Şimdi Ara

Sapphire XT vs Gigabyte Aorus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, yeni nesil ekran kartlarının tanıtılacağı dönemde Sapphire 5700XT mi Gigabyte Aorus 2080 Super mi tercih etmek maddi manevi daha iyi olur? Sistemi upgrade etmeden uzun yıllar kullanır sonra ihtiyaç sahibi bir kişiye bırakırım yeni sistem toplarım, hangisi parasının karşılığını yıllarca verir? Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de çok iyi ekran kartı, ben olsam ve iki kartı da alabilecek imkanım varsa 2080 Super'i tercih ederdim ama bütçe kısıtlı ise 5700 Xt'de yıllarca yetecektir.
  • Bence oyunlarda ray tracing özelliği kullanılmayacaksa 5700xt daha mantıklı ama gerçekçilik seviyorum derseniz 2080s daha iyidir
  • 2080super kesinlikle 2070mi deseydin belki dusunulurdu ama ikisi arasinda rtx2080

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam amd ekran kartı almayın driverları problemli amd bile hala problemleri çözemedi

2080 süper alın en azından satmak istediginizde elinizden çıkarması daha kolay olur

telefonda apple ne ise ekran kartında da nvdia o degeri düşmez kolay satılır
  • KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Bütçe var hocam, 3700x veya 3800x ile kullanılacak, 2080super ile XT karşılaştırma nedenim yakında 3000 serisinin geliyor oluşu, XT zaten fp bir kart, navi20 gpular gelince üüzülmezsin, zira Sapphire son kozunu bir kaç ay önce oynamış, mümkün olan tüm kusurları kapamış ve performansı sağlamış, 2080 auros zaten ti den sonraki en bomba kart lakin 3080 7nm gelirse oluşabilecek performans farkı ve ödediğim ücret üzebilir teşekkürler

• Şu dönemde sıfır ekran kartı alınmaz hem amdnin hem nvidianın gelecek kartları şuankilerden az buz değil çok üstün olacak diye düşünüyorum. İkinci el geçici bir kart alıp yeni kartlar çıktıktan sonra fiyatlarına göre yolunuzu çizin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OsurtanBiber kullanıcısına yanıt
    RT 3000 serisi ile tam olarak kendini bulur diye düşünüyorum hocam, 2000 serisinin sınırda yada sınıra yakın bir noktada olduğunu düşünüyorum ancak en olmuş olanı Super serisi olacaktır en son çıkan olduğu için, teşekkür ederim

• hocam tabi ki 2080 süper.donem donem rx5700xt nitro filan 3500 tl ye iniyor.isterseniz alın.yeni 3xxx serisi yolda ona gecis yaparsanız.
  • xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, kesinlikle 2080 Super alır kaldı ki bahsettiğim kart gigabyte auros, meseleye tamamen fp karşılsştırması diyebiliriz, XT ile aralarında en az 2500 lira var buna değer mi meselesi, Super yenş çıkmış olsaydı hiç tartışmaz alırdım lakin 3000 serisi bir kaç ay sonra rafa gelecekten ülke ekonomisi ortadayken bu fiyat verilir mi meselesi, teşekkürler

@asko56 selam hocam, Sapphire nitro serisini başka bir yöne koymak lazım, bahsettiğiniz sorunlar benimde kafamı kurcalıyor lakin Sapphire ortaya öyle bir kart koymuş ki, insan denemek istiyor kaldı ki yorumlar da genelde iyi ve her geçen güncelleme ile daha iyi oluyor gibi, tabii en başta bu kadar problem yaşanması bile bu karta uzak durmak için yeterli ama işte insan yaşamadan öğrenemiyor, ya tutarsa?teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 3 Haziran 2020; 16:31:16 >

• Evet beyler can damarı konumda bu, Eylül de çııacak kartlar ülkemize ne zaman gelşr ve fiyatı ne olur bilmiyoruz, muhtemel durumlardan biri de prensiplerimi bir kerecik kırıp, XT special edition deneyimleyip, 3000 serisine hatta belki amdnin çok güvendiği yeni nesil kartlsrına geçiş yapabilirim, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Bütçe var hocam, 3700x veya 3800x ile kullanılacak, 2080super ile XT karşılaştırma nedenim yakında 3000 serisinin geliyor oluşu, XT zaten fp bir kart, navi20 gpular gelince üüzülmezsin, zira Sapphire son kozunu bir kaç ay önce oynamış, mümkün olan tüm kusurları kapamış ve performansı sağlamış, 2080 auros zaten ti den sonraki en bomba kart lakin 3080 7nm gelirse oluşabilecek performans farkı ve ödediğim ücret üzebilir teşekkürler
    Yeni seri gelecek doğru ama bu kartlar hiç bir şekilde üzmez, 2 kartı da kullandım, full hd +200 fpsleri gördüm, yeni gelen seri de 250 fps olsun ne değişecek ki? Acelesi yok diyorsan beklemeni tavsiye ederim yoksa zaten üst seviye sistem dizeceksin 3-4 sene pişman etmez her şeyi ultrada takır takır oynatır.

• KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Aslında ortada net bir tarih yok, Eylül de tanıtılacak mı satışa mı çıkacak belirsiz, mesela Nvidia Ağustos 15 de çıkıyor dese bakarım duruma göre , AMD 3800xt de çıkmış olur, istediğimi alır geçerim, belirsizlik istemiyorum şuan, ülke yeterince belirsiz buna bir de sistem eklememek lazım, normalleşmeye giderken aradan çıkarmak niyetindeyim, gelecek hafta da resmi açıklama gelmez ise sistemi toplar yoluma bakarım gibi duruyor 32 GB 3600mhz ram e geçeyim bu sefer diyorum, dizüstünde de geçtim 32 ye, cod warzone 11 GB yediği oluyor, ddr5 de 2021 de gelecekken eli sağlam tutayım diyorum

• RTX özelliği sizin için olmazsa olmaz değilse yarı fiyatına rx5700xt modelini almanız cebinizin faydasına olacaktır.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.