Şimdi Ara

Santrale Uzaklık ve Fiber Optik Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Donanım haber sakinleri ben köyde oturuyorum en yakın santrale uzaklığım 5.1 km.Bunun sonucunda 8 mbit parası verip 1 mbit zor kullanıyorum.Hat zayıflaması 63 db.Köyde internet kullanan bir kaç kişi daha var tabiki hepimizde aynı sorun var.İlde fiber optik kablolama başladı.Bizim köyle santral arası fiber optik kablo çekilse hızda değişme olur mu? Saha dolabına uzaklığım 600 metre.Bu hız sorununu nasıl çözerim acaba o kadar para veriyoruz en yavaş interneti kullanıyoruz.Yeni bir santral yaptırma imkanı var mı gerekirse bütün köyden dilekçe yada imza toplarım.Yardımlarınız için teşekküler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexmason1 -- 2 Ekim 2014; 8:33:48 >

• Köydeki 3-5 kişi için 5 KM fiber kablo çekeceklerini zannetmiyorum. Merkez santral ile köyünüz arasında belki kablosuz bağlantı ile verirler diyeceğim ama o iş de zor...
    Telefon veya DSL bağlantılarında sınır mesafe zaten 6km. 1Mbps alıyorsanız ve sorun yoksa gayet iyi bence.
  • Kablosuz hizmet veren iss ler var ise basvurun
  • kablosuz derken vınn gibi mi yoksa internet merkez santralle bizim köy arasında özel bir cihaz kurularak mı sağlanıyor? Eğer özel bir sistem olursa türk telekomu bir ziyarete giderim :)
  • 1 mbitlik paketlere gecirtin yapicak birsey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kopan Fiber Optik Kablolar Hk.
    2 yıl önce açıldı
    Fiber kablo çekmek.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.