Şimdi Ara

Sapphire X850XT Crossfire Master Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 1 hafta kadar önce aldığım crossfire kartımı malesef ikinci bir ekran kartını alacak anakartım olmadığından takaslamak zorundayım.

Kart X850XT nin crossfire versiyonudur uygun anakartla iki adet x850xt ile çalıştırılabilir.

Crossfire Nvidianın SLI ına karşı atinin geliştirdiği SLI dan daha iyi bir çözümdür çünkü SLI gibi desteklioyun veya driver istemez.

Amagel gelelim bende uygun anakartyok.

O yüzden kartım sadecetakasa açıktır.

Extreme toplamak isteyenler için özel bir parça.

Sıfır 515 YTL dir arkadaşlar bu kartı diğer x850xt lerle kıyaslamayın master crossfire kartlar bu fiyatta.

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=CIpHQvIWgZUVwQLFmstU2thX9VjmUaxiq6jIjVYsAMTcpR0t9I&ad=ekran_karti&ur_no=631

X1800xt veya ayarında 16 pipeline bir kartla takas olur ancak.

Normal x850xt veya x850xt pe lerle üstüne 100 YTL den takas edebilirim.

Pm le bana ulaşın.Tekliflerinizi iletin.

Kart 16 işhattına sahiptir.256 MB ve 256 bittir.Sorunsuz çalışmakta en ufacık sorunu dahi kati surette bulunmamaktadır.

Ne kadar satmakistemesem de kart için bir satış fiyatı belirlemek zorundayım forum için.Onun içinse 400 ytl koyuyorum ama isteğimx1800xt ile takas yönündedir.Veya sizin önereceğiniz 16 iş hattına sahipbir kartla ancak takas olabilir.

NOT:kesinlikle X800 serisi bir kartla takas edilmeyecektir.Bunu öneren pm ler dikkate alınmayacaktır.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 17 Ağustos 2006; 15:09:12 >

• hocam PM olarak rakam söylersen direk almak isterim kartı
  • Normal X850Xt ve X850XT PE ile üzerine para alarak takas yapabilirim.

Başabaş takasta ise 7800gt gtx ile takas olabilir.

takasiçin teklifleriniz önemlidir takasta biraz daha esnek davranabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX Rx 6800 XT Ekran Kartı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.