Şimdi Ara

SANYO HD1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikleri çok ilginç..1/2.5'' Sensor hemde 4megapixel totalemişa dam yani hem photoda hemde videoda bu sınırlara yaklaşırsın demek istiyor.. kullanan varmı bu makina yı yani cameraya benzemiyor ama özellikelri süper geldi..goggle da gezerken buldum 1920x11080 60fps video kayıt yapması çok ilginç 6.3-63mm lens ve 10x optik zoomda mevcut.. 300-400 ytl ise alalım diyorum buna ..sirkecide kaç para bilen varmı bu aleti.. yada kullanan
    link:
    http://sanyodigital.com/specifications.aspx?v=17







  • 300-400 YTL çok iyimser bir fiyat olmuş. İnternette aşağıdaki şinktede göründüğü gibi 1500 YTL civarlarında

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98867
  • panasonica aslinda biraz assagilamissin sanyoyu

    Aslinda Japon mali gayet kaliteli bir firma.Turkiye'de yeni yeni tutunmaya calisiyor. Ben bunun bir onceki modeli Hd700 biraz kullanmiştim. Birkac kotu yani olmasina ragmen ,gunduzleri cok guzel cekim yapiyordu. Mesela sanyodan bir onceki kameram olan Panasonic SDR-S10 dan sanyo hd700 gecince olay budur demiştim

    ayrica bunlarin tipleri biraz degisik dedigin gibi fakat bunlari cebine atip tasiyabiliyorsun.Mesela su an Panasonic SD9 kullaniyorum. Ancak montun iç cebine sıgıyor ki 3CCDli dünyanin en ufak ,en hafif kamerasi olarak piyasa cıkmıstı. Yani bence Sanyo firmasi kaliteli bir firma. bu kamerasida eger gece cekimlerini biraz düzelttilerse ,zoom yaparken cıkan sesi engelledilerse gayet güzel bir kameradir.




  • baba
    1/2.5 '' lens var alette gece çekimide iyidir bence.. ben az inceledim renker çekimlerde çok doğal ve gerçekçi.. az şeklini kamera gibi yapsın bunlar canon u sollar..ben canonların bir -iki hd kamerasını inceldm renkler hiç doğal değil yapmacık mesela hf100 de çok belirgin..tamamen çip üzerinde işlenen ve sunulan gçrüntü.. bu sanyoda cidden doğal.. ama 400 üzeri fazla ..yani 1000 ytl çok ciddi para baba yani aklımda kalan bir dig kamera yapmışlardı makro çekimde tozunu aldılar sonu 60 li bişydi üretimden kakmıştır şimdi piyasanın..ben açıkcası 2010 da patlama bekliyorum sanyodan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 8 Mayıs 2008; 22:41:51 >
  • Selam,

    Kamerayı kullanlardan görüş bekliyoruz. Şu anda makina 999 TL'den satışta. Yer Media Markt. Ürünü kullanıp beğenen, beğenmeyen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.