Şimdi Ara

Saraçoğlu'nda Beşiktaş'a küfür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'a ve Sebaya küfürler var. Beşiktaş sizin kendinizin savunmadıgı hakkınızı savundu. Önce Beşiktaş'ta kutlama yapacaksınız sonra küfredeceksiniz. Tarihinizde Seba gibi bir adam var mı diye soruyorum vicdan sahibi Fenerbahçelilere. Ali Şenlerle Azizlerle övünün siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi beşiktaş'a küfürü anlarım bizimkilerde fener'e galatasaray'a küfür ediyor(ben bu durumu tasvip etmiyorum,küfüre karşıyım bu ayrı),ama anlamıyorum bir fenerli kalkıp da sebaya ne diye küfür ediyor,beşiktaş'ın değil türkiyenin en saygı gören sevilen başkanlarından birisiydi,ki şu anda hasta yatağında ölümün eşiğinde bir adam.Bu durum taraftarlığı bırak insanlığa yakışmaz,bu tarz önüne gelene küfür edenler sadece fb'de değil bizde de var,bunu fener'i savunmak için de demiyorum.
  • Savunmasaydı işte biz de onu diyoruz senin Fenerle bağın ne ki savunuyorsun?Sanane elalemin cezasından sene başında cezayı yiyip liderliği kaptırdığımızda fener umursadı mı bizi?

• Piece de Resistance P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Yorumumda tüm Fenerbahçelileri kapsamıyorum. Fakat bu zihniyete anlam veremiyorum. Yazıklar olsun küfredenlerin hepsine tek tek. Seba Fenerbahçeye ne yaptı da acaba bunlar böyle aptalca bir şey yaptılar? Yazıklar olsun!
  • Neden Seba'ya küfür edildi?
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Sen nerenden izliyosun?
  • 3-5 tane kendini bilmez kufur ediyor hocam onları ciddiye almak gerekmiyor.
    Emin olun yaşanan olaylardan sonra çoğu Fenerbahceli,Beşiktaş'a sempatiyle bakıyor.

Asıl bu taraftar gruplarının dediğini ciddiye almayalım.Çarşi,Ultraslan,GFB...Çünkü bunların gözü öyle bir dönmüş ki fanatiklikten dış dünyayi göremiyorlar.Zaten çoğu da hayatta bir yere gelememiş insan toplulugu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oradaki o tezahüratı yapanların adına ben özür dilerim.

• Besıktasa edıldı ama sebaya edılmedı yada ben duymadım.

• bikaç terbiyesizin yaptığını tüm camiaya mal etmemek gerekir.

uzun süredir haksızlıklara karşı beraber dik duran iki takımın dostluğu 3-5 zeka özürlü yüzünden zedelenmemeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Seba ya küfür falan edilmesi ulan nerenizden sallıyorsunuz

edilen küfrü de yazarım buraya ama gerek yok
  • Yapma siz kardeşsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

Sen nerenden izliyosun?

Ben duymadım.Ben zaten 3 senedir gidiyorum maçlara suleymanin s si olan küfür bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimiyetiniz için teşekkürler. Sizin gibi taraftarları kastetmiyorum hiçbir zaman için. Ölüm döşegindeki ve her camianın model aldıgı bir insana bu yapılanlar... Hakettigini düşünmüyorum. Zaten söz konusu her kim olursa olsun haketmez.

Allah herkes Trabzondan şampiyon dönerken uçakta Trabzonlular var diye kutlama yaptırmayan Süleyman Seba ahlakından versin
  • Beşiktaş yönetiminin fbyi savunması bir hataydı zaten...

• Ben bu insanların Lefter'i de tanıdıklarını sanmıyorum. Eğer yaşasa utanırdı olanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

3-5 tane kendini bilmez kufur ediyor hocam onları ciddiye almak gerekmiyor.
    Emin olun yaşanan olaylardan sonra çoğu Fenerbahceli,Beşiktaş'a sempatiyle bakıyor.

Asıl bu taraftar gruplarının dediğini ciddiye almayalım.Çarşi,Ultraslan,GFB...Çünkü bunların gözü öyle bir dönmüş ki fanatiklikten dış dünyayi göremiyorlar.Zaten çoğu da hayatta bir yere gelememiş insan toplulugu..

Aynı fikirdeyim,bu durumu genel'e mal etmemek lazım çünkü gerçek anlamdaki bir fener taraftarının bu tarz bir hareketi kınayacağını forumdaki fenerlilerin çoğu gösteriyor,kimsenin beşiktaşla bir sorunu illa sempati beslemesi gerekmez ama böyle bir saygısızlık yapacak insanlar değil en azından hele sebaya hiç.Şimdi küfür konusunda kendi kulübümün taraftarıyla ilgili de öz eleştiri yapacak olursam,gittiğim maçlarda beni en rahatsız eden şey,kimle maç yapılıyorsa koy şu ...veren fener/antalya/gençler'e diye yapılan tezahürat,istisnasız her maç oynanan rakibe karşı söylenir böylece sezon sonunda sövmediğimiz takım kalmaz yahu tamam hadi rekabet falan diye galatasaray'a fener'e sövdün(buna da karşıyım) de ulan elazığla ne bileyim konyayla ne gibi sorunun var,yok sırf sövmek amaç,inşallah yeni stadla birlikte taraftar profilimiz değişir de kurtuluruz küfürbaz kitleden zaten kulübün küfürden yedi cezayla crsitiano ronaldo'nun bonservisi alınır,hep takıma zararlar,ben güzel tezahüratlar,takımı motive edici,gaza getirici şeyler söylemek duymak istiyorum gs'ye,fb'ye ya da hakem'e küfür değil,diğer takım taraftarlarından da aynı şeyi istiyorum ama türkiyede bunlar zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

bikaç terbiyesizin yaptığını tüm camiaya mal etmemek gerekir.

uzun süredir haksızlıklara karşı beraber dik duran iki takımın dostluğu 3-5 zeka özürlü yüzünden zedelenmemeli.

+sonsuz
  • Süleyman Seba'ya küfür edildiyse çok ayıp etmişiz.
  • Karabüklüler etmiştir. Fenerbahçe taraftarı küfür etmez hiçbir şekilde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.