Şimdi Ara

Şarabımı içince midem bulanıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adi bi şarap aldım dogum günü partysinde gösteriş olsun diye 4.75 ytl idi 75lik şarap Neyse dün açtım içtim falan iğrenç tadı vardı neyse ondan sonra bıraktım ağzım kokar diye korkudan parfüm sıktım ağzıma daha sonra midem bulanmaya başladı ... Bugün bi daha denedim şarabı yine aynı şarabı peynirle denedim ama yine iğrenç tadı var dayanamıyorum kusasım geliyor daha önce şarap içmişliğim var ama ilk defa oluyor bu irenç tadı olması....Acaba bu şarap bozulmuşmudur yani sirkeleşmişmidir yoksa çok adi bişi oldugundan gerçek tadı mı böyle ? markasıda şu net siteside var ...http://www.pamukkalesarap.com/bi yardımcı olurmusunuz ? Ona göre koycam veya koymuyacam şarabı dogum gününde

• içme

vodka akar
  • wodka al xD
    gazozla karıştır öle iç tadı biraz daha ii olur
  • 5 ytllik şarap tabii adamı mahveder.Git adam gibi bişi al
  • Arkadaşım o 5liralık şaraplara biz köpeköldüren diyoruz.Aman ha içeyim deme onları adamın a. kor yani.
  • şarap değil sirkedir o, sana şarap ayağına kakalamışlar sirkeyi
  • köpek öldüren mi bu şarap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tatlı yiyemiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • köpek öldürene 5 lira verilmez hoca max 3.5 ha o senin bahsettigin de pamukkale sarabın hangisi? link acılmıyor, mesela pamukkale anfora trio pahalı olmayan 8ytl civarında kayda değecek bi şaraptır.Belkide ilk defa sarap içiyosan sana öyle gelmiştir, bu arada kalecik karası da fena değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasane88 -- 21 Aralık 2008; 16:25:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasane88

köpek öldürene 5 lira verilmez hoca max 3.5 ha o senin bahsettigin de pamukkale sarabın hangisi? link acılmıyor, mesela pamukkale anfora trio pahalı olmayan 8ytl civarında kayda değecek bi şaraptır.Belkide ilk defa sarap içiyosan sana öyle gelmiştir, bu arada kalecik karası da fena değildir.

http://www.pamukkalesarap.com/

arkadasım saraplar kısmından kırmızı saraplara gel en sağdaki şarabın yanındaki şaraptan var karam çalkarası - Shiraz diye bişey mor şişe de... Bilen varsa bilgi versin lütfen

• zıkkımın kökünü iç
  • ağzına parfüm mü sıktın?
  • 5 ytlik şaraptan ne bekliyorsunki
  • quote:

Orjinalden alıntı: scopus

zıkkımın kökünü iç

+1907
  • içme hem kötü oluyosun hemde içecem diye tutturuyorsun bak içmezsen bişey kaybetmezsin ama çok şey kazanırsan
  • off hocam şimdi onu çürük çarık üzümleri doldurmuşlardır leğene çıplak ayaklarla içinde debelene debelene yapmışlardır
  • git vodka al istanblue,wişneyle kariştir.keyfıne bak ucuzdurda
  • quote:

Orjinalden alıntı: scopus

zıkkımın kökünü iç

neden öle diyosun

@olabilirmi

malesef evet

@karasimsek06

tamam içmem

@mehmet_$

@kız ismet

Dogum gününde vodkada olcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.