Bildirim
## Sapphire Radeon HD 2900GT Haftaya Türkiye'de ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gelsinde 1 tane kapayım bu karttan. ayrıca 229+kdv fiyat olacaksa 309 dolara 512 bit'lik pro alınır fiyatı biraz pahalı geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 6 Kasım 2007; 22:16:28 > -
Gün geçmiyor ki uygun fiyatlı çıkması beklenen yeni bir HD3850 modeli haberi alıyoruz. Açıkcası bu kartın satış stratejisini anlamakta güçlük çekiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 7 Kasım 2007; 1:15:23 > -
Arkadaşlar bir şey sorma istiyorum.450w be quite güç kaynağıyla bu ekran kartı sorunsuz çalışır mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 6 Kasım 2007; 22:54:53 > -
neden pahalı olsunki adamlar ne varsa alacak var deyip yüksek fiyat koymayı tercih ediyorlar.
aslında insanlar acele etmeyip uzun süre almasalar bu fiyatlar otomatik olarak %30 ucuzlar çünkü yüksek maliyetli gözüken her elektronik eşyanın %50 kar payı oluyo nedense -
O fiyata alan olursa satarlar kanımca çok yüksek bir fiyat -
fiyat çok pahalı 2900pro dfs de 270$+kdv.2900gt 229$ dan çıkacaksa bence hiç çıkarmasınlar... -
Ben asla o parayı verip bu kartı almazdım. Tam yeni modellerin cıkmasına yakın çok tuhaf bir kart. -
ati xt den kalan eski parçaları değerlendiriyor galiba -
bu daha önceleri cıkıcaktı pro ile aynı zamanda cıkmadı bugunlere kalmıs
bence gereksiz bi kart yani 320sp li r600 sanki tum oyunlarda costu 240sp li r600 e bide okadar para vericem
bu kart alınmaz.
bunun cıkıs amacı dandik tam stabil olmayan gpu lardan 320sp yi lazer cut la 240 yapmıstır hızıda 600 e cekmiştir piyasaya surmustur
yoksa r600 den yapılıo bu.adam niye 320lik urettigi gpu yu durduk yere 240 a dusurup ucuza satsın 2900xt ile aynı paraya mal oluo ati ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacem -- 6 Kasım 2007; 23:14:54 > -
oc yaparıs bisde o zaman kıstılarsa :) , kırpılmış pipeline leri günışığına çıkarırız :)
bkz: 9500pro yu 9700e çevirmek :) bilen bilir, hala kullanıorm wala dx10desteklese halende gidecek :D bomba bi kartdı -
Artık pipe açma devirleri eskide kaldı -
ciddimisin -
2900 gtyi alıp aç bakalım görelim arkdaşım utandır bizi de -
Kart çıkması gereken zamanda çıkmadığı gibi fiyatı da çıkması gereken zamandaki gibi kalmış. Değişiklik arayanlar için -
8800GT 256MB 199 dolardan varken(ya da var olmasına ramak kalmışken) bu kartın alınması,akıl,manık,fikir,düşünce,hareket,fiyat,cüzdan karı değil.
ATI fanatikleri hariç kimsenin yapmaması gereken ati fanatiklerinin de parasını boşa yatırmaması gereken bir kart.
Bence çıkış fiyatı 149 dolar olmalıydı bu kartın. -
quote:
Orjinalden alıntı: reason666
8800GT 256MB 199 dolardan varken(ya da var olmasına ramak kalmışken) bu kartın alınması,akıl,manık,fikir,düşünce,hareket,fiyat,cüzdan karı değil.
ATI fanatikleri hariç kimsenin yapmaması gereken ati fanatiklerinin de parasını boşa yatırmaması gereken bir kart.
Bence çıkış fiyatı 149 dolar olmalıydı bu kartın.
O kadar öldürme be kerem !
Sadece bu kart piyasaya geç kaldı, 2 ay önce bu fiyattan peynir ekmek gibi satılırdı ama çok geç kaldı, 8800GT lerin çıktığı, 38XX serisinin çıkmasına bi kaç gün kala bu kartları piyasaya sürmelerini hiç anlayamadım. -
ah ati ah.hatalardasın maalesef -
Bu kartı alana kadar, 3870 almak daha akıl işi -
bedavaya verseler kullanırım
Gayet iyi bi kart aslında ama çıkış tarihi 1 ay kadar geç.. :P
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X