Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “ (1220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
24.412
Cevap
50
Favori
541.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
101 oy
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 12171218121912201221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En kritik yerlerdeki parası vatandaş tarafından ödenmiş, şu an da da kârda olan Demirel ve Özal döneminin köprülerinin satışı bile sizi yalanlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Köprü satışı mı? İşletme hakkı devri o, mülkiyet değil. 

Yahu ne binası? Dedirtmeyen benim, ben. özkan’a bile talimatı ben veriyorum, saldır koçum diyorum, o da sizi darmadağan ediyor. (●'◡'●)

Simdi al bunun alıntısını, duvarına as. Zamanı gelince de çıkarıp bize itiraf ettiniz, siz busunuz dersin.

Zaten işler sandığın gibi olmasa da öyle sanıyorsun. özkan çoluk çocuğunun geleceğine yemin etti, al benden de o kadar. Ama etti de ne oldu, ne değişti? Yine aynı tas aynı hamamsınız. 

Aslında demeye çalıştığınız kişilik sizde var; çünkü cevap veremeyince konuyu hep kişiselleştirmede buluyorsunuz. Hem nerede o günler, akp’li olup bu ülkeye bir şeyler katarak tarihe geçmekten gurur duyardım.

Göz göre göre yalan söylemenizin, cevap veremeyince laf çevirip kaçmalarınızın, devamlı sosyal medya aktrollerinin algılarına buradan destek vermenizin falan sebebini söyle o zaman. Mesele yukarıda niye ibbye zam yaptı diye laf atmaya kalkıp önce inkar etmeye, sonra laf çevirip konudan kaçmaya çalıştın?

Hadi mantıklı bir cevap ver. Özkan yaptığı taktikler patladığı için bloklayıp kaçıyor. O yüzden sen cevap ver ama önce kendin için bugün yaptığına cevap ver.

birgun.net
    Diploma iptali pahalıya patlayabilir: İstanbul Üniversitesi'nin akreditasyonları tehlike altında!
    https://www.birgun.net/haber/diploma-iptali-pahaliya-patlayabilir-istanbul-universitesi-nin-akreditasyonlari-tehlike-altinda-692629
    • İlk şikâyet ABD merkezli AACSB’ye yapıldı.
    • Ardından Avrupa merkezli AQAS’a da resmi başvuru gerçekleştirildi.

Başvuruların gerekçesi: Diploma iptal kararının etik ve akademik tarafsızlığa zarar verdiği, bu nedenle fakültenin akreditasyonunun iptal edilmesi gerektiği öne sürülüyor.

Süreç durumu: AQAS’a yapılan başvuru şu anda ön değerlendirme aşamasında.

Olası sonuçlar: Akreditasyonların iptali gündeme gelirse, üniversitenin özellikle İşletme Fakültesi’nin uluslararası güvenilirliği ve prestiji ciddi şekilde zarar görebilir.

Takip edenler: Başvurular, ABD’de kurulan 19 Mart Platformu bünyesindeki gönüllü akademisyenler tarafından izleniyor.

İmamoğlu’nun diplomasının iptali, İstanbul Üniversitesi’nin uluslararası akreditasyonlarını tehlikeye sokmuş durumda. Süreç henüz değerlendirme aşamasında, ancak olası iptaller üniversitenin prestijine büyük darbe vurabilir.

Belli ki AKP karşıtları veya İmamoğlu savunucuları pire için yorganı yakmak ... Özeti budur ...

CHP liler ne diyor acep ? ..

• x (formerly twitter)
    Halk TV (@halktvcomtr) on X
    https://x.com/halktvcomtr/status/2022349385791639668?s=20

:) Sonra muhalefet neden böyle dedimi kızıyorlar... Desteği Halktan değil dışardan ararsa CHP ve bu mantık ile devam ederse işi çok zor.

İmamoğlu DIŞ BASINA KONUŞTU diyorlar her yerde. ( Yaa Reuters'a konuştu desene HALK TV veya muhalif basın) Ama onlarda biliyor bunun mantıklı olmadığını ve ters tepeceğini Şimdi baktım neredeyse bütün muhalif haber siteleri İmamoğlu dış basına konuştu şeklinde vermiş.

Dış basın deyince anlamayan adam heralde o kanalın Dış haber muabirine flan konuştu sansınlar diye.

Ama olayın aslı ne Reuters"a yani LONDRA merkezli İngiliz basınına konuşmuş... ( Paraların ingiltereye kaçırıldığı iddiası İngiliz Büyükelçi ile gizli yemekler sürekli İngiltereden bizi görün çabaları bunlar ters tepiyor tabi Halk TV bildiğine eksik haber veriyor. )

ındependent türkçe
    İmamoğlu, Reuters'e konuştu: Erdoğan seçimi kaybedecek
    https://www.indyturk.com/node/772803/haber/i%CC%87mamo%C4%9Flu-reuterse-konu%C5%9Ftu-erdo%C4%9Fan-se%C3%A7imi-kaybedecek

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Peki özkan ne dedi, sen ne anladın? Ibb senede kaç kez zam yaptı sorusuna cevap verebildin mi?

Savunamayınca erdoğan'a sarılmaya kalktın. Sana bunun aynı şey olmadığı söylendi ama hala bildiğini okuyorsun. Mantıklı cevaplar veriliyor ama değerlendiremiyorsun. özkan zammın senede oranı bu dedi, ama ibb kaç kez yaptı dedi, yaparken paketlemesini de bilmiyorlar dedi. Bunun neresi taktik, altı boş olsa çürütürdün.

Ben de ekonomi vaadi ile belediye vaadi aynı değil dedim, bunun neresi taktik

tutturmuş diyemezsiniz gidiyorsun. Kardeşim neyi diyelim, akp değil ki arka arkaya zam yapan, ibb.

Halk, metro paralarını çalmasaydınız zam yapmaya hakkınız yok, utanmadan hala çalmaya çalışıyorsunuz dese ne diyeceksiniz? Ben olsam böyle propaganda yaptırırdım size karşı ama adamlar dua edin işinde gücünde.

Yani? İngiliz mahkemeleri yetkili olmayacak mı diğerleri gibi? Diğerlerinin fiyatları da ortada.. köprü benimse neden işletme için araya firma alıp ona kazandıracağım ve cebimden çok para çıkacak. Yasal olarak satış değil evet. Bu paranın talep edilmesi / ihtiyaç duyulması bile sizi yalanlıyor, yazışmanın başındaki bağlamdayım.

Yahu siz istanbul ayrı ülkeymiş gibi algı kasıyorsunuz. Her şeye arka arkaya zam yapan akp. Ona laf etmeyi bırak tamamen yok sayıyorsunuz.

Devlet söz vermedi dedin sonra savaş falan dedin şimdi de ekonomi vaadi ile aynı değil dedim diyorsun. Bu laf çevirmektir. Bunları ben çürütüyorum sen konuyu değiştirmeye çalışıyorsun.

Keşke akp çıkıp istanbul bağımsız bölge, onun zamlarının bizle alakası yok diye propaganda yapsa senin istediğin gibi. Böylece saçmalamak konusunda ne kadar ileri gitmek zorunda kaldığınızı millet görür. İbb çıkıp rtenin verdiği sözlere göre plan yaptım dese iyice rezil olursunuz mesela.

ödenmiş köprülerde tahkim yetkisi diyorsun, komik gerçekten. Köprü zaten yapılmış, ödenmiş, devletin. Tahkim ne alaka? Devletlerin işi de özelleştirme cağında denetimdir. Işletme hakkı devriyle bakım masrafı, personel gideri ve risk firmaya geçer; devlet cebinden kuruş çıkmadan cirodan payını alır. Hantal bürokrasi yüzünden verimlilik artsın ve hizmet kalitesi yükselsin diye özelleştirme yapılıyor.

Yani özelleştirme sayesinde devlet hantal yapıdan kurtulup kasasına nakit koydu, bakım masrafını özel sektöre yıktı. Hem avrupa standartları isteyip hem sovyet ekonomisi savunman tam bir akıl tutulması. Bağlam dediğin şey de neyse, ne dediğini kendin bile bilmiyorsun.

Adamın kaydı bile yok.

AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın, biyografisinde yer alan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden mezun olmadığı ortaya çıktı. Üniversiteden yapılan açıklamada, Yusuf Alemdar’ın okula hiç kayıt yaptırmadığı ve diploma kaydının bulunmadığının tespit edildiği duyuruldu.

Ya he he  

Reuters, AP ile birlikte dünyanın en önemli haber ajanslarından biridir. TRT de dahil olmak üzere dünyanın bütün kanalları Reuters'ı kaynak alır. TRT'nin kaynaklarına aç bak, her gün Reuters'tan onlarca haber girerler.

Erdoğan da gider zaman zaman Reuters'a röportaj verir. Bundan normal bir şey yok.

https://www.iletisim.gov.tr/turkce/haberler/detay/cumhurbaskani-erdogan-reutersa-degerlendirmelerde-bulundu

Yaa herkes biliyor ki oraya çıkabilmek haber olmak için PARA VERİYORLAR. Kara kaşına kara gözüne çıkarmıyor kimse.

Kim bilir kaç bin dolar verdiler gene. Ve Haberin içeriği BOM BOŞ...

İddialara cevap mı veriyor veya dava içeriğine giriyor bir şeyi mi kanıtlıyor YOK siyasi şov amaçlı işler. Ve Bunu kaç oldu yapıyorlar.

Türk halkına ulaşmak yerine böyle Yurtdışından yabancı devletlerden medet ummayı Türk halkı sevmez ama öğrenemediniz gitti. İngilizler kurtarmayacak CHP'yi gene yanlış yoldalar. Kaybetmek için her şeyi yapıyor ne yazık ki CHP gene...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.