15bin liraya satılıyor bu kadar düşük olmamalı bence? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 21 Eylül 2022; 7:34:34 > |
sapphire nitro 6900xt sorunlu kart mı?

-
-
6 binde saphire yanaşmayın hocam
-
niye
-
Eğer ikinci el fiyatı ise pahalı o rakamlar. 2.el piyasası şu an 10.000 tl. Sıfır alıyorsanız da normal sayılır.
Ben saphire markasını genel olarak sevmiyorum çok eskiden fanları vs kötü idi ama günümüz kullanıcıları bunu cevaplarsa daha iyi olur.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154149483
-
Sapphire AMD ekran kartlarında amiral gemisi firmalardan biri. Nasıl Nvidia denildiğinde Evga geliyorsa akla AMD içinde Sapphire o. Sadece fiyatına bakarak mı sorunlu olduğunu düşünüdünüz?
Sitelerdeki yorumlara ve satış sonrası desteğinin iyi olup olmadığına bakılması gerekir bu tür ürünlerde. Fiyatı çok ucuz olanların çoğu mining çıkması olabilir dikkat etmenizde fayda var.
-
6 bin serisinde saphire özelikle 6800 ve üzeri modellerde fe kartlarla aynı performansı gösteriyor yani onu alana kadar daha uyguna fe kart almak daha mantıklı. Isınma ses problemleri mevcut haliyle boost hızları düşüyor vs vs.
-
sapphire çöp 6000 serisinde 130watt çeken pulse 6600 xt bile 70 derecelerde.hem hızlar düşük hemde soğtuması baya kötü.sapphire umarım toparlar 7000 serisinde.
-
indirimi sapphire yapmıyor benim anladığım. alırken dikkat ettim 2 satıcıda 15 binliraydı. bu iki satıcı da ankarada farklı firmalar. birinin yorumları biraz vasat diğerinin fena değil. ben fena olmayandan aldım sorun olmadı. kart mükemmel bu arada. stress testlerinde bile sıfıra yakın ses geliyor kasadan. oyunda 70, stres testlerinde 70-75 derece arası ama benim kasanın soutması aman aman değil öyle
-
güle güle kullanın hocam havalar şuan serinlemeye başladı yazın sıcaklık değerleri çıkar ortaya
-
eyvallah bruh. kasa geçici süreliğine yerde sıkışık biyerde baya. yukarı rahat biyere alsam 1-2 derece fark eder. beni sevindiren furmarkta fanın %53'ü geçmemesi oldu stress testinde.
-
Eski kartım, 1 saat önce söktüm.
13bin TL ye denk gelen bir fiyatla amazon.co.jp den aldım. Mining bile yaptım. AMDnin driver sorunları haricinde bir problem yaşamadım. Arkadaşıma sattığım XFX referans dizayndan 10 derece daha soğuk çalışıyordu. Şu an kardeşimin bilgisayarında takılı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X