Şimdi Ara

şansıma tüküreyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 tane +6 chitinden ne 1 i +7 ye nede 7 tane +7 cleaverden 1 i geçmedi +8 geçmedi peşpeşe bastım fp de yaktım 300m tozduman oldu 10 dk da. logosta bu.

• logosta upgr. şansı çok olmalı yaa
    daha herkes eziq (koxperlar hariç )
  • ondan önce yanaları saymadım. şimdi elimde silah bile yok 55 lwllik bir eziğim
  • 5 +7 cleaverden 2 si +8 oldu sende şans yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangster__58 -- 8 Aralık 2006; 10:10:40 >
  • ya beramusta 1 tane wood staf yaktım birde cleaver +7 yakcaktım orada şansa +8 e geçti
    aynen logosta +7 hornx +7 +8 e geçti. şu işe bak +8 e basmak için okjadar item basıyom hiçbiri geçmedi
  • 4 ay öncede rbth +11 den rbth +19 a geçirdim. nerden nereye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜn gece başıma gelen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya oynamak istiyorum ama oyun berbat ya :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captureThecrown

Ya oynamak istiyorum ama oyun berbat ya :(

aynen kardeş bırakalı 2 yıl oldu ama 2 yıldır 50 kere indirip sildim indirip sildim yüklemedim

oyun eski haline gelse varya offf offf böyle oyun gelmez birdaha o maradon müzigi saatlerce partinin bosalmasını beklemek falan yok öyle bi zevk
  • oyunu toplamda 4 kez bıraktım. maddi açıdan çok harcama yaptım. oyun düzelse xboxum yüzüne bakmam oynarım ama oyun artık düzelmez. eski tad zorluk ve sadelik kalmadı. md +7 cleaver +7 ile oynadığımız sabahlara kadar köpeklerde harcadığımız vakitler artık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

oyunu toplamda 4 kez bıraktım. maddi açıdan çok harcama yaptım. oyun düzelse xboxum yüzüne bakmam oynarım ama oyun artık düzelmez. eski tad zorluk ve sadelik kalmadı. md +7 cleaver +7 ile oynadığımız sabahlara kadar köpeklerde harcadığımız vakitler artık yok.

ne günlerdi be atilla çıkcakda ezikler dalamıcak biz kesicez off off en çok özlemini çektiğim nokta ne biliyor musun kahvemi alıp kaloriferimin yanında dışarda kar yağarken benim andreamda pk atmam sabaha kadar oynayıp okulda o uyuduğum uykunun tadı felan çok acayip bişe şu oyun reddedtiğim kızlar hayattan koparıyo insanı ama yiğidi öldür hakkını ver güzel oyun zekasını kullanan için ufkunu açıyo ne üç kağıtçı insanlar tanıdım bu oyun sayesinde =))

• eneoxkeskin kullanıcısına yanıt
    troll çekip partiyi yatırmak :D apos partilerinin birinde adamlar almıyolar partiye daldım apostlara eziğiz tabi o zman tek kesmek imkansız ama bende talialar var bide lighting belt serverin daha 5. günümü ne adamlar partiyi durdurdular ben yatıyım diye tek başıma çatır çatır kestiğimi görüp ks den partyi almıştım elime bana küfür edip partiye almıyanları üşenmeyip kalemle yazmıştım adamlar yalvarmaya başlamışlardı =) ne günlerdi bee off off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.