Şimdi Ara

Sapphire HD5970 4GB 1940TL Vatanbilgisayar'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kart belli ki çok satsın-para kazanalım zihniyeti ile degil, amiral gemisi-bir prestij nesnesi olsun diye çıkarılmış arkadaşlar. Abartılı tepkiler vermeye gerek yok. Ati bunu vitrinin baş köşesine koyup rakibi Nvidia'ya pazularını gösteriyor...
  • fiyat çok makul , ya 2000 tl olasaydı , fiyat performans kartı olmuş. yersen
  • Bunuda alan olur.
  • CENABI ALLAH BU MUBAREK AYLARDA HEPİMİZE HİDAYET VERSİN İSRAFIN BÜYÜK GÜNAH OLDUĞUNU HİSSETTRİP BİZLERİ İSRAFTAN UZAK EYLESİN ALACAK KİŞİLEREDE HİDAYET VERSİN
  • @Source nin bir sonraki alacağı kart
  • Kart Ati kartı olduğu için " parası olan 10000 tl'ye %1 performansta alır " gibi bir yorum yazan olmamış. Oysa ben bu yorumu yakın zamanda ne kadar çok gördüm.
    (Ati ve nvidia ile ilgili son 3 günlük konulara bir bakın ve farkı görün) Bir konuda yazılanlar diğer konuda yazılanları tutmuyor.

Kart gtx 495 olsaydı yorumları görün siz... Son bir yıldır ne kadar çok Tyler Durden türedi bir düşünün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 11 Ağustos 2010; 22:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

@Source nin bir sonraki alacağı kart

• kahrolsun envidya yine fahiş fiyata kart satıyor................................. aaa bi dakka
  • siparişimi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

siparişimi verdim

Benim ki henüz sepette .

• yok artık diyorum başka bi şey demiyorum dilim de varmıyor zaten
  • stokta olmayan kart 10000 $ yazsa ne olur boşuna tratışıyorsunuz burda
  • duvardan kopup geçecegim yolun ortasina düşen taş parçalarını gösteren ve bu özzelliğe pyhsx diyen nvidia ya karşı pyshx in ne kadar gereksiz oldugunu kanıtlayan ve benim kartımdan %2-3 hızlı olan karttır.zaten kart 2x hd5970 olarak tanıtılıyor fiyatida ona göre hesaplanmış performansına göre değil
  • Guzelmis bir kutu alayimda bayramda cocuklara dagitiriz !!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kurban bayraminda danaya girmek yerine 4 kisi birlesip Sapphire HD5970'e girelim bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

kurban bayraminda danaya girmek yerine 4 kisi birlesip Sapphire HD5970'e girelim bence..

bu yoruma hortlatmak zorunda kaldım

• quote:

kurban bayraminda danaya girmek yerine 4 kisi birlesip Sapphire HD5970'e girelim bence..

her yorum mu bu kadar komik ve eğlenceli olur arkadaş muhabbet süper ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

kahrolsun envidya yine fahiş fiyata kart satıyor................................. aaa bi dakka

• quote:

iyi güldürdün valla "god bless you"
  • Bu Atiyle Üsküdar Geçilmez Veli Efendi Hipodromunda nVidia Geçilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.