Şimdi Ara

Sansar'dan nasıl kornurum?(Güvercinler için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
91.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahçede güvercin besliyorum bu hayvan mahvetti kuşları.Kuşlar posta güvercini havada 4 saat kalıyorlardı artık 15dakika sonra çatıya konuyorlar ya pırıltı yada yem bekliyorlar.Bu lanet sansardan nasıl korurum güvercinleri dün gecede 8 tane güvercinin kafasını koparmış kanını emmiş.Çok piskopat bu yada bunu nasıl yakalarım köpek kokusuna gelmiyor diyolar köpekmi atayım kümesin içine nolur yardım edin bugün betonarme ile kapladım kümesi.
    Varmı bildiğiniz etkili yöntem nasıl yakalarım bunu tuzağa düşürürüm?
    26 tane güvercinimi yedi.Yemekle kalmıyor doyduktan sonra canlı kalanların kafasını kopartıyor
    Lütfen bi yardımcı olun

• Nolur arkadaşlar ya lütfen bi çözüm yazın tuzak felan hemen yapıcam bu gecede girmesin bu sefer kuş kalmaz :(
    Nası yakalarım bu pis hayvanı ya.:(((

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Kümesteki delikleri kapadın mı tamamen ?

Sadece özel getirttiğim nalbur'a çelik demir var önünde 2x olarak zımbaladım onları ve 18lik inşaat çivisiylede çaktım.Sineklik gibi ama çelik.Başka hiç delik yok.İç kısım ahşap dış taraf tuğla sıvalı girermi gene
    Yokmu bunun başka önlemi.Köpeğin zinciri T şeklinde yakalarmı o sansarı köpeğide boğmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A R E S -- 15 Kasım 2009; 19:26:34 >

Orijinalden alıntı: A R E S

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Kümesteki delikleri kapadın mı tamamen ?

Sadece özel getirttiğim nalbur'a çelik demir var önünde 2x olarak zımbaladım onları ve 18lik inşaat çivisiylede çaktım.Sineklik gibi ama çelik.Başka hiç delik yok.İç kısım ahşap dış taraf tuğla sıvalı girermi gene
    Yokmu bunun başka önlemi.Köpeğin zinciri T şeklinde yakalarmı o sansarı köpeğide boğmasın

sansarlar gece gelir güvercinleri boğmaya ama kesin girdiği bir yer vardır - kasaları(veya güvencin yuvalıklarını) çekip iyice bir kontrol et kesin bir delik bulup ordan giriyordur

• Bahçeye pekinez veya çivava ( asıl adı çok uzun) bağlamadıysan köpeğe bişey olmaz korkma
  • Ya bu ne biçim bi hayvan ye 2-3 tanesini tamam avcısın ama diğerlerinden ne istiyosun hayvanlar uçmuyo artık satsan satılmaz artık o kuşlar yazık acıyorum hayvanlara eve alıcam son çare komple betonarme yapıcam bi tane yokmu arkadaşlar çözüm.
    Köftesuyu dediğin folluklarda delik yok şimdi sarımsak as dediler asıcam şimdi varmı başka bildiğiniz.Geldiğini anlıyorum ama göremiyorum güvercinler kızışma sesi çıkarıyor bide o sansardan acaip ürkütücü sesler çıkıyor ama bi türlü göremiyorum elimde beyaz el feneri var yüksek ışık çıkıyor gene göremiyorum görsem takip edicem yuvasını yakıcam onuda yakıcam bi çare söleyin arkadaşlar lütfen:((

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • mantar tabancası varsa geldimi ateş et belki kaçar 2-3 gün ateş ettin mi korkup gelmez belki.

Orijinalden alıntı: Sproob

Nerde yaşıyorsun ki köyde veya ormana yakın olan bi yer mi ?

Yav yok hacı ya mahallede bahçemiz var apartmanın senin sibirya kurdundan var kısa bacaklı onuda boğcak diye korkuyorum bide.3-5 kişi daha arıyo 1 hafta önce yuvası çatının altındaymış bozdular orayı gene geziyo benimkileri boğuyo paso diğer komşunun tavuklarını götürmüş.Bide civcivleri taşımış.Eski yuvasında bi ton şey bulmuşlar 2-3 tane canlı civciv bulmuşlar napıo büyümesinimi beklio anlamadım

Orijinalden alıntı: AmmuT

mantar tabancası varsa geldimi ateş et belki kaçar 2-3 gün ateş ettin mi korkup gelmez belki.

mantar tabancasıyla kedi bile kaçmıyo kümesin üstüne çıkıyo kedi pusuyo oraya sanıyoki uçucak oda yakalıyıcak.
    Teşekkür ederim dostum ama genede deniyicem

Orijinalden alıntı: A R E S

quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

mantar tabancası varsa geldimi ateş et belki kaçar 2-3 gün ateş ettin mi korkup gelmez belki.

mantar tabancasıyla kedi bile kaçmıyo kümesin üstüne çıkıyo kedi pusuyo oraya sanıyoki uçucak oda yakalıyıcak.
    Teşekkür ederim dostum ama genede deniyicem

Hiç bilmediğimden doğrudur.Hayvana baktımda piskopatmış gerçekten...Anlattıkların çok ilginç geldi şimdi canlı canlı götürmesi filan kafasını kes kümese as sonra ibret-i Alem yap diğer sansarlara

Ekşiden:
    ruh hastasi, rahatsiz bi hayvan, adaptasyon problemi yaşayan ve bulundugu bolgedeki tavuklara tahammul edemeyen, yemedigi halde sadece katletmekten zevk aldigi icin bogup birakan garip bi yaratik.. fare yiyen bir nevi batman

• diss at

Orijinalden alıntı: macro_

fareleri yakalamak için kullanılan aletlerden kullan. kapan kur veya fareleri yakalamak için kullanılan yapışkanları yerleştir yerlere. birinden birine yakalanır. sende git canlı canlı yakala. kollarını bacaklarını pense ile kopar.

Hacı hayvan çok çevik lanet olsun ya
    Bi anda kayboluyor harry potter'ın pelerinin içine girmesi gibi.
    Zaten onu yakalasam kafasını koparıp kümesin üstüne asıcam başka sansar gelirse ibret olsun diye.O yapışkanları denedim olmuyor.
    Tek çare güvercine zehir enjekte etmek

• diss atama çok pis cevap verir(bknz:paranı verdim)
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.