Şimdi Ara

sapphire 9550 nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kartı aldım sizce yeni cıkacak olan dx10 uyumlu cod4 ve crysis gibi oyunları oynayabilirmiyim?

• hayır.
  • Dostum aldığın kart 3 yıl öncesinin teknolojisini kullanan bir kart bırak yeni çıkan oyunları 1-2 yıllık oyunları bile düşük çözünürlükte minimum detayla oynarsın.
  • şakamısın sen..allahım yaa..bu bir kıyamet alameti olmalı..kaçın...

quote:

Orjinalden alıntı: 47kromozom

arkadaşlar bu kartı aldım sizce yeni cıkacak olan dx10 uyumlu cod4 ve crysis gibi oyunları oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trocero

Dostum aldığın kart 3 yıl öncesinin teknolojisini kullanan bir kart bırak yeni çıkan oyunları 1-2 yıllık oyunları bile düşük çözünürlükte minimum detayla oynarsın.

abartma sende kardeş battlefield 2142 yi full efekt oynuyorum::D

bu arada ciddimisin sapphire ati radeon 9550 den bahsediyoruz dimi.akraba iyi diye sattı ama sanırım dost kazığı yedik:(
  • kart eski ama baya oyun açar tomb raider legen anivery daha fazlasını bekleme sonra fear dmc 3 shader 2 desteklı spiderman 3 ü açmaz :)
  • oyunları optimize felan oynayamassın diyosunuz oylemi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ofis uygulamaları için ideal bir kart Alınma ama süper mario gold edition full detay oynanır battlefield fln ayarları fullesende oyun açmaz fullenmiş şekilde. Oyun gene düşük ayarlarda çalışır ama sen options tan ayaladığını sanırsın sadece
  • O/c yaparsan çoğu oyunu rahatca oynayabilirsin
  • min. detayda oynarsın tabi. ama 9550 varken oc suz olmaz
    gerçi bende hala 9200 se var ama
    most w. çok hızlı giderken çözürünürlük dolayısıyla önümü göremiyom
  • o/c olayını da cozemedim.cd ile gelen bi yazılım var o/c ile ilgili karıstırdım biras ama n oldu anlamadım:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomvenom

Ofis uygulamaları için ideal bir kart Alınma ama süper mario gold edition full detay oynanır battlefield fln ayarları fullesende oyun açmaz fullenmiş şekilde. Oyun gene düşük ayarlarda çalışır ama sen options tan ayaladığını sanırsın sadece

yoo ben far cry ve battlefield serisini 0 efekkte fx5200 ile oynamış insanım.yeni ve eski goruntu karsılastırılamaz bile
  • Yeni çıkan bazı oyunları oynayamıyorsun zaten ama çoğu oyunu orta seviye ayarlarda aa ve gölge ayarları kapalı şekilde ortaüst düzeyde oynayabilirsin.AA,Gölge,Texture Filtre bazı ayarlarda var. Bunları kapattığın sürece yol,çevre ayarlarını full yapabilirsin
  • bndede war 9550 430/540 stabil çalışıor
  • Yeni çıkan oyunlarda çok sorun yaşarsın, benim eski kartım 9600pro bile hüngür hüngür ağlıyordu yeni oyunlarda

Most wanted ve carbon oynarsın ama test drive....
  • bende de var en son bitirdiğim oyun resident evil 4. şu anda half life 2 oynuyorum. Fiyatına göre çok iyi bir kart ama yeni oyunları açsada ağlar yani
    ek soru:bu kartın fx serisinden performans olarak karşılığı nedir?(sadece merak)
  • zamanın fiyat/performans kartlarından biriydi.ama şimdiki oyunlarda iş yapmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

bende de var en son bitirdiğim oyun resident evil 4. şu anda half life 2 oynuyorum. Fiyatına göre çok iyi bir kart ama yeni oyunları açsada ağlar yani
    ek soru:bu kartın fx serisinden performans olarak karşılığı nedir?(sadece merak)

fx5200 le karşılaştırıyorlardı ama bence fx5700 olabilir gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

bende de var en son bitirdiğim oyun resident evil 4. şu anda half life 2 oynuyorum. Fiyatına göre çok iyi bir kart ama yeni oyunları açsada ağlar yani

fx5200 le imkansız bence çünkü bazen cafe de cod2 oynarım fx5200 le evdede oynarım fark baya var yeni.

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Kartı OC yapınca FX5700'e yaklaşıyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.