Kesin diyorsun. Hemen şikayetçi ol, delillerini sunarak ama tavsiyemdir. Bizi tek tek incelediler bu meselede de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (263. sayfa)

-
-
-
akp bugun tutustu, bu yangin ona yeni yanlislar yaptiracaktir. Haftaya neler olacak bakalim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pikachu rakibi olarak peygamber göndermesinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pokeimam göndersinler.
-
Yılmaz ÖZDİL
Chp boykotuna karşı destek vermek için kahveciye gidiyorlardı, e şimdi Nusret’e nasıl desteğe gidecekler, kemik bile sıyırsan iki bin liradan başlıyor :))
-
-
Pikachuuuu, Pikachuuuu… Vallahi öldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 29 Mart 2025; 20:49:55 >
-
Trollerin unuttuğu nokta şu, bu miting 9 günlük bir bayramın arefe günü oldu, o yüzden arefe telaşı bayram tatili derken katılamayan oldu, ve cumartesi günü oldu normalde istanbul mitingleri pazar olurdu cumartesi olması bazı çalışan insanları engelledi ona rağmen 2 milyon kişi katıldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eylemleri nedeniyle tutuklanan gençler hakkında paylaşım yaptı.
''Gençler içerideyken bana bayram yok''
-
Bence bu olur gibi
-
rte nin aihm kaç defa başvurduğunu unutanlar başlıkta atıp tutmaya başlamış.
unutmadan aihm başvurmada hiç bir sorun da yok.
özel in konuşmasına baktım neye takıldı bu tayfa onu da anlamadım.
ayrıca silistireli denen arkadaş ben içimde hala seni kızdırdığım için bir pişmanlık duyuyuyorum. Allah için bir özelden iletişim kuralım seninle yüzyüze özür dilemek istiyorum.
-
-
La boş yapma
Orada şu var hocam İngilizce bilmedikleri için, sadece Erdoğan'a biat ettikleri için Erdoğan dedi ya yurtdışından medet umar haldeler diye bu biat edenlerde bunun üzerinden yürüyor.
ÖÖ yurtdışında nasıl sağ veya keskin sağ kesimler ülkeler arası birbirlerini destekliyorsa demokratlar veya sol, aşırı sol kesimlerde birbirini ülkeler arası desteklesin Demokrasi adına dedi
Bunu alıp yandaş medya veya saray medyası medet umma olarak yorumladı.
Hakan Fidan, ABD dışişleri bakanı ile görüşmesinde Türkiye'de olan olayları sormuş ABD ancak bizim saray medya yok sormadı vs dedi.
ABD'nin sorması Trump ile Erdoğan Suriye konusunda iş yapacak ya bu sekteye uğramasın istiyorlar. Gelişmeleri takip ediyorlar. Erdoğan'da böyle zayıf kaldıkça muhalefete karşı yurtdışından baskı görecek o yüzden olayları çarpıtmaya çalışıyorlar.
-
Darbe girişiminden Pikachu'nun kurucusu Satoshi Tajiri'yi tutuklayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 29 Mart 2025; 21:9:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X