Şimdi Ara

Sapphire HD3870X2 Elektrik Voltajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire HD3870X2 tam olarak ne kadarlık bir elektrik voltajına ( watt ) ihtiyaç duyuyor bilen varmı acaba?

Donanım parçaların ihtiyaç duyduğu voltajları gösteren bir site varmıdır? Power üzerine binen tam yükü tespit etmeye çalışıyorum.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 19 Nisan 2008; 10:02:43 >

• En az gerçek değerde 550W
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kyser Sozey

Arkadaşlar,

Sapphire HD3870X2 tam olarak ne kadarlık bir elektrik voltajına ( watt ) ihtiyaç duyuyor bilen varmı acaba?

Donanım parçaların ihtiyaç duyduğu voltajları gösteren bir site varmıdır? Power üzerine binen tam yükü tespit etmeye çalışıyorum.

teşekkürler

elektrik voltajı (watt) diyerek bitirdin beni hocam elektrik kavramını yeniden yaratmışsın resmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligurol

quote:

Orjinalden alıntı: Kyser Sozey

Arkadaşlar,

teşekkürler

elektrik voltajı (watt) diyerek bitirdin beni hocam elektrik kavramını yeniden yaratmışsın resmen

burada deyinmek istediğim Power'dan çekilen güç değerleriydi. Power'ın dağıttı güç 300voltaj veya 500voltaj olarak geçmiyor watt olarak geçiyor bunun içinde Elektrik voltağı ( watt ) dedim. bu kelimeye takılacağına çözüm önermeni tercih ederdim.

comma kardeş site için teşekkür ederim.

• voltaj la watt tamamen farklı kavramlardır. P=VxI burda senin voltaj dediğin V olmuş oluyor güç de P. ayrıca madem çözüm önermemi tercih edersin al bakalımhttp://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp bu site yardımıyla bilgisayarındaki parçaları teker teker işlemci oc değerlerine kadar girerek sistemin çektiği toplam wattı görebiliyorsun
  • 550 wat yeterli ancak tüm sisteme o.c yapıcaksanız 650-700 wat kullanmak daha sağlıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250W PSU GTX 960 MSI 2G
    10 yıl önce açıldı
    hıs ıceq 3870 fan sorunu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligurol

voltaj la watt tamamen farklı kavramlardır. P=VxI burda senin voltaj dediğin V olmuş oluyor güç de P. ayrıca madem çözüm önermemi tercih edersin al bakalımhttp://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp bu site yardımıyla bilgisayarındaki parçaları teker teker işlemci oc değerlerine kadar girerek sistemin çektiği toplam wattı görebiliyorsun

Bilgi için teşekkürler, tam istediğim gibi bir site, sistemimde 800W tagan mevcut ve Sapphire HD3870X2 Kullanıyorum işlemcim Q6600 3,5 OC, 4GB 1066 DDR2 ile çalışıyor. Para biriktirip 2. bir HD3870x2 alırsam mevcut power bunu kaldırırmı acaba onun hesabını yapmak için istemiştim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 19 Nisan 2008; 21:03:56 >

• Q6600 2.4GHz@2.8GHz
    4GB ram
    5 adet sata harrdisk
    radeon 3870 X2

bu sisteme 480Watt yetiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.