Şimdi Ara

Sapphire 7870xt fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar saphire 7870xt ekran kartını kulanıyorum fan hızı normalken yanbi %25 teyken 1 tane fan calısıyodu simdi hic biri calismiyo lakin fan hızı %80 cıkardıgım zaman fanlar cayır cayır calısıyor sorun nedir ne yapmam lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nusk

merhaba arkadaslar saphire 7870xt ekran kartını kulanıyorum fan hızı normalken yanbi %25 teyken 1 tane fan calısıyodu simdi hic biri calismiyo lakin fan hızı %80 cıkardıgım zaman fanlar cayır cayır calısıyor sorun nedir ne yapmam lazım ?

tozdan çok az sıkışmış.
    Burç kısımlarını yağla düzelir.
  • en güzeli yeni fan almak ebayda var.
  • kartı yenı temizledim macununu yeni degistirdim 1 gram toz bile yok basta bende oyle sanmısdım
  • Nusk N kullanıcısına yanıt
    Sapphire 7870xt benim ki bir ay önce miadını doldurdu bildiğim kadarıyla benim kartta öyle idi yük altına girmeyince tek fan çalışıyor yük altına girince ısı 75 veya 80 derecenin üstüne çıkınca diğer fanda çalışmaya başlıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nusk

merhaba arkadaslar saphire 7870xt ekran kartını kulanıyorum fan hızı normalken yanbi %25 teyken 1 tane fan calısıyodu simdi hic biri calismiyo lakin fan hızı %80 cıkardıgım zaman fanlar cayır cayır calısıyor sorun nedir ne yapmam lazım ?

Kaç senelik kart?
  • zamanında 7870xt alacaktım son anda B.M.W nickli arkadaş 660 ti önerdi biraz inceledim onu seçtim şimdi nedense hep 7870xt lerin bozulduğunu duyuyorum sorunlar vs. benim kart 4. senesine girecek sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

zamanında 7870xt alacaktım son anda B.M.W nickli arkadaş 660 ti önerdi biraz inceledim onu seçtim şimdi nedense hep 7870xt lerin bozulduğunu duyuyorum sorunlar vs. benim kart 4. senesine girecek sıkıntı yok

oyle olabilir ama gta5 i sorunsuz 70-80 fps de high da rahat rahat oynuyorum
  • 6 senelik Sapphire HD4850 kartım cayır cayır çalışıyor. Bf3ü 800x600 mediumda bitirdim o kartla Bi de 700 MHz'ye oc ettim mis gibi 70 dereceyi geçemiyor (kart tek fanlı bu arada)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.