuzluklar vs kimsenin yanına kar kalmayacak Tayyip dediğiniz diktatör dediğiniz adamı mumla arayacaksınız yaz bir köşeye not et görelim hep beraber

Benim dediğim gibi sosyal medyada ne yazıyorsa onları yazmışsın. Başka elinde birşey yok. Eskiden böyle şeyler Taraf Gazetesinde yazardı. Eninde sonunda alayı hapsi boyladı.

Allaha şükür sizin gibi parayla hizaya gelecek kadar alçalmadim ve o dediğin maaşlılar bordrolarını paylaş da bilsin millet madem.Bugün hala muhalefetteyken bile sesini bu kadar gür çıkıyorsa şükredin özgür bir ülkedesiniz bu günleri ararsiniz da nereden nereye geldik ne olduk delisine dönersiniz,siz iyisimi referanslariniza dikkat edin sizi yarı yolda birakmasinlar

Devri biten sizsiniz. Hukuksuzlar sizin de yanınıza kalmayacak. Zaten korkunuzun sebebi bu. Bu millet hesap sormasını bilir. Kendinizi devletin sahibi gibi görmeniz büyük hata. Kirli çamaşırlarınız dünya tarihine geçecek. O zaman göreceğiz sizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0 mesajlı fetönün kucağından yeni kalkmış troller basmış konuyu.

Siz alışkınsınızdır fetö teröristinden alınan emirleri yazmaya, şimdide onun uşaklarından alıyorsunuz tabiki.

Sayıştay diye bişey duydunuz mu hiç? hani dünyalar kadar para çalınmış diyorsunuz ya, açın okuyun bakalım 1094 kere denetim geçirmiş ibb sayıştay raporlarını.

www.sayistay.gov.tr
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ : T.C. Sayıştay Başkanlığı
    https://www.sayistay.gov.tr/reports/A6gVbzGgjz-istanbul-buyuksehir-belediyesi

Biz sizi balyozdan erkenekon'dan biliriz ne kadar kansız olduğunuzu!

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hukuksuzluk dersiniz ama geri 1 asra bakarsak hukukun adaletin dibine mayın döşeyen sizlersiniz 28 Şubat'ta olsun daha geriye gidersek 60 ve 80 darbelerindeki zihniyet adildi değil mi adalet hukuk sistemi tıkır tıkır işliyordu ayrıca menderes asılmayi hak etmişti,siz hukuk Adalet konuşacak son kişilersiniz

Taraf bağımlısı ucu pensilvanyaya dayanan bir tip olduğun belliydi.  

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.