Şimdi Ara

Sapphire 'den yeni bir ürün daha X1800GTO2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapphire X1800 serisi ekran kartlarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce piyasaya sunulan X800GTO ve X800GTO2 benzeri bir gelişme bu sefer X1800 serisi ile karşımızda.Ürünün X850XT biosu ile modlanabildiği belirtilmiş.
    X800GTO2 de yaşanan pipelıne modlama işlemi bu ürün ile birlikte yine son kullanıcıyı heyecanlandıracağa benziyor.X1800GTO 12 pipelıne 'a sahip iken bu üründe modlanarak 16 pipelıne açık kullanılabilir mi hep beraber göreceğiz. Ürün 512mb belleğe ve 256bit arabirime sahip ve fiyat aralığı 200-300$ arası olacağı yönünde.

Sapphire 'den yeni bir ürün daha X1800GTO2

Kaynak: ngohq.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 23 Haziran 2006; 12:58:21 >

• vay güzel kart
  • sanırım x1800xt bios ile modlanabiliyo Sapphire x800gto2 ile çektiği ilgiyi bu kartla da devam ettirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phobia -- 23 Haziran 2006; 13:22:27 >
  • ne zaman çıkar bu kart?
  • Bunlar Ati oyunları kısaca bu kartda 16 pipeline açık gelir kesin...
  • ATİ BASTİRİYOR
  • x800gto2 ler 250$ dan kapış kapış satıldı chip stokları tükenince son kalanlar artık x850xt olarak 160$dan satılıyor. Bence 1800gto2 yeteri kadar satıldıktan sonra 512mb 1800xt ler çok daha ucuz fiyatlara piyasada yer bulacak. F/P olarak bence en iyi kart şu anda x850xt ler. Birkaç ay sabredenler bence 1800xt leri daha ucuz fiyatlardan alacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 hafta önceden beri biliniyordu bu zaten,xtremesystemsde okumuştum ilk olarak...

Fiyatı His x1800gto gibi uçuk olacaksa hiç bir anlamı yok bunun...+Birde his iceq2 veriyor,bu ne verecek acaba?

Benim fikrim şu,x1900gt nin izlenimlerini,o/c sonuçlarını okudum,müthiş bir kart olacağa benziyor.

Zaten x800gto 2 bir aralar çok popüler oldu 1 ay sonra x850xt nin fiyatı aşırı düştü...Ağustos sonu gibi x1800xt lerde iyice düşeceğinden,bilemiyorum ne kadar mantıklı .
  • şöyle bişey var
    NVİDİA extreme modeller çıkarıp bizim yerimize O/C yapıyor ve EXTREME diye bize pahalıya satıyor!!!
    ATI ise böyle yaparak hem bizi heveslendiriyor hem de ucuza daha iyi kart almamızı sağlıyor!!!
    valla ne diyeyim bastır ATI kim tutar seni
    yakında 1900GTO ve 1900GTO2 çıkar ve XTXe modlanır!!! millet ucuz yollu XTX sahibi olur!!!

• süper sevindim şimdi yine ati yine ati ne zaman çıkıcak piyasalara acaba tamam şimdiden yeni kartım belli oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

şöyle bişey var
    NVİDİA extreme modeller çıkarıp bizim yerimize O/C yapıyor ve EXTREME diye bize pahalıya satıyor!!!
    ATI ise böyle yaparak hem bizi heveslendiriyor hem de ucuza daha iyi kart almamızı sağlıyor!!!
    valla ne diyeyim bastır ATI kim tutar seni
    yakında 1900GTO ve 1900GTO2 çıkar ve XTXe modlanır!!! millet ucuz yollu XTX sahibi olur!!!

Ucuz değilki hocam...X1800Gto 450 Ytl,7600 Gt 400 Ytl...His X1800Gto(Pipe açılan model)650 Ytl...X1800Gto 2 kaç para olacak sizce?500 Ytl olsa x1800xl var gene kaybeder...Ati iyice karıştırdı işi bu sefer,geçen seferki gibi x800gto daki başarıyı elde edemezler.Ati ın yeni modeli yoktu ve büyük stoğu vardı elinde onu eritmek için bir hamleydi gto 2 füryası...Şimdi böyle bir stok eritme durumu yok ve ara modeller hala satılıyor,ati ın yaptığı iş değil...

X1900Gto 2 bu zamanda hayatta çıkmaz,x1900xtx hala 1000 Ytl den satılırken.X1900Gt gayet iyi fakat 300$'lık fiyat etiketi var yabancı sitelerde,pipe açma olasılığı yok sanırım...Fiyatı tr de 600 Ytl civarında olsa epey tutulur...O zamanda x1800xt ler gümbürtüye gider...

Kısacası karışık bir piyasa,ati gene çorba yaptı,tabi birde x1k serisinin sorunlarınıda ekleyin üstüne...

• Zaten çıktı o tip modeller 1900GT olarak geçiyor O'sunu koymamışlar :)
  • ATIde 1xxx serisinde sorun olduğu nerden çıktı!!!
    1300leri ve 1600proyu katmayın
    1800 ve 1900lerde sorun yok
    sadece fiyat indiriminden sonra sapphire'nin piyasaya sürdüğü 2.0nslik ramleri olan X1800XLlerde sorun var bunda da ATInin suçu yok bence!!!
    birde 7600gt ile 1800GTO arasındaki fark birisinde 128bitlik ramlerin kullanılması diğeri ise 256bitlik ve bence 1800GTO daha iyi bir kart!!!
    HİSin 1800GTOsu ise üstünde İCEQ soğutması olduğu için pahalı!!!
    birde bu yeni kartlar piyasaya girerse diğer modellerin fiyatları düşecektir!!!

• His in pahalı olmasının başka sebepleri var İceq için 150 Ytl para verilmez,su soğutma takarım o paraya kartın üstüne...

Gelelim x1800xl sorunlu bir kart,x1300 pro lardada ilk başta sorun çıkmıştı 3-4 ay evvel,gigatek in getirdiklerinde.Bir anormallik var ama neyse,x1000 serisine güvenim kalmadı artık bu yüzden...

X1800 Gto 256 bit olabilir ama,7600 Gt 128 bit diye arada 2 katı fark yok memory bandwith olarak...7600 Gt nin bellekleri 1.8 Ghz'e kadar çıkabiliyor,1800 gto ne kadar çıkabilir sence?%30~35 fark olur bellek konusunda.
  • Kart haberini gördüğümde ilk dikkatimi çeken şey eğer yanlış okumadıysam 512MB 1.2ns'lik bellekleri ve 225€'luk ( 285$ civarı şu an için) x1800XL'den fazla olan fiyatıydı. Çok büyük ihtimalle biosmod ile 512MB'lık x1800XT'ye modlanabilmesini bekliyorum, aynen HIS x1800GTO ICEQ3 TURBO modelinin 256MB'lık x1800XT'ye modlanabildiği gibi. Zaten iki kartında PCB'si ( hem HIS hem Sapphire) görüldüğü gibi x1800XT PCB'si.
  • peki 16 pipe olacağına dair bir garanti var mı??
    o zaman xl ölür bu piyasada
  • 1800 gto almayı düşünüyordum bu yeni kartı beklemek daha akıllıca olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

süper sevindim şimdi yine ati yine ati ne zaman çıkıcak piyasalara acaba tamam şimdiden yeni kartım belli oldu

Hocam sen şuanki kartını yeni almamış mıydın ne bu heves
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

süper sevindim şimdi yine ati yine ati ne zaman çıkıcak piyasalara acaba tamam şimdiden yeni kartım belli oldu

Hocam sen şuanki kartını yeni almamış mıydın ne bu heves

kartın ismine bir tane 1 eklenecek, daha ne

• Ülkemizde satış fiyatı 250$+kdv seviyesinde olursa diye iç geçirenler vardır güzel ürün bir de modlandı mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.