Aynen siz çok güçlüsünüz :) Islak Tuvalet terliği koysanız kazanıyordu en son 1 sene öncede aynen aynen... Özgür Özel Efsane lider efsane bir kişilik partiyi uçurdu baksana... Not: Seçime daha 3.5 yıl varken neden erken seçim ilan etsin ki ? Derdi tasası ne yani ? Yenilen pelvan güreşe doymaz hesabı sabah akşam seçim mi olur ? Birileri HANÇER İŞİNİ ADAM HARCAMA İŞİNİ SEÇİM SONRASINA bırakmadan KK'yi gönderip aday olacaktı madem çok biliyorlar. KK varken ağam paşam pirom demokrat dedem sayın genel başkanım kesin kazanıyoz kola kutusu koysak bile kazandık hatta baba oğul gibiyiz diyenler şimdi daha 1 yıl geçmiş seçimde seçim diyor :) |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (261. sayfa)

-
-
Ece Üner'in bir üstteki üye gibi birçok trole yargı dağıtan konuşması:
https://x.com/zeydanhoca/status/1905718043269091403?s=08
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Grok gibi konuşamıyor tabi.
-
kahve içenlere söyleyeceksin onu virgil..
Ben çaycıyım, senin gibi lüks yaşantım yok :) hala öğrenemedin kimin ne sevdiğini buralarda :)
Ülker ve Doğuş? olum sen harbiden kafayı sıyırmışsın...Biz tv8leri exxenleri dahi istemiyorduk ve bokyota dahil edilmesini talep ettik..Sen buralarda çelik çomak oynuyorsun, kahve filan diyorsun..olum harbi çakma muhalifsin sen :) Yok yani her yıl bir insan 18-19 yaş kategorsi zekasının üstüne sıçramadamı yapmaz? Ülker ve Doğuş grubuna en muhalif olan adama kalkıp "doğuşun kapısında yatın" diyor?
kafaya bak çay demle yemin ediyorum :))) Birde bu kendisini buralarda bilirkişi ana muhalif adam ilan ediyor...Kahvaltıda reçel virgil işte :)
-
Trol gazı ile yazarsanız kendinizi rezil edersiniz. Bir şey ispatlayamazsınız sürekli hayal aleminde yaşarsınız.
Türkiye'nin seçim ortalaması 3 YIL
Yani kanunlarda hep 5 yıl yazar veya eski CB seçimleri 4 yıl olurdu ancak 2002 'den bu yana tüm seçimleri topla seçim sayısına böl 3 yıl ortalaması bulursun.
Her 3 yılda 1 seçim yapmışız.
Bahçeli ve Erdoğan yani, Cumhur ittifakı zaten bu yüzden şimdiden Terörsüz Türkiye diye proje atıp , Çözüm süreci başlattı. O yüden terörist başına ''Kurucu Önder'' dedi çünkü Erdoğan tekrardan seçime girebilmesi için Anayasa Değiştirmesi lazım. Bunun için DEM PARTİSİ' ne ihtiyacı var. Şimdiden başlayıp anca 2027 seçim yapmak durumunda kalıyor anca yetişiyor.
Muhalefet ise şimdi seçim istiyor ne var bunda :) Herkes kendi meşrebinde gitsin. Bakalım kim kazanacak :)
Son Dakika... CHP her Çarşamba İstanbul'da her hafta sonu bir ilde miting yapacak
Son Dakika Haberi... CHP lideri Özgür Özel sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bundan sonra her hafta sonu bir ilde, her çarşamba İstanbul’un bir ilçesinde meydanlardayız" dedi.
www.sozcu.com.tr
Son Dakika... CHP her Çarşamba İstanbul'da her hafta sonu bir ilde miting yapacak - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/son-dakika-chp-her-carsamba-istanbul-da-her-hafta-sonu-bir-ilde-miting-yapacak-p156829
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 29 Mart 2025; 19:27:58 >
-
Adaysız lidersiz ve düşük profil bir genel başkan ile bakalım kay ay dayanacak bu mitingler...
Milletim değişim enerjisinide sönümleyecekler sabah akşam miting ile. 1 gittin 2 gittin 5 gittin eee ? 3 yıl 52x3 ten 156 hafta var daha. Her defasında Özgür Özel'in altın hesabını plan program proje sunmayan mitingine insanlar gidecek mi sanıyorsunuz ?
Not: Son 25 yıldır seçimleri AKP ne zaman istediyse işine ne zaman geldiyse o zaman yaptı bunu anlayamıyor musunuz harbi harbi ? Bana mantıklı 1 tane sebep söyleyin AKP'nin yakında Erken seçim yapması için ? Seçim şuan görünen kasım 2027 gibi duruyor.
-
Bunun gibi üyeler zaten yıllardır burada kendilerini rezil ediyorlar, rte uğruna ne gerekiyorsa onu yazıyorlar.
O yüzden şuna laf anlatma ihtimalin daha çok:
-
Çok anlatmaya çalıştım elimden geldiğince ancak hazımsızlık yapmış sana muhalefet :)
Sende bir adet maden suyu iç hazımsızlığa iyi gelir bu aralar EKREM ağrılarına da iyi geldiği söyleniyor deneyiniz :)
-
La oğlum siz kahve alacak duruma sahip olmayıp nasıl bu kadar savunuyorsunuz yazık ya 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu özkanı neden kaale alıyorsunuz anlamıyorum, sülalesi bile bunu dinlerken midesi bulanıyordur eminim.paralı trollün biri, ama tek bilmediği devran değişince kaçacağını zannetmesi.
-
Sallama git bak kan gölü hisseleri. Algı yapma git boş bardakla hayali kahve için.
-
İplerini 20 sene önce keseceklermis iplerini :) chp nin ipi çekilecek haberi yok kemalistin :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Terliğe oy veririm diyen ve rte nefretiyle hayata tutunan kitleye bu kadar zaman harcayıp cevap vermeniz o kadar boş ki.
Milyon mesaj yazsanız bir tanesinin fikri değişmez. Bırakın kendi kendinlerini kandırsınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hisseler kan gölü dediği 3 gündür yükselen endeksin satış yemesidir. Piyasadan dünyadan siyasetten habersizler abartısız söylüyorum şurada bir tane akılı muhalif yok hepsi bodoslama partizan CHPli.
Boykot açıklandığı tarihte Bim gün içinde tavan olmuş Sokm de tavana yakın tamamlamıştır. Sonraki günde de Bim ve Sokm hissleri yüksek fiyattan kapanmıştır. 437 TL olan Bim boykot ilan edildikten sonra 477 TL'leri görmüştür.
Bende 3 yıldır BİM hissesi var her an Bim takip ederim piyasanın lokomotif hisslerinin başında yer alır.
Hiçbirşeyden haberi yok bir de engellemiş, git kavanozda ÖÖ'nün emrettiği şekilde hayatını yaşa, ÖÖ ne derse ne diyorsa onu yap sonsuz biat et uçurumdan kendini at derse at.
-
Terliğe oy verilir CHP'ye oy verilmez.
-
Bitsin diye mi? Yetmez mi daha diyemi?
Gelin adam olun diyemi la?
Onlar zaten içiçeler. Her yerde her zaman görmek şaşırtmıyor.
Sizin rteden başka kimseye oy verme şansınız var mı ki?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X