Şimdi Ara

SANSUI SPV 7500 Fiyat düşmüş nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
49.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satış sitesinde fiyat silinmiş sipariş alınmıyor stoklar bitti herhalde
  • Bahsettiğiniz sitede bir açıklama yapmışlar; açıklamada "daha fazla gecikme yaşanmaması için bu ürünümüzün satışı 7 Mart 2009 Cumartesi gününe kadar durdurulmuştur." diyor. Ama gittigidiyor'daki satıcı halen satışa devam ediyor.

    Ayrıca bu cihazla ilgili bu konuda devam ediyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_29872220/mpage_1/key_//tm.ht#29872220
  • Açıklamanın tamamı:

    Not: Kampanyamız Stoklarımızla Sınırlı Olup, Ürünler 27 Şubat 2009 Tarihinden İtibaren Sipariş Sırasına Göre Gönderilecektir.

    ÖNEMLİ AÇIKLAMA

    Öncelikle bu kampanyamıza ilgi gösterip sipariş vererek Mağazamıza Güven duyan tüm üye ve ziyaretçilerimize içtenlikle teşekkür ederiz. Öngürülenin üzerinde oluşan yoğunluktan ötürü ürün gönderimi ve teslimatlarda daha fazla gecikme yaşanmaması için bu ürünümüzün satışı 7 Mart 2009 Cumartesi gününe kadar durdurulmuştur.

    Sipariş vermiş tüm üyelerimizin ürün gönderimleri en geç 7 Mart 2009 Cumartesi gününe kadar tamamlanmış olacak, Ayrıca 04 Mart 2009 Perşembe gününe kadar sipariş vermiş tüm üyelerimize ürüne ek olarak SÜRPRİZ bir hediye gönderilmesi kararı alınmıştır.

    Göstereceğinz anlayışa şimdiden teşekkür eder, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.




  • İşallah dedikleri gibi çıkar.Bu tip siteler stoklu çalışmazlar.Talep gelir bunlarda tedarikçi firmadan ürünü isterler.Stoklarla sınırlı olayı biraz işin kurnazlığı.Büyük olasılık talep fazla geldi, ürün bulamıyorlar ve kendilerine süre açmaya çalışıyorlar.Tabi bunlar kendi görüşüm dedikleri doğruda olabilir.
    Yine tekrar edeyim işallah cihazlarınız gelir
  • Hediye falan Kıllanmamak elde değil. ayrı bir dolandırıcılık yöntemi olmasın hediyeyi teslim alınca ürünü kargodan teslim almışsınız denmesin.
    Burası türkiye olurmu... olur.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbil -- 6 Mart 2009; 20:49:49 >
  • Benimki bugün kargoya verilmiş, yarın inşallah alırım. Bugün arayıp sordum, hediyesi Elazığ'dan geliyormuş, cihaz İstanbul'dan. Bir de bugün tesadüfen bizim eve yakın bir mağazada bunlardan bir sürü gördüm. Hatta adam ellerinde 1300 tane olduğunu söyledi. Sonradan konuşunca öğrendim ki bunlar cihazı Gittigidiyordan satan kişilermiş. Bilseydim direk oradan alırdım. Adam cihazı açıp gösterdi, oldukça şık bir cihaz, kumanadasında kırmızı kayıt tuşu var ki çok hoşuma gitti. USB'den kayıt yapan cihazlar gibi başka bir tuşa kayıt görevi verilmemiş. Ne de olsa gerçek PVR. Yalnız cihaza güncelleme yapmak gerekiyormuş onu da uyducular yapıyor dediler.
  • İstanbulda Nerde Mağaza Acaba Bende Bu Cihazı Mağazadan veya elden almak istiyorum internete pek güvenim yok
  • İstanbul'da değil, Bursa'da.

    Benim siparişi de kargoya verdik diyorlar ama kargoyu aradığımda yolda birşey yok diyor. Az önce telefon edip ürünü henüz kargoya vermediklerini, pazartesi günü verileceğini söylediler. Açıkçası ya biraz amatörler ya da Digicom cihaz yetiştirmeyip adamları zor durumda bıraktı. Taksit yapmadan alabiliyorsanız gittigidiyordan alın bence.
  • cuma günü sipariş takipte gönderildi olrak gözüküyordu. yanında da bir hediye gönderecekler diye düşünüyordum. bugün öğleden sonra telefonla aradılar özür bahabında size bir hediye gönderdik hediyemizi alın dediler. pazartesiden sonra ürün gönderimi olacak dediler. açıkçası tuhaf bir durum. en başından beri bir terslik ver bu işte. bende @xbil gibi kıllanıyorum. pazartesi kargo yapılcak ürünün hediyesi niye cumadan yollanır. teslim alın diye niye aranır. ayrıca biz bu hediyeyi alınca kargo bize teslim kağıdı imzalatacak sonra nasıl almadığımızı ispat edecez. sitelerinde sipariş takibinde durum gönderildi olarak gözüküyor. ama ürün kargoya verilmemiş. gönderilen hediye. pazartesi almayıp aynen hediyelerini iade etmeyi düşünüyorum. bu işte bir yamuk var ama hayırlısı. bir daha da böyle sitelerden sipariş mi asla. sikayetvar.com dada firmanın durumu pek iç açıcı değil sipariş teslimi konusunda. yaptık bir hata.




  • Aysının tıpkısını bana yaptılar. Fakat ben yine de bir kötü niyet olduğunu düşünmüyoum. Siparişler gelecektir fakat biraz gecikecek, idare edelim :) Peşin fiyatına 6 taksit yapan başka kimse yok.
  • http://www.shop-mar.com/KMDefault.aspx?cntid=1011&itid=562
    "İade veya İptal işlemlerinin problemsiz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için; Teslimat anında Kargo Yetkilisi nezdinde gönderiyi kontrol etmeli, kargo paketinde ya da ürün ambalajında herhangi bir çatlama, kırılma, bozulma, kutunun açılması ya da ezilme durumu varsa, KARGO TUTANAĞI ile ürünü teslim almadan iade etmelisiniz. Ürünü teslim aldıktan sonra, kargo tarafından, ürüne zarar verildiği iddiasıyla yapılan iade talepleri kabul edilememektedir."
    hediyelerini teslim alırsak sipariş ettiğimiz ürünü teslim almadığımızı istaplamak çok zor. yukarıda kutu içeriği ile ilgili bir problem olduğunda tutanak tutturun almayın iade edin deniyor. para iadesi de 30 günmüş sayfalarında yazdığına göre. şok kampanya topla paraları 30 gün sonra iade et işin sırrı burada herhalde. var bu işte bir cinlik. umarım beni utandırılar.




  • Evet Arkadaşlar bu işe bir çözüm bulalım,gelen hediyeleri ne yapalım iademi edelim veya geldiğinde gelen malın ne olduğuna dair tutanakmı tutturalım lütfen Sizlerden haber bekliyorum.
  • Gittigidiyor'dan ben aynı fiyata aldım, akşam siparişi verdim ertesi gün kargoladılar ve onun ertesi de cihaz elime geçti.
    Gerçekten hoş bir makine bazı yazılım hataları var ama değer :)
  • bende bu üründen almayı düşünüyorum ama shopmar işinden pek hoşlanmadım açıkçası.bekliyorum bakalım ne çıkacak
  • Benim sipariş de kargoya verilmiş görünüyor bakalım ne zaman gelecek?
  • Shop Mardan 2 mart sipariş verdim göndermediler bende iptal ettirdim. Gittigidiyor dan aldım cihaz çok güzel 2li LNB ile kullanıyorum. Ancak Tuner 2 de bazı kanallar sinyal yok diyor. Heralde yazılımda sorun var çok büyük bir sorun değil sinyal olmayan kanallar tuner1 de sorunsuz çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur -- 9 Mart 2009; 9:50:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: excalibur

    Shop Mardan 2 mart sipariş verdim göndermediler bende iptal ettirdim. Gittigidiyor dan aldım cihaz çok güzel 2li LNB ile kullanıyorum. Ancak Tuner 2 de bazı kanallar sinyal yok diyor. Heralde yazılımda sorun var çok büyük bir sorun değil sinyal olmayan kanallar tuner1 de sorunsuz çalışıyor.



    Evet bu bahsettiğiniz sorun yazılımsal ama gelin görünki yeni yazılım bulma şansınız yok maalesef.Cihazı topfield 5000 pvr yapan bir yazılımda sorunun düzeldiğini okumuştum ama o yazılımda da başka sorunlar çıkıyormuş.Bence bu şekilde kullanmanız daha mantıklı
  • biraz önce aras kargodan aradılar,benim 1 martta verdiğim sipariş gelmiş,açık adresimi istediler, ama gelen paket hediyede olabilir ,sanki gecikme özürü olarak önce hediye gönderilecekmiş diye duydum,merakla bekliyorum.bakalım hayırlısı.
  • @excalibur iptal işlemini kolayca yaptırabildiniz mi? acaba bizde mi aynı şeyi yapsak. gittigidiyor dan alsak. belki de bunun önünü kesmek için hediye furyasını çıkardılar. sonuç olarak shop-mar dan ürün teslim alabilen yok anladığım kadarıyla. şu hediye kargoları gelsin iade edelim akabinde de siparişi olsun bitsin ne bu ya.
  • arkadaşlar biraz önce benim hediye geldi sanırım siparişimi 23 subatta falan vermiştim bu arada 2 kere mail attım bana tlf la donduler urun gonderildi yazmasına ramen son görusmemizde bu hafta yı kasdederek göndereceklerini soylediler tarih istedim vermediler iyice kıllandım aslında internetden alışverişe sıcak bakmıyordum ilk bu şansıma kotubır firma denkgeldi hediyeden çıkanlar cdlik kagıt sabun ve ekran temizliyici sprey cihazın faturası(buna iyice kıcıklandım)ve ozur içeren cihazın daha sonra gönderelecegini belirten bir not var g.mudur imzalı saygılar ..ne olacak halimiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.