Şimdi Ara

Sapphire 6850 Kasma Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar daha 6 gün önce Sapphire 6850 aldım ama crysis 2'yi dx11 de oynayınca kasıyor,ghost recon advanced warfighter 2de kasıyor,sniper ghost warrior'u herşeyi yükseke alınca kasıyor ne alaka hadi crysis 2yi geçtim sniper:ghost warriorda nasıl kasıyor 15-20 fps
    oluyor anlayamıyorum tüm parçaları yenilemiştim şunları aldım:

Ram: GSkill Ripjavs DDR3 1600Mhz 4GB

İşlemci:Amd Phenom xII 555 Black Edition 3.20 Ghz

Ekran Kartı:Sapphire 6850 1Gb 256 Bit 1120 Steam 775Mhz Çekirdek 4000Mhz Hafıza Hızı

Anakart:Asus M4A78LT-M LE

PSU:Xilience 500w 6x1 pin

(+xilience cpu fan)

Windows: Windows 7 Ultimate 64 Bit

Çözünürlük:1440x900

Bu sistemle her oyunu full oynıyacağımı düşünüyordum kör kadere bak oynayamıyorum ama gariplik şudur ki : Dirt 3,Metro 2033'de dx11 de full ayarlarda kasmıyor F.e.a.r 3 ve Mafia II'dede kasmıyor hatta fearla mafiada fps 60'dan aşağı inmiyor ancak sgw'de nasıl kasıyor anlamıyorum nolur yardım edin? format atsam tüm güncellemeleri yapsam olurmu gerçi ekran kartını güncellemiştim??? SORUN NEDİR NEDEN KASIYORRRR ???????????

• öncelikle kullandığınız win7 yi değiştirin yani orjinal değilse başka bir win7 den kurulum yapın. directx mutlaka güncelleyin ve en son ekran kartı driverini güncelleyin. bence sorun kullandığınız win7 sürümünde. eksik birşeyler var. ben bile mobility 5650 ile dediğiniz oyunları laptopta çok rahat oynuyorum...
  • En son güncellemeler zaten var ancak win7de bi eksiklik olsaydı bence diğer oyunlarda da fps eksikliği yaşanırdı.Ancak yaşanmıyor dediğim gibi Dirt 3'de dx11-Ultra Detail-Full AA 50 fpsde oynatıyor Metro 2033 Very High-4xaa msaa dx11 de 30-40 fps veriyor mafia IIde Full high Full AA 60 fps veriyor ancak neden crysis 2de dx11de kasıyor,sniper ghost warrior ve ghost recon advanced warfighter 2de kasıyor anlayamıyorum bunların win7 ile ne alakası var?
  • Virüs olabilir,format atmayı denediniz mi ?
  • Cok fazla tarama yaptım ceşitli programlarla virüsün olmadığından eminim ama ekran kartını aldıktan sonra format atmadım
  • Yokmu yardım edicek olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St3n

Yokmu yardım edicek olan?

Aynı ekran kartını kullanıyorum.i5 işlemci 8gb ram falan var.Crysis 2 son directx 11 ve tassalation pack'iyle kasıyor.Yani crysis 2 yi kafaya takma bence.Ama diğer oyunları bilemiyorum.Denemedim.Kart bende crysis harici hiçbir oyunda kasmadı.Kaldıki full hd oynuyorum.Yani sorun büyük ihtimalle yazılımsal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcsa1

quote:

Orijinalden alıntı: St3n

Yokmu yardım edicek olan?

Aynı ekran kartını kullanıyorum.i5 işlemci 8gb ram falan var.Crysis 2 son directx 11 ve tassalation pack'iyle kasıyor.Yani crysis 2 yi kafaya takma bence.Ama diğer oyunları bilemiyorum.Denemedim.Kart bende crysis harici hiçbir oyunda kasmadı.Kaldıki full hd oynuyorum.Yani sorun büyük ihtimalle yazılımsal.

diğer oyunlarda bendede kasmıyor ancak sniper ghost warrior,ghost recon advanced warfighter 2 bunlar 9800gtde kasmıyordur 6850de nasıl kasıyor çok saçma :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.