Şimdi Ara

Saplantılı takıntılı bir psikopat sosyal medya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2 aydır kız arkadaşıma sürekli birisi yazıyor. Önce kendi hesabından yazdı Instagramdan, kız arkadaşımın çalıştığı iş yerini biliyor aynı şehirdeyiz. Önce tanışmak istiyorum gibisinden yazdı, cevap vermedik. Sonra iş yerini bildiğini iş yerinin adını söyledi.Bu arada kız arkadaşımın hesabında iş yeri ile ilgili story normal paylaşım hiçbir şey yok. Fotoğrafı dahi yok. Sadece profil fotoğrafı var kız arkadaşımın.


    Engelledik. Birkaç kez başka hesap açıp yine instagramdan sürekli yazmaya devam etti. İnstagram üzerinden aradığında telefona ben baktım küfürleştik. Evet dağ başı değil hukuk var adalet var fakat kız arkadaşım tedirgin olmaya başladı, bende hergün gidip işyerinden alıp bırakamıyorum.


    Yazdıklarının ekran görüntüleri var, küfür, hakaret, cinsel içerikli mesajlar hatta tehdit. Benimle konusacaksın benim sevgilim olacaksın gibi takıntılı saplantılı biri. Başka sosyal medya üzerinden kullandığı hesaplarınıda ekran görüntülerini aldık.


    Şimdi arkadaşlar, bunu gidip nereye şikayet edeceğiz? nasıl yaparız? artık gerçekten kız arkadaşımda bende tedirgin olmaya başladık. Yarın ilk iş gidip şikayet edeceğiz ama nereye? ve sonuç çıkar mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat304h -- 25 Temmuz 2022; 20:51:31 >







  • Savcılığa şikayet edeceksiniz ama genelde bir şey çıkmıyor malesef

  • Şahsın kimliğini tespit edebilirseniz bir şey çıkar ancak, instagram vs Türk adli makamlarıyla bilgi paylaşımı yapmıyor diye biliyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.