Şimdi Ara

Sapphire R9 280x TRİ-X O.C ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kartım çok ısınmaya başladı önceden boşta 45 dereceyi geçmeyen kart şuan 68-69 dereceye çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fycho593

Merhaba arkadaşlar kartım çok ısınmaya başladı önceden boşta 45 dereceyi geçmeyen kart şuan 68-69 dereceye çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim

tozlari temizleyin ve macunu yenileyin ve fanlarin donus profilinin auto'da oldugundan emin olun ayrica sicakliklarin bir miktar dusmesini saglayan kasa ici hava sirkulasyonunun duzgun bir sekilde saglanmasi cok onemlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    1-2 gündür yapıyor aynısını kasa içini temizledim fakat yine aynı şimdi baktım kart %90 kullanımda gösteriyor bundan dolayı olabilir mi ?
  • fycho593 F kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal virüs.... Pc taratın olmadı format atın

• okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    ilk bende böyle düşündüm format attım fakat hala aynı bide virüs taraması yaptırayım o zaman
  • quote:

1-2 gündür yapıyor aynısını kasa içini temizledim fakat yine aynı şimdi baktım kart %90 kullanımda gösteriyor bundan dolayı olabilir mi ?

pc bostayken gpu kullanimi %90 ise kesinlikle virus vardir kaspersky internet security 2015 ile pc'yi taramaniz tavsiyemdir

mevcut olan eset smart security ile tamamı taratmaya başladım şimdi inşaallah sorun çözülür teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mevcut olan eset smart security ile tamamı taratmaya başladım şimdi inşaallah sorun çözülür teşekkür ederim yardımlarınız için

Eset ile taratin ancak her zaman kaspersky kullanmanizi oneririm

çok önceden kullanırdım fakat bilgisayarı ağırlaştırdığını düşünüp silip esete geçmiştim tavsiyeniz üzerine tekrar bakabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.