Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’ (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.960
Cevap
44
Favori
381.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deepharb, ya sen harbiden okuma yazmayı mı unuttun, yoksa dalga geçmeyi cevap sanacak kadar mı çaresizsin? Ben sana net sordum: İmamoğlu DAÜ’yü kazanmadıysa niye 'Kazandım' diye yazdı? Senin verdiğin 'Üniversite sahtekâr, İmamoğlu haklı' muhabbeti falan cevap değil, bildiğin kıvırma. 'Sorunun cevabını verdik' diyorsun, nerde verdin, hangi cümlede? Hadi göster bakalım, yoksa kıvranan sensin diye aynayı tutacam sana. Dalga geçmek kolay, adam gibi cevap versene, zoruna mı gidiyor?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

aynaya bakıp, gördüğü şeyden korkuyordur belki. biraz anlayışlı olun lütfen. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’ 

• Maden suyu içiniz, hem faydalı asitli içeceklerden uzak durursunuz, hem de hazımsızlığa iyi gelir, Şuan çok gündem de olan EKREM ağrılarına da iyi geldiği söyleniyor. Deneyiniz.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

% 25 in, soruyu "kime oy vereceksiniz" diye anlamadığı ne malum. olmayacak şey değil.

• Çok Şükür !!

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’www.sozcu.com.tr
    Son dakika... Mahir Polat hakkında ev hapsi kararı! - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/mahir-polat-icin-karar-p161339
  • SON DAKİKA | Mahir Polat hakkında ev hapsi kararı verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Asıl hasta olarak içerde vefat etseydi bunu malzeme edeceklerdi. Akıllıca.

• Deepharp kullanıcısına yanıt

istanbul'un seçilmiş belediye başkanı'na "kaçma şüphesi var" dediklerinden beri, ülke anormal halde.

• #SONDAKİKA | Saraçhane tutuklamalarında 28 genç tahliye edildi.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’x (formerly twitter)
    ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X
    https://x.com/haskologlu/status/1909981950695141562?t=FbUc2G67I2sb45erJKwIUw&s=19

• Gazeteci Nedim Şener Muhalefetin ve muhalif medyanın bir ALGI haberini daha patlatmış...

Dezenformasyonla Mücadele merkezide bu haberi YALANLAMIŞ. Diploma işinde baya baya bocalıyor muhalefet ve sözde muhalifler...

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’x (formerly twitter)
    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) on X
    https://x.com/dmmiletisim/status/1909950328080117977

• Doktor Mahir Polat zaten siyasi rehineydi, rehineyi serbest bırakmışlar diye okudum. Sıra diğer esirlere de gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Sorma ya. Saçma sapan troll medyası ile ''Yolsuzluk ve Rüşvet'' çamuru atıp kaçma şüphesiyle tutuklama yapılması absürtlüğün daniskası.

Ali Mahir Başarır Yapıştırmış. İmamoğlu tutuklanmadan önce CB' nin ne işi var dı Helikopter İle Kanal İstanbul semalarında :))) Amaç bu zaten. CHP yolsuzluk yaptı çamuru atıp Kanal İstanbul projesi yapmak. Burada ki hiçbir troll şunu diyemedi madem CHP yolsuzluk yapıyor Neden sadece Avrupa yakasında ! :) Neden Anadolu Yakasındaki Belediyeler de değil :) Külliyen yalan dolan ile yazı yazıyorlar. Lakin daha önce bu denendiği için kimse yemedi !!!

Troll ve Yandaş medya ile arkadan iş çevirip , İnsanları yalan masal ile uyutmaya çalışıyorlardı. Gerçekler ortaya çıkınca susuyorlar :)

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’halk tv
    Turpun büyüğü Kanal İstanbul mu? Ali Mahir Başarır'dan bomba iddia
    https://halktv.com.tr/siyaset/turpun-buyugu-kanal-istanbul-mu-ali-mahir-basarirdan-bomba-iddia-928335h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 9 Nisan 2025; 18:7:36 >

• Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev:

💢 Azerbaycan ile Türkiye müttefiktir. Aynı zamanda İsrail, bizim dostumuzdur.

💢 Türkiye ile İsrail arasındaki gerilimden rahatsızız.

@KAUANKA

@silistreli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 9 Nisan 2025; 18:7:6 >
  • ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’www.cumhuriyet.com.tr
    Belediye başkanları başarı anketi... Ekrem İmamoğlu kaçıncı sırada?
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/belediye-baskanlari-basari-anketi-ekrem-imamoglu-kacinci-sirada-2317228

Muhalif üyelere cevap veremeyip, hatta bloklayıp kaçıp sonra kendi aralarında yandaş kanallardan kaynaklarla, ALGI ve YALAN yaparak SIĞ YANDAŞLIK yapıyorlar.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’ 

• Deepharp kullanıcısına yanıt

bir de şu var, okunmalı.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’www.cumhuriyet.com.tr
    Özgür Karabat, savcılığın 'acele'sini açıkladı: 'Erdoğan Batı'ya garanti vermeye çalışıyor'
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/ozgur-karabat-savciligin-acelesini-acikladi-erdogan-batiya-2317152
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

ben de öyle şeyler yapıyor olsam, aynaya bakıp, kendimi görmekten ürkerdim.

• anayasa ile hakları garantiye alınmış vatandaşların, bu haklarını kullanmaları kriminalleştirilemez. anayasaya terör kaynağı demek gibi bir saçmalık oluşur o zaman.

Aynen. Bak ben muhalif olmama rağmen bu Batı icazet meselesine inanmamıştım. Zaten Batı kesiminde Rusya gibi popülist CB rüzgarları esiyor bu yüzden inanmamıştım. Sonra açıklamalar yapıldıkça Özellikle kardeşim Trump dediği kişi sürekli övmeye ve Rahip Bronson davasını hatırlatınca aha dedim kesin ve kesin bu Trump o kadar popülist ki poh pohlanmayı çok seviyor bu yüzden inanıyorum şuan.

Çünkü Trump özellikle Türkiye demiyor Erdoğan diyor, CB makamını da kullanmıyor. Direk Erdoğan diyor. O yüzden gaza gelindi Batı' ya karşı sözü var hem Kanal İstanbul hem Suriye konusunda bu yüzden acele davrandılar. 200 Yıl önce kelimesi de garip. Trump 200 yıl öncesine atıfta bulunarak Erdoğan'ı övüyor. 200 Yıl önce Suriye' de Yahudiler hakimdi.

Dikkat edersen CB 'nin veya ortağı MHP' nin yada yandaş medya geçmişte olduğu gibi bu sefer neyi söylemedi ? Dış Minnak 'ları söy(e)lemedi. :))) Bunlar Dış Minnaklar oyunu diyemediler. Şuan yürütülen projelerde de bunlar Terörist bunlar DEM ile iş birliği yapıyorlar da diyemediler.

Ellerinde patladı.

Hatta 13 yıl sonra yarın DEM Parti ile görüşme sağlayacak CB Erdoğan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 9 Nisan 2025; 18:21:39 >

• Adamın 35 senelik kazanılmış hakkı, yök ve üniverste onaylı diplomasını iptal etmişler, halen bunu savunmaya çalışanlar var, TR de daha önce böyle bir uygulama oldu mu ? İlk olarak bunu en güçlü Cumhurbaşkanı adayına ve 2 kere üst üste İstanbulu kazanmış adama yapıyorlar yani buna biz yasal ve masum mu diyeceğiz şimdi 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.