Şimdi Ara

Sanyo Televizyon Görüntü Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta Sanyo'nun LSD42S9FA televizyonunu aldık.Yalnız bir sorun var.HD'de bile istediğim görüntü kalitesine ulaşamıyorum.Normal HD'lerde insan yüzünde sakalları bile tek tek görebilirken bizim televizyonda o görüntü yok.
    Sorun nedir ?
    Teşekkürler.

• Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Geçen hafta Sanyo'nun LSD42S9FA televizyonunu aldık.Yalnız bir sorun var.HD'de bile istediğim görüntü kalitesine ulaşamıyorum.Normal HD'lerde insan yüzünde sakalları bile tek tek görebilirken bizim televizyonda o görüntü yok.
    Sorun nedir ?
    Teşekkürler.

Bu son derece normal çünkü o SANYO. Paneli geri verme imkanın varsa hemen geri ver.Sonra bütçeni yaz ne alacağını söyleyelim.

Saygılar
  • Bunu ev halkına anlatmak imkansız işte.Ben yine bir zorlarım umarım anlatabilirim.
  • Sanyo talihsizlik olmuş evet.
  • Bu Sanyo o bildiğiniz SANYO/Japan değildir

Bahsettiğiniz paneli kim üretmiş(fason zaten)belli değil,Modül ise LGD nin
    kalitesiz ucuz yollu IPS tipli olanından v.s

Bu tip fason(daha doğrusu çakma MARAlı)USA dahil dünyanın her yerinde vardır!
    Ucuz yollu panel arayanlar bunları alıyor!

Sanyo artık Pany ye geçti ve Pany bünyesinde üretime devam ediliyor,ama bunları süper panelleri(çok büyük ekranlı)
    ve Projector v.s cihazları sadece USA/Canada/Japan da satılmaktadır(özel üretim)
    Camera sistemleri yine süperdir v.s

Ama bunlar capon işi olanlar,Hisense/SEG/Sanyo/Grundig v.s v.s çakma markalı paneller ile "capon işini" veya Sanyo yu
    ltf karıştırmayın

• görüntüyü uydu alıcıyla mı denediniz pc-laptop baglayarakmı ikisi arasında kaynak cihazlada baglantısı var sonuçta bu olayın.kaynagınız mobil ise başka bir tv de deneyip farkı buraya yazarmısınız .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÖRÜNTÜ KALİTESİ
    12 yıl önce açıldı
    Tivibu uydu görüntü kalitesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.