Şimdi Ara

SAPPHIRE HD2600XT 256 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR4, 128 bit, 800/2200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ekran kartı hakkında bana bilgi verir misiniz ? DDR4 oluşuna göre fiyatı 160 YTL civarında.. fakat 256 mb? DDR2 512 MB mı DDR3 veya DDR4 256 MB ? arasındaki MB farkı mı önemli yeni nesil oyunları oynarken DDR serisi mi? Bni aydınlatırsanız çok sevinirim...

• Ben olsam palit 8600 gt sonic + alırım ama yinede sen bilirsin. 2600 serisi performans yoksunu ve çok sorunlu bir seri. Tabiki ddr4 olması performnasdı arttırır ama ddr4 diye çok iyi olacak anlamına gelmez. Kartın genel özelliklerine bakmak lazım.
  • bence de o fiyata 8600 gt yeğlenir. Palit sonic 8600 gt tavsiyemdir
  • ben 2600 pro kullanıyorum ve yeni driverlarla sorunları kalktı bunların ayrıca performans konusunda imzamdaki gördüğüm gibi oc de stabil çalışıy bunun xt ve ddr4 ü tabikide iyidiro fiyata alınacak en iyi orta seviye 8600gts den sonra ama yinede sen bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

ben 2600 pro kullanıyorum ve yeni driverlarla sorunları kalktı bunların ayrıca performans konusunda imzamdaki gördüğüm gibi oc de stabil çalışıy bunun xt ve ddr4 ü tabikide iyidiro fiyata alınacak en iyi orta seviye 8600gts den sonra ama yinede sen bilirsin.

catalyst 8.3 ile kusursuz hale geldi+ yüzde 30 a varan performans artışı söz konusu
  • aynı kart bende var ama pek memnun değilim
  • 8600gt sonic+ da doru düzgün sitelerde yok arkadaşlar piyasada hiç yok :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.