Şimdi Ara

Sapphire Nitro+ AMD Radeon ''RX 6950 XT'' - 16.999 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı modelin 6900xtsini kullanıyorum, bir kere aldım o hatayı onda da oc yapmaya çalışırken olmuştu.
    Ama ilk fırsatta 3090 geçmeyi düşünüyorum, monitör g sync çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

    Ne kadar tatlı model ismi verdin öyle Sapphire Nitro+ AMD Radeon ''RX 6950 XT'' - 16.999 

  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

    ne kadar boş bi yorum. firma sorunsuz güncelleme çıkartamıcak kadar beceriksiz, lakin suçlu kullanıcılar :D bak ben Sapphire R9 390 NITRO kullanırken de watman,siyah ekran ,driver sorunu yaşadım akıllanmadım gittim daha sonra power color 5700xt aldım 1 sene kullandıktan sonra bilgisayarı parçalamadan ekran kartını bitcoinin fırladığı herkesin amd kart aradığı zaman iyi bi fiyata satip aynı paraya 3080 alıp nvdia tarafına geçmiş oldum. Düşünsene oyundasın helikopter kullanıyorsun birden siyah ekran geliyor reset atmadan düzelmiyor, uçak kullanıyorum siyah ekren geliyor ardından reset atıyor :D ama sorun benden kaynaklı neymiş düzgün driveri bulamamışım.

    neyse r9 390 hala masamın üstünde duruyor ne zaman amd kartlara baksam onu görüp sayfayı kapatıyorum:d

    Sapphire Nitro+ AMD Radeon ''RX 6950 XT'' - 16.999




  • Yaş geçtikçe sorunsuz neyse onu almak istiyor insan eskiden kurcalamadığım yer, atmadığım bios denemediğim özellik olmazdı şimdi hiç amd ile uğraşıp bu sıkıntılara giremem 10 fps daha az alacağımı bilsem yine de nvidia kullanacağım.

  • berkay1074 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Ya bu kişiler şans eseri yaşamadığı için böyle konuşuyorlar ya da amd kullanmayıp, kullananlarla alttan alttan dalga geçiyorlar. Bugün biriyle konuşuyorum PSU'nun sertifikası bronze ondan yapıyor olabilir falan diyor suçlu her zaman kullanıcı olmak zorundaymış gibi :D

    Stabil sürücü kullanıyorum, sadece güncelleme yapıyorum diye sayko oluyorum... Fanboyluğun da bi adabı olmalı 😐


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda rtx 3050 kullanıyorum bunun fanboylukla alakası yok, bilinçli olmakla alakası var. eğer amd'de driver sorunu olduğunu biliyorsan her yeni çıkan güncellemeye balıklama atlamazsın. dediğim gibi işine %1 bile yaramayan güncellemeyi sırf yeni güncelleme diye kurmazsın. bunların bir mantığı yok. yok ben saykoyum o güncelleme %1 oranında dahi işime yaramıyor olsa bile kuracağım da diyebilirsin. o durumda da amd hazır driver konusunda sorunlu bir firma iken sen de o sorun çıkma ihtimaline hiçbir mantıklı sebebin yokken balıklama atlamış olursun. işine yaramayan bir güncelleme için risk almış olursun.


    dediğim gibi rx 460 kullandım yaklaşık 3 sene boyunca 2019 martta aldım 2022 şubata kadar kullandım. yaşadığım wattman sorunu ya 3tür ya 4. ister şans dersin ister sorunlu güncelleme yüklememiş olmak dersin nereden baktığına göre değişir.


    burada "amd driver konusunda sorunsuz bir firma" tarzı birşey yazmadım sonuç olarak ben. fakat nvidia'ya göre daha ucuz bir firma. bu ucuzluğun bir karşılığı olmasa zaten ucuz olmazdı. ucuz aldığın şeyde de bir zahmet sorun yaşamamak için sen biraz fedakarlık göster. yok ben bunlarla uğraşamam, yeni güncelleme sonrası 1 hafta boyunca "bu güncellemede sorun var mı araştırayım, bekleyeyim ona göre kurayım" tarzı bekleyemem, ya da yeni gelen güncellemelerin içeriğinde senin işine yarayan var mı yok mu bakmadan istediğin gibi kurarım diyorsan ona göre biraz daha fazla para verir nvidia alırsın.


    yani amd zaten nvidia ile aynı grafik ve sürücü performansına sahip olsa bu fiyatlarda olmazdı. ben aynı paraya daha çok fps alayım driver içinse biraz fedakarlık yaparım diyen gider amd alır, yok ben aynı paraya biraz daha az fps alayım ama kafam rahat olsun bu tarz sorunlarla uğraşmayayım diyen de gider nvidia alır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 14 Kasım 2022; 20:21:51 >




  • 1000 lira zam yapmışlar hemen :D

  • Champion39 kullanıcısına yanıt

    Kara cumada tekrar düşer.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.