Şimdi Ara

Santos'tan Beşiktaş'a taş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Error 404

santos dünya kupasında nerdeydı göremedım

nasıl görmedin ya, quaresmayla birliktelerdi.

dipnot: brezilya > portekiz

Harbi pato da yoktu di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

nasıl görmedin ya, quaresmayla birliktelerdi.

dipnot: brezilya > portekiz

ıronı yapmış arkadaş aklınca :)

ee o zaman santos'ta quaresma gıbı dünya kupasında mıllı kadroda yoksa neyıne atıyor bız mıllı takımımızdayız onlar oynamıyor dıye ?

ayrıca brezılya büyük portekız ayaklarını geç. o zaman elano>all

geçınız
  • Adam bi milli takima cagirildi diye bi yerleri feci derecede kalkti.Milli takimimizin kadrosu cok mu iyi secildi de boyle bi yorum yapiyor bu adam ? Bunun lafina bakicak olursaniz Balta'dan tut SELCUK bile milli takimda.Necip gibi bi oyuncuyu Milli takima almiyolar.Tamam tecrubesiz diyceksiniz ama Selcuk ne yapiyor ki milli takimda.10 kisi oyniyacagimiza 1 tane tecrubesiz yetenekli bi adami alalim daha iyi

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Laf anlatamazsın bosver atıp tutarlar ama gecen sene bjk de oynayan 2 oyuncu dünya Kupası'na gitmisken bunlardan 1 oyuncu gitti. Suan ki kadrolarında 3 tane afrikalı var milli takımda oynayan onuda almak çok zor değil zaten afrikalı oyuncular artık Avrupa'da tercih edilmiyor bile. Bikac tane top class oyuncu var sadece. Etoo Drogba gibi. Uruguay'da lugano Slovakya'da stoch var. Beşiktaş da yıllardır o Slovak takımında oynayan holosko var quaresma gibi herzaman Portekiz milli takımında yeri olan bir adam var. Zaten Real'de yıllarca oynamış guti var. Ernst hilbert fink gibi Alman milli takımında oyuncular var. Zapo Sivok gibi cek milli takımında oynamış Ferrari gibi İtalya liginde yıllarca oynamış bir oyuncu bobo gibi turkiyeye gelen en iyi genc oyunculardan biri var. Zaten bunları hepiniz biliyosunuz ama isinize gelmiyor. Yarın kim ne kadar kaliteliymis gorecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Laf anlatamazsın bosver atıp tutarlar ama gecen sene bjk de oynayan 2 oyuncu dünya Kupası'na gitmisken bunlardan 1 oyuncu gitti. Suan ki kadrolarında 3 tane afrikalı var milli takımda oynayan onuda almak çok zor değil zaten afrikalı oyuncular artık Avrupa'da tercih edilmiyor bile. Bikac tane top class oyuncu var sadece. Etoo Drogba gibi. Uruguay'da lugano Slovakya'da stoch var. Beşiktaş da yıllardır o Slovak takımında oynayan holosko var quaresma gibi herzaman Portekiz milli takımında yeri olan bir adam var. Zaten Real'de yıllarca oynamış guti var. Ernst hilbert fink gibi Alman milli takımında oyuncular var. Zapo Sivok gibi cek milli takımında oynamış Ferrari gibi İtalya liginde yıllarca oynamış bir oyuncu bobo gibi turkiyeye gelen en iyi genc oyunculardan biri var. Zaten bunları hepiniz biliyosunuz ama isinize gelmiyor. Yarın kim ne kadar kaliteliymis gorecez.

Sana gülüyorum hacı..
    Ronaldo sakatlandı diye Milli Takıma çağrılan Quaresma de mi bu dediğin ?

• Yarın izlerkende gülersin. Neyse dunyanın en
    pahalı oyuncusu sakatlaninca o akla geliyor. Ayrıca birinin sagda birinin solda oynadığı çok milli macda var. Neyse bende fenerlilere çok gülüyorum. En cokda niangi stochu dia yi. Dünya yıldızı sanmaniza gülüyorum. Ha bide lugano iyi defans sanmaniza gülüyorum. Komik cidden.
  • quote:

Yarın izlerkende gülersin. Neyse dunyanın en
    pahalı oyuncusu sakatlaninca o akla geliyor. Ayrıca birinin sagda birinin solda oynadığı çok milli macda var. Neyse bende fenerlilere çok gülüyorum. En cokda niangi stochu dia yi. Dünya yıldızı sanmaniza gülüyorum. Ha bide lugano iyi defans sanmaniza gülüyorum. Komik cidden.

Sen Zapo'nu Dünya Yıldızı sanıyorsun biz Lugano'yu sanmışız çok mu ?

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

ya varya tipik fenerlisin ya senin yuzunden senin gibilerinin yüzünden fenerlileri sevmıyolar bos bos konusuyosunuz bide sırıtıyosun

• quote:

quote:

Yv hocam su bradnewe cevap vermeyeceksin takan yok artık bu adamı

• Sanki ben seni çok takiyorum ama haklisin cevap veremiyosan boş boş konusmayacaksin.
  • quote:

quote:

Laf anlatamazsın bosver atıp tutarlar ama gecen sene bjk de oynayan 2 oyuncu dünya Kupası'na gitmisken bunlardan 1 oyuncu gitti. Suan ki kadrolarında 3 tane afrikalı var milli takımda oynayan onuda almak çok zor değil zaten afrikalı oyuncular artık Avrupa'da tercih edilmiyor bile. Bikac tane top class oyuncu var sadece. Etoo Drogba gibi. Uruguay'da lugano Slovakya'da stoch var. Beşiktaş da yıllardır o Slovak takımında oynayan holosko var quaresma gibi herzaman Portekiz milli takımında yeri olan bir adam var. Zaten Real'de yıllarca oynamış guti var. Ernst hilbert fink gibi Alman milli takımında oyuncular var. Zapo Sivok gibi cek milli takımında oynamış Ferrari gibi İtalya liginde yıllarca oynamış bir oyuncu bobo gibi turkiyeye gelen en iyi genc oyunculardan biri var. Zaten bunları hepiniz biliyosunuz ama isinize gelmiyor. Yarın kim ne kadar kaliteliymis gorecez.

Sana gülüyorum hacı..
    Ronaldo sakatlandı diye Milli Takıma çağrılan Quaresma de mi bu dediğin ?

he evet aynı zamanda Ronaldo'yu aratmadığı belirtilere tüm avrupa basınının odak noktası olan Quaresma...

• Bilica : santos iki kişi basalım elemanı yardım edim mi ?
    Santos : yok o milli takımda oynamıyo bana bırak .

En azından zaponun İtalya ligi kariyeri var. Hani luganoyu bedava bile kimsenin almadığı lig varya o ligde.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

aslında haklı olduğu noktalar var,premiere ligue gibi bizde de milli formayı giyme şartı aranmalı yabancı sayısı da 6 ya düşürülmeli klube tribun saha tek olacak şekilde... böylece sadece kaliteli yabancılar gelir...

almanya ispanya ingiltere brezilya vs... gibi ülkelerden oyuncu almazsın o zaman

o sistem türkiyeye uymaz rağbet gören bir lig değil

“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...**
  • quote:

Sanki ben seni çok takiyorum ama haklisin cevap veremiyosan boş boş konusmayacaksin.

1 tane mantıklı yorumunu görmedim

mantıklı konuş ona göre cevap verelim

quote:

Hani şu her sezon avrupaya takım arayışına gidipte istediği parayı fenerbahçe dışında hiçbir kulüp vermeyen Lugano'mu?

• quote:

sen ne içtin merak ettim şimdi

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • quote:

Orijinalden alıntı: pagan_chris

Derbi için geri sayım sürüyor... Genel görüş Beşiktaş’ın kadro olarak Fenerbahçe’den üstün olduğu yönünde. Özellikle Quaresma ve Guti gibi 2 önemli dünya yıldızı ile Beşiktaş, Sarı-Lacivertliler’in bir adım önünde gibi duruyor. Ancak Fenerbahçe’nin yıldızı Andre Santos’a göre durum hiç de öyle değil...

Kaynak: HTSPOR

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.