Şimdi Ara

sapıklarla başa çıkamayan devlet neden bu kızın ailesini kızlarını ellerinden almakl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aleyna Tilki'den bahsediyorum bu kızın yaşamaya hakkı yok mu? sapıklarla başa çıkamayan devlet neden bu kızın ailesini kızlarını ellerinden almakla tehdit ediyor?

• Her zaman ki gibi hükümetin boş işleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la kızın yaşı ufak değişiklerle aynı bara gidiyormuş acun yolluyor
  • bu memlekette zaten bayanlar sesleri ile cinsel organlarini birlestirikleri zaman direk sarkici oluyorlar !
  • Bu sapıklar kime oy veriyor. Düşünürsen cevabı alırsın.

• Oncelikle hicbir kizin 18-19 yasinda once evlenmesi taraftari degilim,bu yaslardan ince bedenen hazir olsalar dahi(16-17) ,akil olarak kolayca hata yapabilecek yasta olunuyor...

Gelelim konumuza 16 yasinda bir kiz oldu da evlendirilirse (namusuyla gelin oluyor,kocasi belli gittigi aile belli!!!) evlenen erkek subyanci,kizi evlendiren aile namussuz oluyor!!!!

Ama gel gorki ne hikmetse 16 yasinda bir kiz o ortam senin bu ortam benim ,uygunsuz yerlede sahne alip sarki soyluyorum diyerek bir cinsel obje olarak kullaniliyor ve millette alkis tutuyor!!!! Hicbirsey olmamis gibi programlara konuk edilip reklami yapiliyor!!! Anasida cikip sizi ilgilendirmez diyebilecek kadar ileri gidiyor!!! Ve bu kiz Cici kiz oluyor!!!

Devlette cikip sadece aciklama da yetiniyor bu olayda ama ayni devlet 16 yasinda evlenmis bir kizin 5-6 sene sonra cocuklari oldugu halde kocasina hapis cezasi veriyor???

Bu ulkenin ciddi anlamda ahlak ve namus kavrami olarak bir 1400 yil geriye gitmesi gerekli!Yokda bu is cigrindan cikiyor!

İste batinin ulkemize dayattigi ahlak ve toplum duzeni buyrun MOHTESEM AHLAK abidesi bati taklitciligi....!

Simdi hey Hak seref ve haysiyet nerelerde kimler rolleri degismis milletin gozunde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.