Şimdi Ara

Sapphire RX 470 Nitro 4Gb driver hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir kaç sorum olucakdı şimdiden teşekkurler..
    1.Ekran katımın güncel driver sürümü Sapphire sitesinde farklı , Amd sitesinde farklı.Sapphire sitesinde olan kart için en uygun olan mıdır yardımcı olur musunuz.

2. Adrenalin sürüm mü yüklemeliyim yoksa Crimson mu ?

3. Ve günlerdir beni sinir eden sorun Pubg de 80 - 110 arası fps alıyorum.Eski cs 1.6 oyuncusuyum hala oynuyorum ve anlam veremedigim şekilde son 1 aydır oyun da fps belli yerler 60 - 70 e düşüyor dikkat ettim map'ın dar alanlarında oluyor gibi mesela dust2 de mer de diğer maplerde de belli yerlerde oluyor. Birde mouse sağ sola çevirirken anlık takılma oluyor neden olabılır acaba.

Sistem bilgileri;
    ASUS M5A97 R2.0 ANAKART
    SAPPHIRE RX-470 4GB GDDR5 256BIT NITRO
    FX8350 AMD İŞLEMCİ
    8 GB (4X2) WENGEANCE RAM
    600 W PSU
    WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3 / WD10EZEX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkaya35 -- 23 Ekim 2018; 11:45:6 >

• Sapphire'in sitesindeki sürücü birkaç versiyon eski. AMD'nin sitesinden en güncel versiyonu indirip kurabilirsiniz. AMD artık sadece Adrenalin sürücüsü çıkarıyor, Crimson'lar eski sürücü olarak kaldı. Anlık fps düşüşü için öncelikle bir disk birleştirici işlemi yapın, bazen HDD okuma hızı yetmeyince bu tür düşüşlere ve takılmalara yolaçabiliyor.
  • Öncelikle teşekkur ederim. Bende HDD dolayı oldugunu düşünüyorum. Kalite olarak iyi değil bad sector de olabilir artık uygun bi zaman da iyi bir hdd almak zorundayim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkaya35 -- 23 Ekim 2018; 11:44:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.