Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Gaziosmanpaşa’da MİLLİ İRADE GASPEDİLDİ (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DarkTechno Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.262
Cevap
44
Favori
316.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekonomi batmış,tüm sistem dibe vurmuş — hâlâ ‘CHP gelmez’ diyorsun. Peki bu halkın çaresizliği sana yetki mi veriyor? CHP'ye oy verilmemiş olabilir ama bu, kimsenin hesap sormayacağı anlamına gelmez. Aksine, iktidarda olan hesap verir.

Hem, 1 cm metro yok diyorsun ya; İstanbul’da son 5 yılda en çok raylı sistem ihalesi yapan ve tamamlayan belediye İBB oldu. Resmî verileri açıp bak istersen.

Muhalefeti halk seçtiği sürece, kimse ‘sizin hesap sorma hakkınız yok’ diyemez. Bu ülke senin tapulu malın değil.”**

Korktuğunuz için İmamoğlu'nu içeri aldınız herkes biliyor...

Beşiktaş’ta haftada iki kez konteynerin başında beklesen de, gerçek değişmez:

Sabahtan beri 5 li çete diye dert yapmışın bide çıkıp kimse sizi düşünmez neden umursuyorsun bu kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Mayıs 2025; 1:43:47 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Akp yi ve partidekileri hic taniyamamissin. Onune ne attilarsa onu anlatiyorsun. Cok korkunc ve vahim isler var, bunlar gun yuzune ciktiginda en cok sen sasiracaksin.

5 li ceteden ne anliyorsun diye sana birkac kez sordum ama cevap alamadim. Neden 5 li cete? Neden her ihale onlara verilmis? Tezgahi iyi okuman lazim. Ne varki partizan bakis acisiyla gozunle gordende inanmazsin. Once o gozlugi cikar ve ulke menfaatini parti menfaatinin onune koy.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Ekonomi batmış mı? Evet batmış.

Pekii sen muhalefet olarak düzelteceğim diyorsun değil mi?

Peki.

Pekiii batık bir ekonomide CHPli bir belediye başkanı neden 8 milyon dolar konserlere saçar bana bunun cevabını ver.

Batık ekonomi konserlere 8 milyon dolar saçarak mı düzeltilir?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Bak tekrar ediyorum, senin bu anlattıklarını CHP mi düzeltecek?

Hangi CHP düzeltecek 5li çete diye kötülediği adamlara ihale veren CHP mi düzeltecek? Hani bu çet kötü adamlardı? Hani bunlar yiyiciydi? Neden yiyici dedğin adamlarla iş tutuyorsun?

Bana bu CHP rezilliğini kimse açıklayamaz. Her gün sabahtan akşama kadar AKPyi eleştiriyorlar sonra gidip aynı işlerin on katının CHP de yapıyor hadi yalan desene.

İşte oy üzen diyorum ki sen AKP'ye hesap soracak kişi değilsin. Çünkü sen muhalfet değilsin. Sen 2. AKP'sin senin AKP'den hiççbir farkın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mayıs 2025; 1:51:27 >

AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana’nın Konya’ya gelişinin 797. yıldönümü için 20 milyon lira ayırdı. Belediye, “Teşrif-i Mevlana Etkinlikleri ve Hazreti Mevlana Celaleddin Rumi İle Hazreti Ali Şir Nevai Sempozyumu ve Sufi Sinema Günleri” organizasyonu için 19 milyon 991 bin 900 TL ödedi. Belediye bu etkinlikler için 27 Mart 2025’te ihale düzenledi. Organizasyon için 25 Nisan 2025’te bir prodüksiyon şirketiyle 19 milyon 991 bin 900 TL’lik sözleşme yapıldı. 

3-11 Mayıs arasındaki organizasyonda önce kortej yürüyüşü yapılacak.

www.sozcu.com.tr
    2.686 asgari ücreti 1 günde yuttu - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/2-686-asgari-ucreti-1-gunde-yuttu-p164669

harcamlardan konuşucaksak peki

• Tamam.

Peki sen konserlere 8 milyon dolar saçtın senin AKP'den ne farkın var?

Fark yoksa niye burada akp partizanlığı yapıp devamlı chpye laf atıyorsun?

Biri "chp gelse değişen olmaz" diyebilir ama sen diyemezsin. Chpyi eleştirdiğin konularda kat kat fazlasını yapan akpyi ölümüne savunan, bu uğurda demedik yalan bırakmayan senin gibilerin bunu deme hakkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Mayıs 2025; 2:14:9 >

Bunlar ülkenin en iyi dönemlerinde de aynıydı:)

Yaklaşık 15 yıl öncesinden bahsediyorum!!

Dert ekonomi değil sen hala anlamadın mı:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fark şu: en azindan Chp hesap verebiliyor, sizden farklı olarak. Harcama kamuya açık, ihalesi ortada, etkinlik belli. Sizde mi öyle? Saray harcamalarını, örtülü ödenekleri, 1 günlük masrafları şeffafça açıklayın da görelim kim kime benziyor."

Akp döneminde ibb etkinlillerine ne kadar harcandigina bak istersen 2017 2018

Ayrica 8 milyon harcandigina dair bi bilgi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nerede hesap veriyor? Hadi bana 5li çete dediğiniz adamlarla neden iş tutuyorsun bunun hesabını ver bekliyorum.

Hani bu 5li çete yiyiciydi, hani bunlar ÇETE idi.

ÇETE ile neden iş tutuyorsunuz bunun hesabını ver bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mayıs 2025; 8:36:32 >
  • Özel’e dün yapılan terörist vari saldırının arkasında koruma zafiyeti değil de Özel’in korumalarına ‘’ halka aramıza girmeyin ‘’ dediği iddia ediliyor.

Doğruysa eğer Özel korkunç bir hata yaptığının farkına varmalı. Evet, hem o hem de İmamoğlu bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar, İmamoğlu da halkın arasına karışırken etrafında çok az korumayla geziyordu ancak buranın vahşi batıdan farksız olduğu ve Finlandiya’nın kuzeyindeki küçük bir kasabada Başkanlık yapmadıklarını hatırlamalılar.

Özel’e koruma ordusu verelim, bir 800 milyon da Özel’in korumalarına harcayalım demiyorum ama koruma sisteminin, daha doğrusu zihniyetin değişmesi gerektiği aşikar.

www.sozcu.com.tr
    Saldırının ardından Özgür Özel kimi aradı? - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/saldirinin-ardindan-ozgur-ozel-kimi-aradi-p170584

Bunlardan ümidi kes, gözleriyle görseler gercekleri inanmazlar. akpil bir yandasin dedigine bakarlar, bu yüzden yillardir bu kitleyi kolay yönlendirip ülkeyi aile ciftliklerine cevirdiler ülkeyi. Faiz %50 olmus Dolar 40 a yaklasmis, enflasyon cok yüksek ama iktidardan baska herkes sorumlu. Esnaf suclu, tarladaki köylü suclu, parasina dövize ceviren vatandas suclu, dagdaki coban suclu ama bunlar temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Mayıs 2025; 9:1:28 >

Madem ekonomi kötüyse neden konserlere milyonlarca dolar harcadın? Neden bu milyon dolarları emekliye vermedin de yandaşına peşkeş çektin? Demek ki iktidar olursan sen de emekliye hiçbir şey vermeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mayıs 2025; 9:8:41 >

Sen bu soruyu yanlis adama soruyorsun, dogrusu söyle soracaksin, madem ekonomi o kadar kötü faiz bu kadar yüksek neden halka hicbir yarari olmayan Kanal Istanbul gibi masrafi cok yüksek bir proje büyük bir inatla yapilmaya kalkisiliyor? Sen TL hesabi soruyorsun ben ise sana Milyar Dolarlardan söz ediyorum. Konsere kac milyon dolar harcanmis bir söylesene? Iktidar basa gelmeden önce o begenmedigin eski Türkiyede emekliler ev yaptirip cocuk evlendirirlerdi, emekliligi kim bitirdi? Hersey gözünün önünde sen ise gözlerini kapamaya devam ediyorsun. 128 Milyar Dolar nerede? IBB ye yapilan operasyonun hazineye günlük zararindan haberin varmi? Dolari serbest biraksalar gercek degeri 60 TL yi gecer. Bir sarayda Kibrisa yaptilar itibar kazanildi, emeklinin basi göge erdi. Sen kazandigin para ile kirani ödeyip alisverisini yapip arabana binip birde kenara para atabiliyorsun...

Bugün halkin cebindeki delik ve eksik bu kadar büyükse bu o eksik paranin baska ceplerde olmasindandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Mayıs 2025; 9:16:46 >

Tamam Kanal İstanbul yapılsın veya yapılmasın.

Sen madem ekonomiyi bu kadar düşündüğünü iddia ediyorsun konserlere neden milyon dolarlar saçıyorsun?

Bu paraları neden mesele emekliye vermiyorsun ya yandaşına peşkeş çekiyorsun???

Konserlere kac milyon Dolar harcanmis dedim cevap vermedin.

Hukumet CHP demiki emeklilere para verebilsin?

Okul cocuklarina ucretsiz yemek verme önerisi AKP ve MHP oylariyla reddedildi sordunmu hic neden diye? Cocuklara bir ögün yemegi cok görenler, depremle sallanan Istanbula Kanal yapmak istiyorlar. Parayi bos alan görmesinler betona gömüyorlar, peki neden diye sordunmu hic? Cünkü bu projeler üzerinden hazinedeki paralari bosaltmak cok kolayda ondan. Ihaleyi veriyorlar önceden planladiklari firmalara, sonra ihale bitmedikce ihalenin ihalesi yapilip bitiremedikleri insaat icin bir o kadar daha para veriliyor. Ödül gibi ceza, artik ordan nerelere akiyor orasi mechul. Ama cocuklara bir ögün yemek veremiyorlar neden? Cünkü cocuklara ücretsiz yemek verirlerse o paralar cocuklarin midesine gidecek kendi midelerine degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Mayıs 2025; 9:44:3 >
    Boşa yazıyorsun, o eleman kaçak telefon alır ama devleti savunduğunu iddia eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ekonomi iyiyse neden kaçak telefon satın alınır?

• 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.