Şimdi Ara

Sapphire HD 7850 - Xilence Redwing 400w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü alalı 1 ay oldu garantisi faturası kutusu driver cdsi crossfire köprüsü felan herşeyi duruyor jelatinleri hâlâ üstünde dvı-vga dönüştürücüsüde mevcut.Kayseri içi elden teslimat önceliğimdir.Ürün sorunsuzdur hiçbir overclock uygulanmamıştır. 860/1200 stock ayarlarında kullanılmaktadır.
    Yanında istek olursa 400w xilence redwing serisi r3 güç kaynagıda satılabilir.Ürünleri şuanda kullandığım için fotoğraflarını çekemiyorum.İstek olursa çalışır vaziyette fotoğraflarını çekerim.
    Sadece Ekran kartı: 330
    Sadece power:50tl
    Power + Ekran kartı : 370

NOT: KAPIDA ÖDEMELİ YOLLAYAMAM.HESAP NUMARAMI VERIRIM PARA YATTIGI GUN KARGO ALICIYA AIT OLARAK KARGOLANIR - KAYSERI ICI OLURSA DAHA IYI OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo3806 -- 9 Eylül 2013; 2:34:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• turbo3806 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız 1 gb mı 2 gb mı?
  • 1 GB Sanırım 1GB O Fiyata Satmayı Düşünmüyorsunuzdur Umarım
  • turbo3806 kullanıcısına yanıt
    Hocam alıcı değilim ancak bişey sormak istedim. 400w psu ile hd7850'yi sorunsuz bir şekilde kullanabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

Hocam alıcı değilim ancak bişey sormak istedim. 400w psu ile hd7850'yi sorunsuz bir şekilde kullanabildiniz mi?

şöyle bahsedeyim 250w güç kaynagı ile bile rahat oynarsınız hd 7850 ve standart 65w güç tüketen bir işlemci ile fakat aynı performansı alamazsınız.Bence 400w gayet kullanışlı ve xilence nin powerları çok sessiz ve performanslıda bence hd 7850 + e5700 dual core işlemci + 500gb hdd + dvdrw + 4gb ram + p5g41t-m lx anakartı çok rahat birşekilde çalıştırıyor ekstra olarak 2 adet eksoz fan mevcutçalıştırmak v

• fiyatlar revizedir
    not:dahada fiyatlar şöyle böyle demeyin vatanda şuanda ürünün %25 indirimli 0 ı 370 tl ben 300 tl ye veriyorum neredeyse 4/1 ürün 1 aylık ve hiçbir sorunu yok biraz kullanılmış diyede 100 tl ye felan satacağımı düşünmüyorsunuz heralde bundan sonra pazarlık pm lerine cevap verilmeyecektir.

• Kendinizce haklı olabilirsiniz, istediğiniz fiyattan verme lüksüne de sahipsiniz ama biraz daha araştırmak gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü forumda hala satılmakta olan 2gb lık modelleri var. Fiyat aralığı 325-360 arası, siz olsanız hangisine yönelirsiniz. Tabi kimse size 100 tl ye satın demiyor. Umarım istediğiniz fiyattan alıcı bulursunuz. Keyifli forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD3870 için 390watt PSU?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unleashead U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu kartı daha önce Quad Core Q8400'ü 3.0 Ghz'e overclock yaparak kullandım ve crysis 3 gibi ileri grafik özelliklerine sahip oyunlar buna rağmen darboğaz yaptı ve cpu boğuldu. Şuan AMD Fx 8350 kullanıyorum ve kartın performansındaki artış dağlar kadar büyük. Satıcı arkadaşın söylediği e5700 işlemciyle bu kartı full potansiyelinde çalıştırmanın imkanı yoktur. 400w psu olayınada gelecek olursak bütün sitelerde bu kart için referans PSU minimum 500W olarak geçer bunun nedeni de bu kartı darboğaz yaptırmayacak yeni nesil işlemcilerin yüksek güç tüketimidir ve buna bağlı olarak hesaplanmıştır. 400w'lık bir psu ve eski bir cpu ile kullanılabilir ama ekran kartı kesinlikle tam randımanlı çalışmaz, tam olarak etkin çalışmaz ve darboğaz (bottleneck) kaçınılmazdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeminiStrike -- 7 Eylül 2013; 9:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeminiStrike

Hocam ben bu kartı daha önce Quad Core Q8400'ü 3.0 Ghz'e overclock yaparak kullandım ve crysis 3 gibi ileri grafik özelliklerine sahip oyunlar buna rağmen darboğaz yaptı ve cpu boğuldu. Şuan AMD Fx 8350 kullanıyorum ve kartın performansındaki artış dağlar kadar büyük. Satıcı arkadaşın söylediği e5700 işlemciyle bu kartı full potansiyelinde çalıştırmanın imkanı yoktur. 400w psu olayınada gelecek olursak bütün sitelerde bu kart için referans PSU minimum 500W olarak geçer bunun nedeni de bu kartı darboğaz yaptırmayacak yeni nesil işlemcilerin yüksek güç tüketimidir ve buna bağlı olarak hesaplanmıştır. 400w'lık bir psu ve eski bir cpu ile kullanılabilir ama ekran kartı kesinlikle tam randımanlı çalışmaz, tam olarak etkin çalışmaz ve darboğaz (bottleneck) kaçınılmazdır.

kesinlikle haklısın kardeşim oyunların hepsini neredeyse orta ve yüksek ayarlarda oynatıyor fakat şöyle bir durum var ben fps oyuncusu oldugum için fps 20 ye bile düşse sinirlerim tepeme çıkıyor onun için pc den bıktım sağlam bir oyuncu isen ya konsol alıcan ya sağlam bir oyun pc'n olacak yada singleplayer oynamayı ögreneceksin ama ben sürekli multiplayer yüksek grafik isteyen oyunlar oynadıgım için bana yetersiz kalıyor kasa onun için dağıtmaya karar verdim söylediğin gibi kart performanslı fakat doğru şekilde kullanılırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Kendinizce haklı olabilirsiniz, istediğiniz fiyattan verme lüksüne de sahipsiniz ama biraz daha araştırmak gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü forumda hala satılmakta olan 2gb lık modelleri var. Fiyat aralığı 325-360 arası, siz olsanız hangisine yönelirsiniz. Tabi kimse size 100 tl ye satın demiyor. Umarım istediğiniz fiyattan alıcı bulursunuz. Keyifli forumlar.

eleştrilere açık olmak lazım fakat bana çok pm geldi bu konuda çok pahalı felan diye şuanda vatanda 368 tl %25 indirimde bu kart neredeyse 50-70 tl arası ucuza bırakıyorum ve kart 1 aylık daha ne olsun ben bunu anlamıyorum.Ama söylediğiniz gibi forumda 2gb lık modeller mevcut.Sizede keyifli forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GeminiStrike

Hocam cozunurluk dogru olduktan sonra eski quadlar hd7850ye kadar gozle gorulur darbogaz yaratmaz normalde. Sizdeki performans sikintisi baska bilesenlerle ilgili olabilir veya monitor ufaktiysa bu da etken olabilir. Toms hardware'in bu konuda guzel bir makalesi vardi quad q serisiyle yeni nesil islemcileri karsilastirdigi... O arastirmaya gore crysis 3 haric q9xx serisinin high detaydan altta kasma yaptigi gorulmuyor.zaten hd 7850 yeni nesil cok grafik gucu gerektiren oyunlarda ultra acamaz high acar, islemci gucu ile ayni.. Oynanabilir fps degerini ise 36 ve ustu olarak degerlendirmek gerek. yani cpu degil gpuya bagli performans duser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.