< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (423. sayfa)

-
-
20 senede 100 yıl geriye gittik....Neden? Çünkü :
-
burada bazı kendini çok zeki zanneden arkadaşlar ne diyordu. imamoğlu kendi işlediği suçu iyi bildiği için diploma konusuna hiç girmiyorlar,hiç o konuda savunma bile yapmıyor diyorlardı. alın size savunma. Eko savunmayı buradaki trollere değil hakimlere,yargıya yapacak. ha istabul başsavcılığının ne olduğu belli oradan bir şey çıkmaz da,anayasa mahkemesine başvuru yapmak için yerel mahkemeye başvurup oradan karar çıkmasını beklemesi gerek prosedür gereği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 13 Nisan 2025; 17:9:12 > -
Bizi eksiltebileceklerini sanıyorlar ama milyon milyon çoğalıyoruz. Samsun’dan başlayan yürüyüşümüz yurdun dört bir yanına yayılacak.
Milletimizi her haftasonu bir ilde, hafta içi İstanbul’da bir ilçede yapılacak mitinglere davet ediyorum.
Zulmedenler gidecek millet kazanacak.
-
Az bile soylemis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Dağıtım özelleştirilmeden önce 2013’te 500 liralık elektrik faturasının 98.6 lirasını devlet dağıtım maliyetlerini karşılamak için alıyordu. Bugün ise 500 liralık faturanın 354 lira 44 kuruşu dağıtım şirketlerinin kasasına gidiyor. Özelleştirme yapılmasa ve 2013 yılında ki gibi aynı oranda dağıtım bedeli alınmış olsaydı bugün dağıtıma 354 lira yerine sadece 98.6 lira gidecek ve faturamız da 500 lira yerine 244.16 lira olacaktı."
"Elektrik dağıtımının henüz tümden özelleştirilmediği 2013 yılında meskenlerde tüketilen elektriğin yüzde 60’ı enerji bedelinden oluşuyor ve devlet bu elektriği evlere ulaştırmak için faturanın yüzde 19.7’si oranında para alıyordu.2013’te elektrik dağıtımı şirketlere ihale edildi.
Bunun ardından bugün, enerjinin bedelinin payı yüzde 19’a düşerken şirketlere dağıtım için ödenen pay yüzde 19.7’den yüzde 71’e çıktı."
so-yu-lu-yo-ruz. ampuller de görebilseler de, şartsız akp desteklerini kesebilseler.
t24
Dağıtımın özelleştirilmesiyle 244 liralık elektrik faturası 500 lira olduhttps://t24.com.tr/haber/dagitimin-ozellesmesiyle-244-liralik-elektrik-faturasi-500-lira-oldu,1232126
-
vatandaş kuşatma altında, adalete muhtaç, cebine giren para anında uçuruluyor. fakirlik günden güne artıyor.
erken seçim isteyenlerin sayısı anbean artıyor.
-
kurulan sistemde, ağır vergiler vs ile sürekli parası toplanan vatandaşın, bir de istediği adayı seçme hakkını elinden alırsan, bu korkunç düzenin değişmesi için en büyük şansı , mahrum etmeye kalkarsan, işte vatandaş sazı alır eline.
-
-
her şeyin başlangıcı, diploma iptali ile oldu. bu aklı kim verdiyse, akp'nin çöküşünü ona borçluyuz.
ek olarak, o iptal kararı bence geri alınacak. emsal davalar var, hukuka aykırılıklar var, anayasaya aykırılıklar var.
-
-
o aklı kimden alacak? cem Küçük lerden,nedm şener lerden alıyor.
RTE nin yanında aklı başında kimse kalmadı ki hepsini partiden uzaklaştırdı.
yola çıktıklarıını yolda satıp,onların yerlerine yolda bulduklarını aldı.
-
o isimlerin, yanına yaklaşıp, bir şeyler yaptırması pek olası gelmiyor bana. medyada saçma sapan işlerini yaptırıyorlar tamam da, o konumda olmalarına imkan yok. o isimler , ilk dalgalanmada kum torbaları gibi atılır. önemleri yok yani.
-
gözden kaçırmışlar için.
www.cumhuriyet.com.tr
İmralı görüşmeleri sürerken Atatürkçü komutanlara hapis yolu: Yargıtay cezaları onadı!https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/imrali-gorusmeleri-surerken-ataturkcu-komutanlara-hapis-yolu-yargitay-2318386 -
Cumhuriyetyoutube
#CANLI | Samsun’da tarihi gün! CHP’den "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingihttps://www.youtube.com/watch?t=5148&v=wR9r398pMBg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Nisan 2025; 22:48:32 > -
seçilmişlere karşı, atanmışları savunanlar, vakti zamanında, ""milli iradeee" diyordu.
günün neşesi, fıkra köşesi.
-
""
Üsküdar Belediyesi'nin açıklaması:
"Eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ortaya attığı, belediyemizin personel maaşlarını ödeyemediği yalanının akabinde Belediye Başkanımız Sinem Dedetaş hakkında ahlaksızca paylaşım yapan bütün sosyal medya hesapları hakkında suç duyurusunda bulunulacak, siyasetçi ve gazeteci kılığına bürünmüş bu ahlaksız kilişlerle ilgili hukuki süreç sonuna kadar takip edilecektir."
""
-
t24
Necati Özkan'ın eşi Pelin Özkan bakanlığa seslendi: Bu mudur adalet, eşim nerede?https://t24.com.tr/haber/necati-ozkan-in-esi-pelin-ozkan-bakanliga-seslendi-bu-mudur-adalet-esim-nerede,1232344 -
+1
Ekrem imamoglunun resimleri oy yuzden apar topar kaldiridli adamlara bak vicdansizlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Nisan 2025; 18:28:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X