Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
18.921
Cevap
44
Favori
380.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizler de apoyu çok seviyorsunuz. sevginizi bu kadar belli etmeyin. :)

• adnansetek kullanıcısına yanıt

ve ülkede hepsi bir anda gerçekleşiyor troll mekanizmaları çalışıyor kısıtlama geliyor mh içeriye atılıyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekremi tatile yolladılar.

• Ben burada 15 yıldır Sıcak Fırsatlarda ve Futbol bölümünde yazıyorum,bana da bir anda ortaya çıkan troll diyor. Kendisi forumda yeni,benim 15 yıl rozetim var.

Bunlara göre herkes azınlığa itaat etmeli,onları savunmalı.

Bu forumun hepsi solcu,marksist,ateist olsun istiyorlar.

Ben milliyetçi müslümanım,Ekrem İmamoğlu'nu neden destekleyeyim. Ekrem İmamoğlu evrakta sahtecilik yapmış olamaz mı,iyasalara aykırı ticari işler yapmış olamaz mı?

Hele bi mahkemesi görülsün.

• Aziz milletimiz bu saatten sonra akp yi ilk seçimde sandığa gömecektir.

Ekrem İmamoğlu seçime giremese bile, işaret ettiği aday en az %60 oy alır.

Bugün aslında akp döneminin bitiş günüdür. 

• Apoya özgürlük veren sizsiniz kendiniz gibi bilmeyin milleti.

Daha dün parti binanizda agirladiniz hdplileri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim maaşlı? Logo bile aynı ahahaa 

x (formerly twitter)
    KayraBey (@KayraBeyorG) on X
    https://x.com/KayraBeyorG
  • doğru dedin .. mesela sen 20 yıl önce sınavda kopya çekerek dersi geçtin ve mezun oldun.. şimdi sen hile yaptıgın için seninde diplomanın iptal olması lazım... mantık bu.. neden bu olaylar hep muhalefet aleyhine gelişiyor ben bir tane iktidar aleyhine bir dava görmüyorsam bunun adı hukuk değil guguk devleti olur.. kızı yurtdışında biyoloji okurken türkiye tıp fakultesine yatay geçiş yapan hulusi akar ın kızı hakkında mezuniyetinden 11 yıl sonra benzer bir olay olmuş ve kazanılmış hak olarak görülmüştü orada bu diploma.. biraz akıllı trollük yapın...

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Dediğin doğruysa İmamoğlunun siyasi kariyeri biter. Benim dediğim doğruysa bu karar bir yerden döner ve Ekrem güçlenerek CB seçimine girer. Zaman gösterecek ancak ben dediğimin arkasındayım adamı hazırlıyorlar çok bariz bir şekilde. Erdoğan kendisinden istenenleri yapıp sahneden çekiliyor

• Tabi canım ergenekon kumpasında da abileriniz ablalarınız böyle söylüyordu.

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

Evet aynen öyle ben kariyerini bitireceklerini düşünüyorum Putin vari taktikler olarak görüyorum.

gerçi İkimizin seçeneği de felaket bir sonuç. 

Sana şunu söyleyeyim ilk seçimde Akp tarihinin en düşük oy oranı ile iktidarı kaybedecek. Türk halkı böyle şeyleri sevmez. Bu sefer Kılıçdaroğu bile kurtaramaz Erdoğan'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 19 Mart 2025; 12:18:30 >
  • sen siyasal islamı bir araştır bakalım hileci hurdacı tokatçı kimmiş?

• Türk halkı güçlü aday sever. O seçimde adaysız kalınca ne yapacaksın çok merak ediyorum. Seçimle gidecek durumda değiller.

• Çevredeki ellikiler oh olsun demeye başladı bile bahsettiğiniz sağduyu kaybedileli 15 sene falan olmuştur  

Hayır,yanlış açıdan bakıyorsunuz.

Devlet,Cumhurbaşkanlığına Mansur Yavaş'ı hazırlıyor. Ekrem' ters yöne girdi,planları tutmadı artık geç kaldı.

Mansur Yavaş'ın konuşmasındaki detaylara dikkat ediniz. Hele Ekrem İmamoğlu bi yargılansın sonuç belli olsun diyor.

Ekrem, Mansur Yavaş'ı çizdi,Mansur Yavaş bunu dikkate alacaktır.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

İş yavaş yavaş o noktaya gidiyor. Bu yapılanlardan sonra iktidar partisi nasıl sandık kuracak nasıl adil bir seçim yapmaya cesaret edecek merak ediyorum. Çünkü seçime girdikleri an iktidarı kaybederler. Dolayısıyla Türkiye'de demokrasinin bitişinin ve Ortadoğu emirliği olmanın kıyısında mıyız diye merak etmiyor değilim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.