Bildirim
Sapphire 7870xt fan sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nusk
merhaba arkadaslar saphire 7870xt ekran kartını kulanıyorum fan hızı normalken yanbi %25 teyken 1 tane fan calısıyodu simdi hic biri calismiyo lakin fan hızı %80 cıkardıgım zaman fanlar cayır cayır calısıyor sorun nedir ne yapmam lazım ?
tozdan çok az sıkışmış.
Burç kısımlarını yağla düzelir. -
en güzeli yeni fan almak ebayda var. -
kartı yenı temizledim macununu yeni degistirdim 1 gram toz bile yok basta bende oyle sanmısdım -
Sapphire 7870xt benim ki bir ay önce miadını doldurdu bildiğim kadarıyla benim kartta öyle idi yük altına girmeyince tek fan çalışıyor yük altına girince ısı 75 veya 80 derecenin üstüne çıkınca diğer fanda çalışmaya başlıyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nusk
merhaba arkadaslar saphire 7870xt ekran kartını kulanıyorum fan hızı normalken yanbi %25 teyken 1 tane fan calısıyodu simdi hic biri calismiyo lakin fan hızı %80 cıkardıgım zaman fanlar cayır cayır calısıyor sorun nedir ne yapmam lazım ?
Kaç senelik kart? -
zamanında 7870xt alacaktım son anda B.M.W nickli arkadaş 660 ti önerdi biraz inceledim onu seçtim şimdi nedense hep 7870xt lerin bozulduğunu duyuyorum sorunlar vs. benim kart 4. senesine girecek sıkıntı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Artemis23
zamanında 7870xt alacaktım son anda B.M.W nickli arkadaş 660 ti önerdi biraz inceledim onu seçtimşimdi nedense hep 7870xt lerin bozulduğunu duyuyorum sorunlar vs. benim kart 4. senesine girecek sıkıntı yok
oyle olabilir ama gta5 i sorunsuz 70-80 fps de high da rahat rahat oynuyorum -
6 senelik Sapphire HD4850 kartım cayır cayır çalışıyor. Bf3ü 800x600 mediumda bitirdim o kartla Bi de 700 MHz'ye oc ettim mis gibi 70 dereceyi geçemiyor
(kart tek fanlı bu arada)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X