Şimdi Ara

Sapphire rx550 4gb modelini düşünüyorum sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarım eski olduğu için ekran kartını güçlendirmek istiyorum benim aklımda ise Sapphire rx550 4gb modelini düşünüyorum tek fan hepsi burada da 750tl gibi civarı vardı yada ikinci el ekran kartımı alsam. 900 liraya kadar bütçem var, ve güç kaynağı da eklerseniz süper olur ekran kartının yanında ikinci el

• İşlemci modelini de yazmalısın.

Eğer işlemcin uygunsa kesinlikle ikinci elde rx570 bulmaya çalış. Bahsettiğin kartlardan %125 daha güçlüdür Rx570

Bende 750ti vardı. Sattım, Rx570 aldım. Oyunlar artık çok daha akıcı.

• Merhaba, işlemcim çok eski AMD athlon x3 ii 450 3 çekirdekli bu işlemci de unlocker sayesinde 4.çekirdeği açtım ve AMD phenom X4 b50 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanyldrm

Merhaba, işlemcim çok eski AMD athlon x3 ii 450 3 çekirdekli bu işlemci de unlocker sayesinde 4.çekirdeği açtım ve AMD phenom X4 b50 oldu

İşlemcin o kadar eski ki 750ti'ye bile ciddi biçimde darboğaz yapıyor. RX550 de 750ti ayarında bir kart. Dolayısıyla RX550'ye dahi darboğaz yapacaktır.

• Anladım hocam, ben şuanlık beni valorant lol vb oyunlarda oynatsın diye düşünüyordum onun için alınır mı peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanyldrm

Anladım hocam, ben şuanlık beni valorant lol vb oyunlarda oynatsın diye düşünüyordum onun için alınır mı peki

Çok çok rahat oynatır o oyunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.