Şimdi Ara

Sapphire 7870XT Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler bundan 6 ay önce almıştım ekran kartını bundan öncede o kadar istediğim performansı alamıyordum fakat harddisk 6 yıllıktı diye kendimi avutuyordum. Harddiskten dir diye geçiştiriyordum fakat şimdi düzgün bir harddisk aldım fakat hala oyunlarda olsun,internette olsun istediğim performansı alamıyorum. Sistemim imzamda yazıyor. Şuan benim gözüme çarpan tek şey ramin 4 gb oluşu. Çok etkilemediğini duymuştum ama yine sizlere sorayım dedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    İşletim sistemim Windows 8. 8.1 de grafik hataları aldığım için 8'e geri döndüm fakat 8 de beni tatmin etmedi. 7'ye mi dönsem diye düşünmüyor değilim.

• İstediğin performans derken? Yani düşük fps mi alyorsun? Hangi oyunları oynuyorsun? Temiz bir format attın mı? Güncel sürücüleri kullanıyorsan eskilerden denedin mi? Ya da tam tersi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

İstediğin performans derken? Yani düşük fps mi alyorsun? Hangi oyunları oynuyorsun? Temiz bir format attın mı? Güncel sürücüleri kullanıyorsan eskilerden denedin mi? Ya da tam tersi.

Hocam format atalı 2 hafta oldu.Performanstan kastım fifa 14 e girdim fraps ile video kaydı alırken 45 fps ye düşüyor.Ben bundan daha iyisini bekliyordum.Bazı online oyunlarda takılmalar yaşıyorum.Ekran kartı driver güncel fakat bios olmayabilir şimdi onu güncelleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.