Şimdi Ara

Şanssızlık, Beceriksizlik, Öz güvensizlik.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık yüzümü güldüremiyorum. O kadar moralim bozuk ki.

21 yaşındayım. Hiç bir işi başaramıyorum. Doğru kararlar veremiyorum.

İstediğim şeyi gerçekleştiremiyorum. En basiti spor salonunda çırak olarak çalışıyorum ama 30 kilo fazlam var ve düzenli spor yapamıyorum. Sürekli üzerimde bi isteksizlik var. Herşeyden kaçıp sürekli bilgisayar başında zamanı boşa harcıyorum. Mesleğim yok. Amacım yok. Hiçbişey düşünemiyorum. Plan yapamıyorum. Uzun zamandır depresyondayım. Önceleri sahte gülebilirken şimdi artık yüzüm asık. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

• Hocam bir şeylerin etkisinde olduğunuz çok açık geçmişi arkanızda bırakamazsanız anı ve ilerisine konsantre olamazsınız.
    Biliyorum demesi kolay fakat psikolojik destek alabilirsiniz.
    Siz geçmişte yaşadıkça önünüzdeki fırsatları değerlendiremeyebilir hüsrana uğrayabilirsiniz.
    Yetenekli olduğunuz konuları bir düşünün yada yapmaktan zevk alacağınız işleri fakat bunları düşünürken geçmişi arkada bırakmamışsanız sağlıklı kararlar veremeyebilirsiniz.
  • umut9334 kullanıcısına yanıt
    Eğitim durumunuz nedir lise bitti mi terk mi ?Anladığım kadarıyla üniversitede okumuyorsunuz.Yaşıtız ,O konu başlığına yazdığın 3 şeyle çok mücadele ettim.Başıma bir olay geldi ve bütün hatalarımı ve eksiklerimi gördüm ve üstüne gittim.Ama insanın bir eşiği vardır harekete geçmek için ve bu durumu yüzüne vuracak bir olay olmalı bende öyle oldu en azından ,o olayla karşılaştım ve kendimden nefret ettim.Her Allahın günü lanet ettim kendime ,ezik ve gereksiz birisi olarak gördüm kendimi.2 psikolog ve 1 psikiyatra gittim.İlaçta kullandım kısa bir dönem.İlaçların uyuşturduğunu anlayıp bıraktım hemen.Ama psikologların etkisi oldu gerçekten ,bazı sorunlarını arkadaşlarına bile anlatamıyorsun çünkü.İnanarak dahada üstüne gittim ve bu durumu bayağı azalttım.Biz burda ne dersek diyelim sen kendinden nefret eşiğine gelmeden harekete geçmeyeceksin.Tetikleyen bir şeyler olmalı.Kaynayan kurbağa deneyi misali(Kurbağayı bir tencere sıcak suya attıklarında hemen içinden sıçrıyor ama bir tenecere içindeki soğuk suya koyuyorlar ve yavaş yavaş ısıtınca kurbağa ısındığını anlamayıp patlıyor bir süre sonra) yavaş yavaş farkına varmayın durumun çok geç olabilir.Bu durumu yüzünüze çarpan bir şey olması ki harekete geçip bir şeyleri değiştirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    Lise mezunuyum. Açıktan üniversite okuyorum ama sadece lafta. İstediğim zaman bazı şeyleri başarıyorum. Ama çok çabuk şevkim kırılabiliyor. Hemen vazgeçebiliyorum. Artık herşey devir daim ediyor. Aslında herşeyin bende bittiğini biliyorum ama bir türlü harekete geçemiyorum. İçimde yatan canavar uyanmıyor.
  • umut9334 kullanıcısına yanıt
    Pm atıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonunda cirak nasil oluyorsun + ucreti nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    ayda 350-400 e falan geliyor başka bir ücret yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ve kuvvetli bir domino taşı var onu devirdikten sonra diğerleri de düşecek, işte o taşa konsantre ol.. Yaşamanın, yaşadığının farkında ol, eğer sana yaşamak gibi bir imkan verilmişse o taşı devirmen lazım, yapabileceğini biliyorsun çünkü..
  • Aynı şey bendede var.Hiçbir işi düzgün beceremiyorum çünkü kafamı vermiyorum şansım desen hiç yok. özgüven belki biraz yüksek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han.

Benim sorunumda aynı hocam istersen uzun uzun derleşiriz.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.