Arkadaslar sapphire hd 6790 (1gb 256 bit ddr5) kullanıyorum, Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz işlemci , 8GB Kingston ram (1333)
Crysis 2 multiplayer oynarken kasmalar oluyor ozellıkle harıtadan harıtaya degısebılıyo bu kasmaları onlemek ıcın bu kartı aldım alalı 1 ay olmustur bu arada psu : Aopen 550 watt +80 bronz yardımınızı beklıyorum !!! ??? ne yapmalı....
islemcin pek guzel degil.ben crysis 2 single player 6850'de son ayarda zor bela oynadim sen 6790 multi diyorsun.crysis 2 multinin var mi turkiye serveri?ping lag malum ve ayar meselesi.
genelde aldıgım cevaplar ram ekran kartı ıslemcı de problem yok ; oyun orjınalmı orjınal ıse baska oyunlardada boyle oluyormu sıcaklıklara baktınmı vs vs,, ılk olarak kasanın kapagını kapatıp oynuyodum c2 yı acıp bır yere yatırdım sonra bır oynadım en ufak kasma donma vs olmadı fakat bu ara yıne aynı ıslemı yapmama ragmen yıne aynı halıne dondu , ıslemcımın 2 cekırdeklı olmasının yanısıra amd 4 cekırdeklı ıslemcılerın bazıları 2 cekırdek performansı verırken benımkı 4 cekırdek performansıne cıkabılıyormus yanı sorun ıslemcıde mı ???
İşlemcine oc yapmanı öneririm, ayrıca Windows'u optimize etmeyi dene gereksiz servisleri devre dışı kapatmak bile çok işe yarayabilir.
ekran kartımamı yoksa ıslemcımı bunu bıraz acarmısınız ıslemcıme nasıl overclock yapıcam vede win7 optimize :)
bios a gırmeden windows uzerınden bunu yapamazmıyım daha once yapmadıgım ıcın pc yı ordan sag cıkaramam heralde :)
Baska onerısı olan yok mu ? veyatta ınternetten de kaynaklanabılır mı bu ?