Şimdi Ara

Sapık olduğunuzu düşünüyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
63.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sapık olduğunuzu düşünüyor musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2021)
Giriş
  • Abazalık İçten Gelen Bir Merak Unsurudur Sapıklık İse Tam Tersidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Abazalık İçten Gelen Bir Merak Unsurudur Sapıklık İse Tam Tersidir

yigit in lafıydı bu sanki
  • quote:

. Geçen gün anneannem anlattı, kadının biri minibüste sürücüden para üstünü alırken, avcunu bir örtünün altından açmış ve öyle almış parayı.

Hocam şafilerde kadının eline erkeğin eli değmesi sonrası kadının abdesti kaçıyor.Böyle birşey var.Bende Siirtte oturuyorum ve buradaki halkın tamamı şafi.Dolmuşta bir kadına para üstünü verirken eline deymemek için bir taraflarımı yırtıyorum.
  • çeşit çeşit adam var.. bugün kız arkadaşımın peşine takılmış, ilk önce sorular sormuş şura nerede bura nerede diye.. sonra tekrar gelmiş tanışalımmı askerim ben, arkadaşımın evi var gidelim falan filan.. imdat diye bağırmış kız dönüp bakan 1 tane BÜYÜK MÜSLÜMAN ESNAFIMIZ yok.. hepsi yazmayı bilirler duvarlarına bismillahirahmanirahim diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Abazalık İçten Gelen Bir Merak Unsurudur Sapıklık İse Tam Tersidir

yigit in lafıydı bu sanki

Yiğit?

Tanımıyorum
  • daha dün otobüste, 15 yaşlarında bir cocukla en fazla 9 yaşında bir kız vardı, cocuk kızla şu elini yakaladın mı vuruonya ustune o oyundan falan oynuordu... birden 55-60 yaşlarında bir amcam ordan cocuga bagırdı. Sen nesi oluyorsun bu kızın, cocuk dedi kuzeniyim. Dediki amca napıyorsun oyle sen , cocukda kuzenimi seviyom oyun oynuoz dedi. Amca sonra sinirli sinirli çocuk oyle sevilmez, herşeyin bir adabı var falan dedi. Çocukta sinirlendi, buda benim sevme tarzım amca dedi. Adam halen aynı seyleri geveleyip duruyor... En son kız tam incek babası alcak duraktan tesaduf bunlar kuzeniyle raslaşmışlar otobuste. Amca, kız inerken babasına seslendi bakarmısın bir gelirmisin bu cocuk sizin yegeniniz mi?? Adamda ewt ben dayısıyım dedi. Sonra otobus hareket etti, adam halen cocuga soyleniyor. Cocuk kalktı yanıma oturdu rahat vermedi amca saolsun. Dedi abi, ben naptım şimdi yanlış birşey mi yaptım?? dedim yok boşver sen. Tamam de hee de geç dedim. Amca ordan laf atıyor halen cocuga diyor ben senin yaşın kadar insan gördüm oyle cocuk sevilmez gerizekalı dedi...

Yani olaya bakarmısınız? koskoca adam babam yaşında 2 kuzeninki kız daha küçük şakalaşmasını oynamasını nasıl düşündükü inene kadar susmadı.... böyle bir zihniyet var mlsf... ve böyle yapıldıkça kız ve erkekler arasına daha çok yasaklar tabular konuldukça 2 cinsin birbirlerine olan ilgileri ya abart derecede artıyor ve sapıklık derecesine geliyor.. ya da artık karşı cinsle keşfedemedigi cinselliği hemcinsinde arayıp eşcinsel oluyorlar....

Şu lafıda unutmayalım

Güzele bakmak sevaptır.... yoldan geçen hoş bir bayana bakmak vay be demek sapıklık oluyorsa... bende sanırım sapıgım.... ama bence otobuste olan bu olay veya bir bayanın eger otobuste bir yer varsa ve o yerin yanında erkek oturuyorsa ve bu bayan ayakta durmayı tercih ediyorsa ben o bayanın fesat oldugunu düşünürüm daha çok erkeğin degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 9 Haziran 2008; 18:05:54 >

• Bilmem,sapık olabilirim..
  • valla hayatımda hiçbir kıza laf atmadım. yan gözle bakmadım dersem olur mu bilmem ama yani güzel hoşuma giden bir kız görünce bir kere bakarım fotoğrafını çekip beynime yollarım. orda biraz bakarım sonra anında gider zaten galba bu durumda sapık oluom
  • abazayız
  • Bu konudaki kullanıcılar: T.R.U.G., brk_066, masterrr, iMKoP, dizzyblue, bookworm, Kivanc1Mac, CastingFailed., swm, lejyonerx, karasoyka
  • sapıgım ne yapabilirim bizi bu hale getirenler utansınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

daha dün otobüste, 15 yaşlarında bir cocukla en fazla 9 yaşında bir kız vardı, cocuk kızla şu elini yakaladın mı vuruonya ustune o oyundan falan oynuordu... birden 55-60 yaşlarında bir amcam ordan cocuga bagırdı. Sen nesi oluyorsun bu kızın, cocuk dedi kuzeniyim. Dediki amca napıyorsun oyle sen , cocukda kuzenimi seviyom oyun oynuoz dedi. Amca sonra sinirli sinirli çocuk oyle sevilmez, herşeyin bir adabı var falan dedi. Çocukta sinirlendi, buda benim sevme tarzım amca dedi. Adam halen aynı seyleri geveleyip duruyor... En son kız tam incek babası alcak duraktan tesaduf bunlar kuzeniyle raslaşmışlar otobuste. Amca, kız inerken babasına seslendi bakarmısın bir gelirmisin bu cocuk sizin yegeniniz mi?? Adamda ewt ben dayısıyım dedi. Sonra otobus hareket etti, adam halen cocuga soyleniyor. Cocuk kalktı yanıma oturdu rahat vermedi amca saolsun. Dedi abi, ben naptım şimdi yanlış birşey mi yaptım?? dedim yok boşver sen. Tamam de hee de geç dedim. Amca ordan laf atıyor halen cocuga diyor ben senin yaşın kadar insan gördüm oyle cocuk sevilmez gerizekalı dedi...

Yani olaya bakarmısınız? koskoca adam babam yaşında 2 kuzeninki kız daha küçük şakalaşmasını oynamasını nasıl düşündükü inene kadar susmadı.... böyle bir zihniyet var mlsf... ve böyle yapıldıkça kız ve erkekler arasına daha çok yasaklar tabular konuldukça 2 cinsin birbirlerine olan ilgileri ya abart derecede artıyor ve sapıklık derecesine geliyor.. ya da artık karşı cinsle keşfedemedigi cinselliği hemcinsinde arayıp eşcinsel oluyorlar....

Şu lafıda unutmayalım

Güzele bakmak sevaptır.... yoldan geçen hoş bir bayana bakmak vay be demek sapıklık oluyorsa... bende sanırım sapıgım.... ama bence otobuste olan bu olay veya bir bayanın eger otobuste bir yer varsa ve o yerin yanında erkek oturuyorsa ve bu bayan ayakta durmayı tercih ediyorsa ben o bayanın fesat oldugunu düşünürüm daha çok erkeğin degil...

+1

• İslam'a göre davranacağımıza saçma sapan arap geleneklerini benimsememizden kaynaklanıyor bence tüm bunlar.(Arap kökenli arkadaşlar sakın alınmasın onlardan bahsetmiyorum)

En başta kadınların kapatılması (hem kıyafet hem de manevi anlamda) direkt erkeklerin sapık olarak görülmesiyle alakalı, yalansa yalan deyin. Erkekler hayvan mı ki, iradelerine sahip çıkamıyorlar mı kadınlar kapansın, erkeklerden kaçsın?

Maalesef hep bunlardan dolayı sapık damgası yiyoruz. Tabi bundan faydalanan hemcinslerimiz yok değil.

Adam kız kardeşiyle birinin çıktığını görse olay çıkarır ama komşusunun kızı hakkında pis pis şeyler düşünür. Empati sıfır.

Yani olay tamamen genellemeden kaynaklanıyor. Maalesef çoğu insanda ateşle barut yan yana durmaz gibi sapıkça bir anlayış var. Ben kardeşim gibi gördüğüm çok yakın bir kız arkadaşımla aynı yatakta bile yatmışımdır ama asla kötü birşey düşünmedim, asla da düşünmem. İğrençlikten başka birşey değil. İrademe son derece sahibimdir bu konuda.

Bence olur olmaz herkese sarkan erkekler kadar onlardan abartı şekilde kaçan kadınlar da sapık zihniyetli. Ben böyle düşünüyorum. İnsanın içinde ne varsa karşısındakini de öyle görür.

• konu nireye gidior konumuz sapıklık üzerine lütfen dini alet etmeyelim. kimi şafi kimi hanefi, kimide katolik....
  • Metalica arkadaşın başına gelen benim başımada geliyor

İşin tuhaf yanı bunu yapan kadın annemle yaşıt belki daha yaşlı .. Millet kafayı yemiş

dipçik. Ayrıca çok masum birisiyimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 9 Haziran 2008; 18:50:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

konu nireye gidior konumuz sapıklık üzerine lütfen dini alet etmeyelim. kimi şafi kimi hanefi, kimide katolik....

Dini karıştırmıyorum ki, din adı altında benimsenen hurafelerden bahsediyorum.
  • @Citizen, tabi ki abartılıyor dostum. Bizim an' anelerimize, örf ve adetlerimize göre tutucu olmak işin kolay yanı. Ben inanıyorum ki bir iki kuşak sonra böyle şeyler minimum seviyeye inecek. Çünkü genç nesil parlak, kendini geliştirmiş ve daha zeki oluyor. Tutuculuk, bağnazlık, art niyet aramak hep cehaletin ve özgüven eksikliğinin getirisidir. Bunun da sebebi; insan başkalarını da kendi gibi bilmesindendir.

Başıma gelen birkaç olay var benim de. Ben insanları sebepsiz rahatsız etmekten, yanlış anlaşılmaktan ve yapmadığım/yapmayacağım şeylerin sorumluluğunu almaktan çok korkan bir karaktere sahibim. Genelde toplu taşıma araçlarında bir erkeğin yanına oturmak istemeyen hanımlar oluyor. Birkaç kere bana da oldu. Yanımdaki yerini ayaktaki bir hanım arkadaşımıza veren 19-20 yaşlarındaki genç arkadaşımız ayağa kalktıktan sonra hanım kızımız şöyle bir alanın kabaca uygunluğunu minik beyniyle yaptıktan sonra beni süzüyor, sonra artık yorgunluk katsayısına veya Strength gücüne göre yanıma oturuyor/oturmuyor. Benim gözlemlerime göre bu seçiciliğin, tanımadığı insanların hepsine bir Nuri Alço, bir Tecavüzcü Coşkun, bir Şahin K., bir Gökhan Demirkol gözüyle bakan, yeri geldi mi "Amaneyn elime teni deydi, eve geçeyim de su koyayım bi abdest alayım. Töbe töbe töbe" diyen zihniyetin yüzde 87' sini de(Küsüratlı rakam vereyim ki salladığım belli olmasın) başında örtü olan kadınlarımız oluşturmakta. Bu bir geriliktir.

Düz mantıkla; bir gün olur da böyle örümcek kafalı zihniyetin tekine yer verme gafletinde bulunursam eğer, bu sığların oturduğum yerin sıcaklığından dolayı rahatsız olabilmeleri de mümkündür diyebilirim. Eğer ayakta olan ve gözleriyle "Lan terbiyesiz, kalk da ben oturayım ulan it!" bakışı atarak beni taciz eden hafif/orta/ağır yaşlı hanım ablalarımızdan tırsarak uyuyor numarası, inceden cam kenarından ufka dalmış numarası, kitap okuyor numarası ya da müzik dinliyor ayağı yapmazsam bunu da test edip forumla paylaşacağım.

Bir de direk konuyla ilgili olmasa da belki alâkalıdır diyerekten; "Bilinmiyor ki bir şey ne kadar gizlenirse o kadar dikkat çeker, o kadar çekici olur." sözümü de buraya yapıştırıp yazımı noktalıyorum efendim.

• Güzel yazmışsın, bir de, söylemeden geçemeyeceğim. Ekşi sözlük yazarı olduğun acayip belli oluyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Güzel yazmışsın, bir de, söylemeden geçemeyeceğim. Ekşi sözlük yazarı olduğun acayip belli oluyor :D

Hemfikir olduğumuza ve beğendiğine sevindim. Yapma ya o kadar mı sırıtıyoruz burada
  • Kısmen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.