Şimdi Ara

Sapphire RX Vega 64 (Sıvı Soğutmalı) - Tertemiz! FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık 2017'de satın alındı. Faturası, orijinal kutusu mevcuttur.

Laptop aldığım ve masaüstü bilgisayarımı kullanmayı bıraktığım için satıyorum.

Fiyat 2100 TL'dir. Ciddi alıcılara fiyat konusunda biraz daha yardımcı olabilirim!

Sapphire RX Vega 64 (Sıvı Soğutmalı) - Tertemiz! FİYAT DÜŞTÜ Sapphire RX Vega 64 (Sıvı Soğutmalı) - Tertemiz! FİYAT DÜŞTÜ Sapphire RX Vega 64 (Sıvı Soğutmalı) - Tertemiz! FİYAT DÜŞTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dxia35 -- 18 Şubat 2020; 0:1:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fatura tutarını neden kapatıyorsunuz ?

Bu karta bu parayı verenin aklından şüphe ederim 2900 liraya 5700xt pulse alınıyor şu anda
  • İlanı koyarken elimdeki fatura resmi bu şekildeydi. Tutarın bir önemi olmasa gerek, faturası mevcut. Normalde "faturası var" yazılan ilanlarda bu bile yokken şimdi tutara takılmak enteresan.

Dediğim gibi ciddi alıcılar ile fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyorum. RX 5700 XT değil de Sıvı soğutmalı Vega 64 ile ilgilenenlere duyurulur.

• dxia35 D kullanıcısına yanıt
    3000 tl ye 5700xt almak varken sıvı soğutmalı vega64 e 3000 tl vermek size mantıklı gelir mi?

• Bu fiyatlari cekecek cesareti nerden buluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080ti alınıyor bu fiyata.
  • 1700 TL teklifim.var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence fatura fiyatını ilana ekleyin olsun bitsin

• donanimist kullanıcısına yanıt
    Neden insanların ilanını baltalıyorsun ? Hoş bir şey mi bu ?
  • Hira- H kullanıcısına yanıt
    sen ekran kartı alıcak kadar para biriktirebildinmi? Yine başlamışın buralarda dolaşmaya
  • Vay arkadaş bir ilan koyduk, iyi kötü bir fiyat biçtik. Fazla olmuş olabilir alternatiflerini pek araştırmadım ama en azından birkaç ay öncesinde mantıklı bir fiyattı. Zaten ciddi alıcılar ile konuşuruz yardımcı olurum demişim.

Faturası olduğu, ne zaman alındığı belli olsun diye bir resim koyduk, tutarı kapalı diye meraklı mahalle karıları gibi damladılar. Kardeş çok merak ediyorsan boş boş takılcağına araştır. Tarih belli, site belli, ürün belli. Mesela archive.org'dan neredeyse kuruşu kuruşuna bulunabiliyor aldığım fiyat ama işte bulabilene. Bir de imzasına yazmış "brtana TİCARET YAPAN ARKADAŞLAR DİKKAT ETSİN KENDİSİ SİZİN MALINIZI DEĞERSİZLEŞTİRMEK İÇİN HERŞEYİ YAPAR .NİCK DEĞİŞMİŞ YENİ İSMİ Whop.sss". kendisinin ne mal olduğu belli...

Ürünü almak isteyen araştırır zaten bütçesine göre 1080ti mi alacak, 5700xt mi alacak. Ürünlerin karşılaştırılacağı, değerlendirileceği yer başka. "Donanım / Hardware" bölümünde gerekli incelemeler ve bilgiler mevcut sanırım.

Ürünüme istediğim fiyatı koyarım, cesaret armaya gerek yok. Yanlış fiyat koyarsam satılmaz olur biter. Asıl bunu sorgulayacak cesareti kim nereden buluyor, ona bakılmalı.

Var ise bir teklifiniz yazın/PM atın konuşalım. Boşa gerek yok ey ahali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dxia35 -- 30 Kasım 2019; 18:33:31 >

Mahalle karısı senin gibi burda şark kurnazlığı yapanlara denir o malı kelimesinde bi ara sana iade ederim rahat rahat oturursun ondan sonra sen 2800 liraya bu kartı burda sat ben ihtiyaç sahibine 1060 hediye edicem

• forumda birbirine bakip fiyat belirlemeye ve o sekilde piyasacilik yapilmasindan herkes cok cekti pahali urun gorunce kimse tepki vermezse önunu alamayiz kim kime kitlerse durumu baslar bu tepkileri vermeler bosuna degil burasi forum sahibinden uzerinden deneyin sansinizi

• Çok iyi fiyat, arayan arkadaşlar böyle fırsat black friday de gelmez kaçırmayın

• 1070 ayarında bir kart 2800 tl he 200 daha koyup rahat 2 yıl garantili 1080 ti alınabilir

• Yorum ve istediğim fiyata satarım diyenler sırf ikinci el için açılan sitelerde satış yapabilir. Ama forum tarzı bir forum sitesinde satış yapıyorsan bu yorumlarıda göze alıcaksın. Bu tip yorumlar bir çok ilanlarda mevcut hatta bir çok satıcıda bu yorumlara kulak vermeke.

• Ben fırsatçılık için değil, malımı satmak için ilan koydum. Güncel olarak doğru fiyat biçememiş olabilirim. Fiyat ve ürün ile ilgili doğru düzgün, bilinçli yorumlar tabiki de yapılabilir, iyi de olur.

Bunu alanın aklından şüphe ederim şeklinde girmek yerine "Şu an bu fiyata X model kart alınabiliyor, bence daha iyi bir tercih olabilir", "Bu kart için X TL daha uygun/mantıklı olur, ederi budur" gibi yorumlar yapılmasını ve bilgisi olmayanların "1070 ayarında bir kart 2800 tl he 200 daha koyup rahat 2 yıl garantili 1080 ti alınabilir" gibi yanlış yorumlar yapmamasını beklerdim.

Neyse dediğim gibi yapıcı yorumlara açık bir ilandır. Fiyat konusunda sabit fikirli değilim, mantıklı teklifleri zaten konuşuruz ilgilenen kişi ile...

İlanı tartışma konusuna çevirdiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dxia35 -- 1 Aralık 2019; 1:7:42 >

Evet adam doğru demiş 200 lira daha koyar 1080ti evga ftw3 asus strix gibi modeller 2500 lira civarı referans tasarım veya seninle aynı rakama satılan armor gibi modeller alabilir.
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Evet ben de gördüm ama 2 yıl garantili değil, kullanılmış kartlar var bahsettiğin fiyata.

İki kartın da kendine göre artıları var sanırım, ben de çok bilgili değilim ama Freesync için mesela AMD tercih etmek isteyen olabilir. Bir de unutmayalım sıvı soğutmalı versiyonu bendeki. Tam hatırlayamadım ama alırken fanlı versiyonlara göre 300-400 TL daha fazla ödemem gerekmişti sanırım.

Fiyatını biraz daha indirdim sizin bahsettiğiniz alternatifleri inceledikten sonra zaten. İlgilenen olur ise pazarlığımızı da yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: YediDeliler

1070 ayarında bir kart 2800 tl he 200 daha koyup rahat 2 yıl garantili 1080 ti alınabilir
    1070 mi sen heralde 2 sene geriden geliyorsun yada vega 64 nedir bilmiyorsun 1080 ti nin ensesinde o kart ben kullanmış biri olarak söylüyorum 1080 11gbps leri bile rahatlıkla geçen bi karttır bu kart

edit: vuracaksan kartı hakkını ver de vur bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 2 Aralık 2019; 21:0:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.