Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ABD: “ ERDOĞAN, TRUMP’ın ELİNİ 5 DAKİKA SIKMAK İÇİN İZİN İSTEDİ “ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yutto , Jose_Gökhan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.620
Cevap
47
Favori
442.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendini doğrulayabilmek için iftira da atıyorsun demek.

"rte bunun usülsuz olduğuna karar verdi. Hukuka, adalete gerek yok"

şöyle bir cümleyi kurduğumu hiç hatırlamıyorum. İyice şaşırmışsınız artık. Hayırlı akşamlar.

Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)
  • froster2006 kullanıcısına yanıt

Bu ülkede bu kadar muallak olayı malum şahısla yaşamışken insanlar hala %100 güveniyor beni en çok şaşırtan o Yahu en basitinden kpss olayları güvenlerini malum şahsa nasıl %100 tutabiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul belediyesinide böyle kaybetmiştiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu benim usülsuzlüğü savunduğumu söyleyen biri olarak laf oyunu yapmak için mi diyorsun?

Madem illa dediklerini önemsiyorsun. O zaman "Hukuk adalet vs. işlese karar farklı mı olacaktı ? " diyerek bu durumun hukuksuzlukla yapıldığını kabul etmiş olduğun ve bunu savunduğundan yola çıkarak hukuksuzluğu savunduğunu net biçimde gösterebilirim.

Şimdi sen de bana önce hukuka dayalı olarak durumun usulsüz olduğunu gösterip sonra da benim usulsüzlüğü savunduğumun kanıtını gösterebilir misin?

Kim iyice şaşırmış görelim.

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

O beni ilgilendirir de sizin vizyon da ortada; diploması bile yok adamın. İngilizce bölümden mezun olmuş, ingilizce bilmiyor ve siz bunların hepsine razısınız. Yarıştırmayalım istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 18 Mart 2025; 20:27:12 >

Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)
  • Özgür Özel: Buradan bize motivasyon çıkar başka bir şey çıkmaz. 23 Mart’ta 1 milyon 750 bin üyemiz ile cumhurbaşkanı adayımızı belirleyeceğiz. Ekrem başkan adayımızdır"

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ABD: “ ERDOĞAN, TRUMP’ın ELİNİ 5 DAKİKA SIKMAK İÇİN İZİN İSTEDİ “

İmamoğlu'nun diplomasıyla ilgili ilk başvuruyu yapan eski Memleket Partili Ozan Özcan çıktı. Bu tip şimdi Atatürk düşmanı şahsın yayınına katılıyor.

Diploması varda senin gibi utangaç akp'li tipler kabul edemiyor. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ABD: “ ERDOĞAN, TRUMP’ın ELİNİ 5 DAKİKA SIKMAK İÇİN İZİN İSTEDİ “ 

Hiç gerek yok ki umurumda bile değilsin. Zannettiğin gibi söylediklerini falan da umursamıyorum, uzatan sensin.

Hukuk, adalet işlese dememin sebebi, senin hukuksuz olduğunu iddia etmem. Tekrar ediyorum, senin hukuksuz olduğunu iddia ettiğin süreç, hukuklu olsa sonuç farklı mı olurdu ?

Hukukun tam, adaletin işler olduğu bir ülkede Ekrem İmamoğlu aday olabilir miydi ? Siyaset yapabilir miydi ? Sen buna cevap ver kendine güveniyorsan. Dediğim gibi uzatmanın lüzumu yok. Usulsüzlüğün hukuku hukuksuzluğu düşünülmez, hukuktan dem vuruyorsan usulsüz işlemi savunarak çıkmayacaksın ortaya. Ellerin temiz olacak.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Olay 2020 de değil 2016 da başliyor.Bir gazeteci ekremi usulsüz yatay geçiş için mahkemeye veriyor.Adam ne hikmetse mahkemeye verdikten birkaç gün sonra ölüyor.Ekonun babası adamı tehdit etmiş sözde.Dava biraz daha göstermelik devam edip düşürülüyor.Size 2020 diyen eleman bunu söylemez.İşine gelmiyor çünkü.2020 deki olayda bir cimer şikayetine üniversitenin verdiği otomatik yanıt.Ne diyebilirlerki zaten başka?

Kıbrıstaki üniversiteler zengin bebelerin yüksek puanlı yerlere geçmesi için kullanılan paravanlar.Ben okurken de buna benzer bir olay olmuştu.Haberi ekliyorum.

https://www.memurlar.net/haber/468888/universite-yonetimine-torpil-sorusturmasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 18 Mart 2025; 20:38:59 >

• % 60 ile ilk turda İmamoğlu veya Mansur Yavaş kazanır.

erkenden aday çıkarırsan ve adayında cumhurbaşkanlığı havalarına girerse olacağı budur.

chp seçmeni'de suçlu , bunlarda baya bir havalara girmişti. sonra diyorlar niye seçim kazanamıyoruz.

bu saflar bir kere karşılarında kim ve kimler var onu bilmiyorlar , rakiplerini sıradan siyasetçiler sanıyorlar.

chp ve seçmenlerinin öyle gözleri döndü ki, mansur yavaşı bile dışlamaya başlamışlardı

şimdi Mansur yavaş adayınız o diploması alınan kişi ben değil dese ne yapacaksınız.

Kılıçdaroglu yine seçim anını mahvediyor du bunlar daha gelmeyen seçimi mahvettiler, el birligi ile.

• Sonunda diplomayıda iptal ettirdiler ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ABD: “ ERDOĞAN, TRUMP’ın ELİNİ 5 DAKİKA SIKMAK İÇİN İZİN İSTEDİ “  korku insana herşeyi yaptırıyor. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ABD: “ ERDOĞAN, TRUMP’ın ELİNİ 5 DAKİKA SIKMAK İÇİN İZİN İSTEDİ “ 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ABD: “ ERDOĞAN, TRUMP’ın ELİNİ 5 DAKİKA SIKMAK İÇİN İZİN İSTEDİ “

@Romulo

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.