Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın ikinci makroru eklediğimi sanmışım

işte ikinci makro

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • makinam e 60 tır belirtmemişim kusura bakmayın

saygılar.............
  • Hoşgeldin Murseryan arkadaşım, makinen hayırlı olsun. Takıldığın her noktada yardımcı olmaya hepimiz hazırız. Bir tavsiyem olacak. Böcekleri öldürüp makro çekmen hiç etik bir davranış değil. Şaka tabi Canlı canlı daha hoş duruyorlar.
  • cidden o zawallı sinek mi böjek mi neyse ölmüş mü :(
  • 三洋電機 Sanyo VPC-E6EX

FOTOKRİTİK >> Mor & Ötesi >>http://www.fotokritik.com/589771

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 16 Haziran 2007; 12:25:35 >
  • hosgeldin murseryan daha nice fotolara karedsim..
  • Arkadaşlar bugün foto çekemedim malesef, istanbul kadıköydeki yazıcıoğlu pasajına gittim .
    Yedek pil olsa fena olmaz mantığı ile sanyo nun DB-L20 model pilini sordum bu pilin muadilini 35 YTL. fiyat verdiler ancak pilin üzerinde 3,7 V - 710 MaH yazıyordu oysaki makinadaki pilde 3,7 V -720 MaH yazıyor.Neyse lafı uzatmayım ,içime sinmedi 10 MaH lik bir fark olduğu için.
    Sonra diğer üst katlarda As Tec ith.firmasında da bu pilin muadilini gördüm pile baktım 3,7 V - 720 Mah olunca sevindim fiyatını sordum adam bana 65 YTL dedi ulen dedim 10 Mah lik fark için adam 30 YTL fark istiyor şeytan diyor in aşağı kata 2 tane al 60 YTL ver 3 tane pil sittin sene sana hizmet eder.
    Ancak makinaya zarar verir diye hiç bir şey almadan çıktım.

Arkadaşlar e60' ın orjinal pili ve harici şarj aletini satan bir yer biliyorsanız çok sevinirim.

sevgiler
    saygılar
  • arkadaşlar işte bu şarj cihazı

• Dostum 10MaH düşük amperden cihaza bişey olmaz zaten orj. bulsanda 65ytl den ucuza alamazsın, önemli olan model uyumluluğu oda voltajın aynı olması ile ilgili. Aynı voltajsa sorun yok demektir. Tabi arada ne gibi fark olur 30-40 poz erken bitebilir yada 5 yıl ise ömrü 3-4 yıl olur hepsi bu.

三洋電機 Sanyo VPC-E6EX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 16 Haziran 2007; 23:20:37 >

• güzel makrolar ama ışık ayarında bi debgeizlik mi var. fazla parlamış
    bende sırf makrolar için almayı düşünüyorum şuan altinok abinin emante canon u kullanıyorum. ne zaman isteyecek bakalım
  • http://www.fotokritik.com/590434 Arkadaşlar fotolarımızı fotokritiğe de koyalım sanyocular çoğalsın hemde birbirimize de yorumlar yapalım

• ya arkadaslar ben bır makıne alıcam benım de aklımda e60 var forumunuzu bıraz takıp ettım makro lar super ancak benım ıcın makro cok ta onemlı deıl benım merak ettıgım sanyonun gece cekımlerınde ve normal cekımlerdekı performansı dıger modellerle karsılastırınca nası buluyorsunuz:::
  • Piyasada uniross sanyo pili satıyordu. Ben orjinal distribütöründen aldım, fakat saolsunlar ben aldıktan sonra arkadaşlar uniross pil tavsiye ettiler. Uniross'un pili 24 USD + KDV' idi. Uniross'un ithalatçısını ara. Pili nereden bulabileceğini sana söylesinler.

quote:

Orjinalden alıntı: murseryan

Arkadaşlar bugün foto çekemedim malesef, istanbul kadıköydeki yazıcıoğlu pasajına gittim .
    Yedek pil olsa fena olmaz mantığı ile sanyo nun DB-L20 model pilini sordum bu pilin muadilini 35 YTL. fiyat verdiler ancak pilin üzerinde 3,7 V - 710 MaH yazıyordu oysaki makinadaki pilde 3,7 V -720 MaH yazıyor.Neyse lafı uzatmayım ,içime sinmedi 10 MaH lik bir fark olduğu için.
    Sonra diğer üst katlarda As Tec ith.firmasında da bu pilin muadilini gördüm pile baktım 3,7 V - 720 Mah olunca sevindim fiyatını sordum adam bana 65 YTL dedi ulen dedim 10 Mah lik fark için adam 30 YTL fark istiyor şeytan diyor in aşağı kata 2 tane al 60 YTL ver 3 tane pil sittin sene sana hizmet eder.
    Ancak makinaya zarar verir diye hiç bir şey almadan çıktım.

Arkadaşlar e60' ın orjinal pili ve harici şarj aletini satan bir yer biliyorsanız çok sevinirim.

sevgiler
    saygılar

• çözecem aleti az kaldı.. karınca ceviz yaprağındaki bitleri sağıyor sanırım kurcalıyor öz çıkarıyorlar..

• Arkadaşlar sanyo e60 da manuel ayarlara izin veriyormu.Yani iso enstantane vb. ayarların hangilerini kendimiz yapabiliyoruz.
  • Amperleri ve tüm ayrıntıları uyşmuyorsa alma derim.

Yıllar önce biraz farklı amperli pili 100% uyuşmayan bir doldurucuya takmıştım. Hem doldurucu hem de piller sizlere ömür . . .
    quote:

Orjinalden alıntı: harun9992001

Arkadaşlar sanyo e60 da manuel ayarlara izin veriyormu.Yani iso enstantane vb. ayarların hangilerini kendimiz yapabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

QamiQaze çok güzel kare kadrajı biraz daha aşağı alıp ışık merkezini ortalayabilirsen dahada güzel olur. Bunu siyah beyaz düzenle dahada güzel olabilir.

三洋電機 Sanyo VPC-E6EX (Bunu japon bir sitede buldum :)

Slm arkadaşlar bu aparatları Türkiyede bulma ihtimalimiz var mı sizce
    bence araştıralım buluruz belki bişeyler

• E6 İLE E 60 ARASINDA NE FARK VAR BEN E 6 ALDIM AMA PEK Bİ ÖZELLİK FARKI GÖRMEDİM DEĞİŞTİRMEME GEREK VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetkins

E6 İLE E 60 ARASINDA NE FARK VAR BEN E 6 ALDIM AMA PEK Bİ ÖZELLİK FARKI GÖRMEDİM DEĞİŞTİRMEME GEREK VARMI

Ikisinin performans olarak pek bi farkı yok. E60 E6nın bir iki eksiğinin düzenlenip piyasaya sürülmüş halidir. Titreşim önleyici ve kırmız göz önleme var ek olarak. Bende de E6 var. Gayet memnunum.
  • Kırmızı göz engelleme E 6 dada var , E 6 da titreşim engelleme yok, E60 ın titreşim önleme özelliğini test eden varmı gerçekten işe yarıyormu bi fark bumu yanii?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.