Şimdi Ara

İNDİRİM! Sapphire NITRO+ Radeon RX 590 Special Edition Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İNDİRİM! Sapphire NITRO+ Radeon RX 590 Special Edition Ekran Kartı

Sapphire NITRO+ RX 590 8GB GDDR5 Special Edition

Kartım sorunsuzdur ve yalnızca oyun amaçlı kullanılmıştır. Mining yapılmamış, içi kesinlikle açılmamıştır. Performansında, sıcaklıklarında ya da çalışmasında en ufak bir problem yoktur.

Bu model Sapphire’ın üst seviye NITRO+ Special Edition serisine aittir. Standart RX 590’lardan hem soğutma kalitesi, hem de görünüm olarak ayrılır. Özel mavi tasarımı ve RGB NITRO Glow aydınlatması sayesinde kasa içinde gerçekten çok şık durur. RGB’ler sorunsuz çalışır, isteyen açar isteyen kapatır.

Teknik olarak 8 GB GDDR5 belleğe sahip, 1560 MHz boost hızlarına çıkabilen güçlü bir karttır. 1080p ve 1440p çözünürlükte oyunlar için hâlâ fazlasıyla yeterlidir. Çift fanlı NITRO+ soğutması sayesinde sessiz ve serin çalışır, uzun oyun seanslarında bile stabilitesini korur.

Kozmetik durumu da temizdir, hor kullanılmamıştır. Kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım, gönül rahatlığıyla satıyorum.

Ciddi alıcılar yazabilir, detaylı sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.

Elden teslim veya anlaşmalı kargo ile uyguna gönderim.

Fiyat: 4250 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.