Şimdi Ara

SANYO L32R30HDWP 32' FULL HD LCD TV 699 TL 12 Taksit (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nosferatu`

    quote:

    Orijinalden alıntı: fortress34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nosferatu`

    Siteyle bir bağlantım yok, ama soran arkadaşlar araştırsa ilk karşılarına çıkacak kaynaklardan birisi akakçe.com
    http://www.akakce.com/forum/netteenucuz.com,353.html

    Samsungu da peşin olarak aynı fiyata (668TL'ye) alabiliyorsunuz... Özellikleri daha düşük ama Sanyo'daki bu özellikler gerekli mi :? işte o kişiye göre değişir.;

    Çözünürlük FullHD değil 1366x768 (32" televizyonda bu farkı anlayacak göz sanırım hiç bir Allahın kulunda yoktur.)

    120hz değil 50hz (Ben 50hz başka bir televizyonda sorunsuz olarak hertürlü PS3, Xbox oyunu oynuyorum çok hızlı ekran geçişlerinde nadiren kayma oluyor ama beni hiç rahatsız etmedi. Kaldı ki hz diye bir terim LCD/LED teknolojisinde yoktur. Hz tüplü televizyondaki tüpten fotonun fırlatılma frekansıdır yani TÜP yok ise fırlatılan bir fotonda olamayacağına göre Hz de yok demektir.)

    USB : İşte bu önemli bir ayrıntı.

    TV'sini kullandığım bir marka olması nedeniyle aynı fiyata olmalarından dolayı samsungu seçerim normalde fakat usb ayrıntısı çok güzel ve kullanışlı bir özellik. Eğer USB'den mkv,divx gibi formatları açıyor ise sırf bu nedenle bu televizyonu alırım ben. Benim televizyonumda uydu değil anten dahi yok :) USB'den 1TB diski filim, dizi doldurup takıyorum ve keyfime bakıyorum. Birde XBox, PS3, Wii bağlayıp oyun oynuyorum.

    Öncelikle Bosch un sitesinde ürünün full hd ve 120 hz. olduğu yazıyor..
    Siz neye göre 1366x768 ve 50 hz. diyorsunuz onu merak ettim..

    Ayrıca LCD/LED terminolojisinde de hz. olayı vardır.. Görüntünün saniyede yenilenme oranı anlamında kullanılır..
    Piyasadaki bütün firmalar kandırıyor mu bizi yoksa?
    Hocam cevap vermeden önce okumayı öğrenin.

    Ben orda samsung'un özelliklerinden bahsediyorum.
    Sanyo 1080p Samsung 720p
    Sanyo 120hz Samsung 60hz
    Sanyo USB'li Samsung USB'siz

    İki televizyon arasında görüntünün hareketini belirleyen bir fark mutlaka vardır. Ben yok demiyorum. Sadece bu hız farkını tanımlamak için HZ terimi ne derece doğru ben onu demek istemiştim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım o zaman; Madem ben yanlış biliyorum bana ve forumdaşlarınıza HZ terimini, ne olduğunu ve televizyonlarda ne manaya geldiğini öğretir misiniz.

    Ha bu arada birçok TİCARİ AMAÇLI SİTEDEN link vererek bize "Hertz, bir görüntünün 1 saniyede ekrandaki yinelenme sayısıdır." cümlesini kullanmayın. HZ frekansın birimidir. Bunu fen dersi almış her insan evldı bilir... Bu bilgi terimin saptırlıarak ticari olarak upselling yapma gayesindeki satışçıların kazandırdığı bir yanılsamadır.


    Kişisel olarak ise USB'den mkv oynatamıyor ise eğer hiç maceraya atılmaz ürünü ve markayı hiç kullanmadığım için tercihimi Samsung'tan yana kullanırdım. Çünkü zaten 32" TV'de FullHD HD farkını anlayabilecek babayiğit görmedim ben henüz, ayrıca genel olarak hz farkı da farkedilemiyor.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Çünkü zaten 32" TV'de FullHD HD farkını anlayabilecek babayiğit görmedim ben henüz, ayrıca genel olarak hz farkı da farkedilemiyor.


    Yani 32 inch ebatları için Full HD i zorlamayalım, HD Ready yeter diyorsunuz, doğru mudur?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch

    quote:

    Çünkü zaten 32" TV'de FullHD HD farkını anlayabilecek babayiğit görmedim ben henüz, ayrıca genel olarak hz farkı da farkedilemiyor.


    Yani 32 inch ebatları için Full HD i zorlamayalım, HD Ready yeter diyorsunuz, doğru mudur?

    Ben katılmıyorum bu görüşe..
    Full HD bir medyayı yada oyunu neden full HD çözünürlükte izlemeyelim ki..
    Hele de bu fiyata full HD bir ürün alınabiliyorken..
  • Getirirlerse ben de almayı düşünüyorum. Bugün Eskişehirdeki tüm teknoloji marketleri gezdim, adamlar yılbaşı diye bindirim yapmışlar. Bir media marktta samsung 40d6000 iyi fiyata gitmiş 1600 küsür liraydı. Sabah işte olmasam gitsem gezsem kaçırmazdım o tvyi.

    Neyse netten ucuz yetkililerine sesleniyorum tekrar getirin bu televizyondan
  • usbden film oynatmıyor mu gerçekten
  • Almayı düşünüyorum ben de, kredi kartı bulabilirsem tabi. Bir de stoka girerse. Haberdar ederseniz buradan sevinirim.
  • Arkadaşlar bugün Migrosta gördüm Sanyo(tam modeli aklımda değil)ama üzerinde Divx yazısı vardı elemana sordum film oynatıyor mu diye evet ama her formatı tanımıyor dedi.Yanımda USB yoktu deneme yapamadım.DH deki modelse film oynatmıyor dedim,başım da kalabalıktı çocuklar falan fazala incelyemedim.Acba bu konudaki tv'nin üzerinde Divx yazısı var mı?Alan arkadaşlardan biri cevap verirse sevinirim.Eğer yoksa yarın gidip detaylı inceleyip almayı düşünüyorum.Tv Full HD ve fiyatı 629 lira ve 12 taksit.
  • bi iki fotograf gordum ama soyle kapsamli bi inceleme yazan olmadi sanirim.. mesela 60 Hz - 120 hz farkini inceleyen olmadi mi hic alanlardan? ben samsung 32d403 aldim hepsiburada.com dan gecen haftalarda 660 TL ya geldi.. ustune 100 tl lik ceki de sayarsak 560 a geliyor maliyeti.. simdi bi 32" daha almam gerekicek.. samsungtan bi sikayetim yok benim ama bu TV nin bariz daha iyi oldugunu soyluyor ise alan arkadaslar bunu dusunucem.. yok mu soyle guzel bi analiz?

    bir de migrosta gordugunu soyleyen arkadas hangi migrosta gordu acaba ?
  • arkadaslar bnde santo lcd televizyon var usb takıp film izlicem fakat usb deki film doyasnı görmüyor servis menüsünede giremiyorum nasıl girilcegni bilmiorm yardımcı olun ltfn
  • herkese merhaba.bende 32r40hd lcd tv kullanıyorum.diğer beko vs gibi tv lerle karşılaştırdığımda diğital yayınlarda bile netliği çok güzel.şuanda kaliteli hd kablosu ile diğitürk kulalnıyorum yayınlar problemsiz hd yayınlar bile çok net.benişmde bu tv den istediğim tek şey kayıt yapmaması ve film izleyememem usb den.servis menusundan bazı tv ler bu özellik açılıyor.sanyo ile ilgili günlerce araştırma yaptım bulamadım açtırma özelliği vede servis menusuna girişi.bile varsa yazsın hepimiz faydalanalım bu özellikten
  • şu an bayi fiyatı yanılmıyorsam 1099TL .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.