Şimdi Ara

SAPPHIRE HD7970 vs ASUS GTX670 DIRECTCU II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta gayet açık. Yaklaşık aynı fiyatlarda bu ürünler. Aldığım ekran kartını yaklaşık 7-8 sene kullanacağım. O yüzden sağlıklı bir seçim yapmak istiyorum. Yani anlayacağınız üzere performanstan öteye isteğim uzun zaman kullanabileyim, zaten fps farklı aralarında maksimum 10-15 olur. Dert değil bu.

Birisi 3 gb 384bit
    Diğeri ise 2 gb 256bit

Bundan benim çıkardığım şey hd7970 modelini almak. Çünkü bundan sonra çıkacak oyunların dx11.1 isteme gibi bir şeyi olabilir. Ve belleği ile bit'i daha fazla gtx670'e göre. Sizin önerileriniz neler?ß

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurb4n -- 11 Kasım 2012; 21:10:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurb4n

Arkadaşlar başlıkta gayet açık. Yaklaşık aynı fiyatlarda bu ürünler. Aldığım ekran kartını yaklaşık 7-8 sene kullanacağım. O yüzden sağlıklı bir seçim yapmak istiyorum. Yani anlayacağınız üzere performanstan öteye isteğim uzun zaman kullanabileyim, zaten fps farklı aralarında maksimum 10-15 olur. Dert değil bu.

Birisi 3 gb 384bit
    Diğeri ise 2 gb 256bit

Bundan benim çıkardığım şey hd7950 directu2 top modelini almak. Çünkü bundan sonra çıkacak oyunların dx11.1 isteme gibi bir şeyi olabilir. Ve belleği ile bit'i daha fazla gtx670'e göre. Sizin önerileriniz neler?

http://forum.donanimhaber.com/m_67320267/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67320267

• quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

quote:

Arkadaşlar başlıkta gayet açık. Yaklaşık aynı fiyatlarda bu ürünler. Aldığım ekran kartını yaklaşık 7-8 sene kullanacağım. O yüzden sağlıklı bir seçim yapmak istiyorum. Yani anlayacağınız üzere performanstan öteye isteğim uzun zaman kullanabileyim, zaten fps farklı aralarında maksimum 10-15 olur. Dert değil bu.

Birisi 3 gb 384bit
    Diğeri ise 2 gb 256bit

Bundan benim çıkardığım şey hd7950 directu2 top modelini almak. Çünkü bundan sonra çıkacak oyunların dx11.1 isteme gibi bir şeyi olabilir. Ve belleği ile bit'i daha fazla gtx670'e göre. Sizin önerileriniz neler?

Dostum başlığa tekrar bakmanı öneririm. "7950" diyorum ben.

• quote:

quote:

quote:

Birisi 3 gb 384bit
    Diğeri ise 2 gb 256bit

konuyu incelerseniz 7950 ninde o testlerde olduğunu görüceksiniz biraz aşa inin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birisi 3 gb 384bit
    Diğeri ise 2 gb 256bit

konuyu incelerseniz 7950 ninde o testlerde olduğunu görüceksiniz biraz aşa inin.

Yalnız bunun da benim konumla alakası yok. FPS/performans olaylarını gayet araştırdım. İlk mesajımı tekrar okuyun bir.

• herşey bellek ve bit değil ,desteklediği komutlar ve yeni teknoloji olması önemli.gtx 670 msi pe de olabilir hangisi uygunsa onu alın bence.sorduğunuz soruya tek cevap gtx670.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 670 tabikide amd almak gibi bir hata yapma sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus 1gb HD7850 DirectCu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birisi 3 gb 384bit
    Diğeri ise 2 gb 256bit

Yalnız bunun da benim konumla alakası yok. FPS/performans olaylarını gayet araştırdım. İlk mesajımı tekrar okuyun bir.

Gtx 670.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtmaherşey bellek ve bit değil ,desteklediği komutlar ve yeni teknoloji olması önemli.gtx 670 msi pe de olabilir hangisi uygunsa onu alın bence.sorduğunuz soruya tek cevap gtx670.
    quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyygtx 670 tabikide amd almak gibi bir hata yapma sakın
    quote:

Gtx 670.

Peki 7950'yi önermemenizin ne? Ya da gtx670'i önerme nedeniniz diyelim. Biliyorum her şey bellek ve bit değil ancak 2013'den sonra çıkacak oyunlar belleği ve bit'i fazla isteyebilir.Yanılıyor muyum?
  • galiba örnek vermezsek net anlayamicaksin örnek 8800 ultra ve gtx670 anandtech.com gpu benchmark kisminda bak bakalım ikiside yüksek bellek ve bit ama destekledigi teknoloji ve işlemci farkları açısından bir kaç kat fark var.ayrıca eğer illa amd alcaksaniz forumda bir arkadaş konu açmış 740tl saphire 7970 satılıyormuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtmaherşey bellek ve bit değil ,desteklediği komutlar ve yeni teknoloji olması önemli.gtx 670 msi pe de olabilir hangisi uygunsa onu alın bence.sorduğunuz soruya tek cevap gtx670.
    quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyygtx 670 tabikide amd almak gibi bir hata yapma sakın
    quote:

Gtx 670.

Peki 7950'yi önermemenizin ne? Ya da gtx670'i önerme nedeniniz diyelim. Biliyorum her şey bellek ve bit değil ancak 2013'den sonra çıkacak oyunlar belleği ve bit'i fazla isteyebilir.Yanılıyor muyum?

Nvidia ilerleyen yıllarda yinede geçmiş seri kartlara desteğine devam ediyor ama maalesef amd için aynı şeyi söyleyemem.Siz de uzun süreli bir kullanım istiyorsanız gtx670 daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

galiba örnek vermezsek net anlayamicaksin örnek 8800 ultra ve gtx670 anandtech.com gpu benchmark kisminda bak bakalım ikiside yüksek bellek ve bit ama destekledigi teknoloji ve işlemci farkları açısından bir kaç kat fark var.ayrıca eğer illa amd alcaksaniz forumda bir arkadaş konu açmış 740tl saphire 7970 satılıyormuş.

Aslinda hayir, amd veya nvidia fanboyu degilim. Sadece performanstan ziyade ileriye donuk bir ekran karti almak istiyorum, o yuzden bu çabam

• bence bildiklerinizi unutup yorumları öyle okuyun aksi durumda biz ne dersek diyelim siz bildiğinizi yaparsınız.uzun süre kullanırsınız en azından 2-3 yıl yeterli olur.tabi karar sizin ama benim görüşüm gtx670 nedeni sorunsuz hızlı ve parayı hakeden bir kart.3d vision ,fxaa gibi bir çok özellik mevcut.

• quote:

bence bildiklerinizi unutup yorumları öyle okuyun aksi durumda biz ne dersek diyelim siz bildiğinizi yaparsınız.uzun süre kullanırsınız en azından 2-3 yıl yeterli olur.tabi karar sizin ama benim görüşüm gtx670 nedeni sorunsuz hızlı ve parayı hakeden bir kart.3d vision ,fxaa gibi bir çok özellik mevcut.

Anladim dostum

Peki sapphire 7970 ve gtx670i karsilastirirsak hangisini almaliyim sence?

• quote:

quote:

bence bildiklerinizi unutup yorumları öyle okuyun aksi durumda biz ne dersek diyelim siz bildiğinizi yaparsınız.uzun süre kullanırsınız en azından 2-3 yıl yeterli olur.tabi karar sizin ama benim görüşüm gtx670 nedeni sorunsuz hızlı ve parayı hakeden bir kart.3d vision ,fxaa gibi bir çok özellik mevcut.

Anladim dostum

Peki sapphire 7970 ve gtx670i karsilastirirsak hangisini almaliyim sence?

7970 son driver ile gtx680'i bile geçiyor(2-3 fps ile ). bence 7970 şuan için en alınası kart. fiyat olarakta daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 11 Kasım 2012; 21:21:29 >

• Baska gorusu olan?

• quote:

Birisi 3 gb 384bit
    Diğeri ise 2 gb 256bit

Bundan benim çıkardığım şey hd7970 modelini almak. Çünkü bundan sonra çıkacak oyunların dx11.1 isteme gibi bir şeyi olabilir. Ve belleği ile bit'i daha fazla gtx670'e göre. Sizin önerileriniz neler?ß

uzun ömürlü kart istiyorum diyosunuz soğutmada hangisinin daha iyi oldugu önemlidir ikiside başa baş kartlar
  • eğer fiyatlara göre yorum istersen 7970 çok uygun rakamlara bulunuyor.özel soğutmalı bir model alırsan rahat edersin.bir kaç yıl sonra satıp bir kaç tl daha ekleyip güncelleyebilirsin.

• Ben kendi fikrimi söyleyim, 7-8 sene çok uçuk olmuş. Yani performans önemli değil demişsiniz, 7-8 sene sonra performans kalmaz zaten de, ben o kadar süre sonra o ekran kartının ekrana görüntü verebileceğinden bile şüpheliyim açıkçası.

Aramızda Nvidia Geforce 5 5600 Ultra veya Ati Radeon 9700 kullanan var mı ?

Neyse günümüz koşullarına dönersek, ben özel soğutmalı 7970 tavsiye ederim. AMD nin en son driver güncellemesi ile ciddi performans artışı oldu, göz ardı etmek olmaz. Nvidia da bir cevap verecektir elbet ama şuan için 7970 daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 11 Kasım 2012; 22:34:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.