Sen her şeyi kendine göre çevirdiğin için sana öyle geliyor olmasının bir anlamı yok. İktidar gelince ülkeye adalet ve hukuk gelecek. Akpnin mevcut tavırlarını savunan biri olarak aynı şekilde karşılık verilmesinden çok korkuyorsunuz, orası ayrı tabi. Ama sadece hukukun uygulanacak olması bile sizi çok korkutuyor. Akpyi savunup benzer konular için başkalarına laf atmaya çalışmak eleştiri olmuyor, bunun adı başka bir şey. Ve evet bunu yapma hakkın yok. |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ - Erdoğan: “ BAKALIM DAHA KAÇ CHP’li CB ADAYI TELEF OLACAK “ (327. sayfa)

-
-
Katar mı? Katar'da ne olmuş ki? Anlamadım.
-
Bunların hepsinin profilleri de aynı
Dilini çıkaran geliyo:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 3 Nisan 2025; 1:3:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
t.c seküler halkı çocuksu bir heyecan ve şımarıklığa sahip. Çoğunun yediği önünde yemediği arkasında. Kükreyip bağırırlar ama cesur değiller. Asla ülkede söz sahibi olacak basirete sahip değiller. Reel dünya politiğinden bihaberler. 19.yy batı aydınlanmasının halen geçerli akım olduğunu zannediyorlar.
inklaplar, sonrasındaki 38-50 diktası ve en son gelen 60 darbesi Türkleri sindirmeye yönelikti. Şimdi benzer şeyler tekrar yaşansın istiyorlar ancak mümkün değil. Türkiye yakın gelecekte tanzimat öncesine dönüş yapcak. İslam ile derdi olan 2.sınıf insan olacak, herkes hazırlasın kendini buna. Ülkeden gitmek sizin için her zaman bir seçenek unutmayın
Benim 'her şeyi kendime göre çevirdiğim' iddian, aslında senin kendi çelişkilerini ve ilk başta ortaya koyduğun tehditkar imayı görmezden gelme çabandan başka bir şey değil. Zira benim en başından beri endişem gayet basitti: 'İktidar değişince görürsün' derken, kastettiğin şey hukukun üstünlüğü müydü, yoksa siyasi rakiplerden intikam alma üzerine kurulu bir rövanşizm mi? İşte bu net soruya cevap vermek yerine, sen önce topu taca atıp 'Asıl siz intikamcısınız!' dedin, şimdi de benim endişelerimi 'kendine göre çevirme' olarak niteliyorsun. Asıl konuyu saptıran ve çeviren sensin.
'İktidar gelince ülkeye adalet ve hukuk gelecek' şeklindeki soyut temennin kulağa hoş gelse de, asıl mesele bu 'adaletin' nasıl işleyeceği. Ve tam da bu noktada, senin 'AKP'nin mevcut tavırlarını savunan biri olarak aynı şekilde karşılık verilmesinden çok korkuyorsunuz' şeklindeki ifaden, benim endişelerimi korkunç bir şekilde doğruluyor. Demek ki senin kafanda da bir 'aynı şekilde karşılık verme', yani bir rövanş ihtimali var ki, benim bundan korktuğumu varsayabiliyorsun! İşte benim korkum tam olarak buydu: Hukukun evrensel ilkelerle değil, siyasi rüzgarla yön değiştirmesi ve bir intikam aracına dönüşmesi. Yoksa hukukun adil bir şekilde uygulanmasından kim, neden korksun? Korkulan şey, hukukun 'aynı şekilde karşılık verme' aracı olarak kullanılma ihtimalidir ve sen bu ihtimali kendi cümlenle açık etmiş oldun.
Dahası, beni ısrarla 'AKP'nin mevcut tavırlarını savunan biri' olarak etiketlemeye çalışıyorsun. Halbuki benim ilk eleştirimin odağında, hangi partiden olursa olsun kutuplaştırıcı ve sorumsuz siyaset tarzı vardı. Sen ise beni peşinen bir kampa yerleştirerek, asıl eleştirinin özünü ıskalıyor ve tartışmayı sığ bir zemine çekiyorsun.
-
İslam ile derdi olanın 2. sınıf insan olmasını geçtim, gelecekte islamcılar bir avuç azınlık olarak kalacak. Sekülerleşen bir toplumda bu dediklerinin olmasının mümkünatı yok. Böyle zırvalıklar hoşuna gidiyor biliyorum fakat Türk toplumunun yakın ve uzak gelecekte hayal ettiğin gibi bir toplum olmasının mümkünatı yok. Dindarlığın hızla azaldığı bir ülkeden islamcı bir toplum çıkmasını beklerseniz büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.
-
Bak hala laf salatası yapıyorsun. Bir akpli olarak akpye laf edemeyip "ama ben iktidar değişince diye sordum" demen tamamen lafı çevirme çaban. Görüldüğü gibi sana gelen cevapları da "soyut" bulup kendince yorum yapıyorsun ve "akp gibi davranmanız korkum" diyorsun sonra korktuğunu söylediğimde "varsayabiliyorsun" diyorsun.
Kaç gündür kendince algı yapmaya çalışıyorsun, yapamazsan kaçıyorsun ama bunu kimse yemiyor. Yani düzgün tartışmayacaksan boşuna yazma, ciddiye alan olmaz.
-
buğra şenyoutube
Seni hiç dinlemedim ama bence haksızsın ya - Gibihttps://www.youtube.com/watch?si=HO9sDPFXHkgJVp6e&v=q74v8KYho40&feature=youtu.be
Hocam kendinizi boşuna yormayın. Dönüp dolaşıp papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. Ülkede hukukun işlediğini ve bağımsız olduğunu falan iddia ediyor kendisi. Böyle birini nasıl ikna edebilirsiniz? Gerçekten değmez. Bloklayın geçin.
-
Akp ülkeyi süper yapmış, çok andırılmışlar ama muhalefet yaparsa hesap verecek falan filan yazıp laf cambazlığı yapmaya çalışıyor, belli zaten.
-
Tevcit pilavı gibi habire aynı şey sunulması bence rahatsız eder. Yandaşlar kendi aralarında paslaşır paylaşır ama gerçek seçmen ve seçmen profilinden de baya da uzaklaşır. Kendi hayal alemlerinde haklılıklar arar olurlar ...
AKP döneminde İsrail ile ticari ilişkiler seviyeler 2024 te patlama oldu... Malum 7 Ekim 2023 Katliamlarından sonra Türkiye nin İsrail e ihracatı ciddi artmıştır. Üstelik bunda Türkiye kalkışlı olup komşu ülkelere geçici transfer yapılıp menşei bandrolü değiştirilip farklı ülkelere de gönderilmesi gemiciklerle filan bu işlerde AKP iyidir ...
-
Bunları akp toplantılarında falan mı ezberletiyorlar size...
-
Soruşturma belgeleri bir şekilde sızdırılsın ki yasal süreç diye kisveleştirilmesin yani yasal kalkanla esas neler olup bitiyor kamuoyu bilsin manasında naçizane talebim olmuştu sonrasında sağolsunlar tüm pdf olarak sızdırıldı sansürlenerek üstelik. Sansürlenen kısımlar bile düzenlemede kaldırılıyor herşey kabak gibi ortada yani uydurma müdale edilmemiştir ( kozmetiksel mahremiyet kısımları elbette hariç ) .
Bu daha başlangıç. Zamana yayılarak sindire sindire diğer belgeler de kamu ile sıradışı koşullar sıradışı adımlar gerektirir hem de CHP deki SIĞ borazanların ( forumda böyleleri uğramaz bence ) göreceli haklılıklarına da malzeme olunmamıştır.
Çakallar kurallarına uygun siyaset beklerler ama aykırı davranacaksın ki ters köşe olsun kendi içinde birbirlerini yiyip bitiren CHP ler ...
Şimdi herkes gerçekleri biliyor meseleyi başka şekilse mazlumsal edebiyat parçalıyorlar sözde sahada sokaklarda meydanlarda falan . Boykotları da TIRT oldu ... Aksine ensaflar öfkeli! Derdinizi hakkınızı bizlere yansıtmadan yapın diyorlar! ...
Şu da var ama AKP de gidiş olabilir. Yerine gelecek kişiler Türk tipi Başkanlık yani denetimsiz aşırı güç ile benzer veya daha ağırı İmamoğlu ve ekibi yapabilir diye bir söylenti varmış ...
İşte :
MEMDUH BAYRAKTAROĞLUyoutube
LİBERAL DEMOKRAT SOSYALİST MEMDUH BAYRAKTAROĞLU ANLATIYOR 02 NİSAN 2025 SAAT: 18.00 Ekonomist Yazar Memduh Bayraktaroğlu'ndan ekonomi, siyaset ve hayat üzerine fıkralar, anekdotlar ve hikayelerle dolu renkli yorumlar... https://www.liberalsosyalist.com https://twitter.com/memduhtv https://www.facebook.com/liberalsosyalist https://www.instagram.com/liberalsosyalisthttps://www.youtube.com/watch?v=F-mlIEgRPow&feature=youtu.be
-
TRT şutlamış ama bu kadarı da o kıza ağır değil mi ! Oha diyorum. Kantarın topuzu kaçırmak tır bu !
" Aybüke Pusat adlı oyuncu, Teşkilât dizisinden normal bir kahraman gibi öldürülüp gönderilmemeli; Teşkilât’ın içine sızan bir hâin olarak fişlenip diziden gönderilmeli. Buna, ancak böyle bir veda yakışır! "
x (formerly twitter)
Taner 🇱🇦 (@tanerceyeni) on Xhttps://x.com/tanerceyeni/status/1907106561543049276 -
İsrail in iç işleriyle alakalı.
İsrail i tam manasıyla bilse ele alsa ama yok. Tek taraflı görmek ele almak isterler ... Niyetleri fesat ...
-
2 Nisan eylemine borsa dahil para piyasaları çok olumlu yaklaştı. İnşaatçılarla holdinglerin kağıtları düştü, bankalar yükseldi ki borsa manipülasyon yuvası.
En tırstıkları şey buydu. Tüm yandaşlar şimdi kanallarında b.zük bü.ük geveliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 3 Nisan 2025; 2:43:3 > -
1980 yılında yapılan darbeyi ve yapanları,
" o dönemin kendine özgü şartlarını, hedeflerini ve yaşananları " diyemeyip
30 yıl sonra Berfo anayı örnek göstererek eleştiren
erdoğanı,
2023 yılında içişleri bakanı ve eski başbakanın bebek katili dediği adamı ve süreci eleştiremeyip
" o dönemin kendine özgü şartlarını, hedeflerini ve yaşananları bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledim."
demeniz... savunmanız...
yazık...
adam, kendini ve politikalarını bu kadar savunamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapay zeha gullanarah, imla denetimi yabma belli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Nisan 2025; 8:8:26 > -
Hep bu yapay zeka yüzünden. Normalde iki satır yazı yazamayacak adamlara çarşaf çarşaf yazacak kadar fikir pardon polemik veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X