Şimdi Ara

ÇOK PİS SATIŞA GELDİM YAAAAARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forum bilgi anlamında ufkumu çok açtı bir çok kez yararlandım ve yararlanmaya devam ediyorum...
    olaylar
    1)Sınav için özel kuruma yazıldım sözleşmeye uymadıkları için sınıf aşırı kalabalıktı ve rahatsız oldugumuz ıcın hocaya soyledım birşey cıkmadı daha sonra arkadaşla birlikte idareye gittik ertesi gün dersin hocası ögretmenler odasına cagırdı tehdit etti bana neden soylemedınız dedi arkadaşta sizinle karşı karsıya gelmemek için dedi başka hocalarda vardı orada bende birsey demedım mahkeme hakkımı kullanmak icın sınıftada dısarıdan aldıkları ögrenci tehdit etmişti Telefonum arızalı oldugu ıcın delıl olusturamadım malesef sonra ihtarname çektik müdür konuşmaya cagırdı sanırım benim hakkımda olumsuz seyler soyledıklerı ıcın (kalıba göre şekil almayan birisiyim) ilk arkadasla konusup sonra benle konustular olanları anlattım adam avukat oldugunu soyledı bende bunun birseyi değiştirmeyecegini soyledım. zaten 2 kişilerdi birisini şahit tutmustu
    2)Arkadaş kendisinin mahkemeye gitmeyecegini kursu bıraktıgını ıslerının yogun olduygunu soyledı Bana sahit olup olamayacagını sordum olacagını hic sevmedıgını soyledı haksızlıga ugraduk hakkımızı arayalım bla bla...Arkadaşı ardım tüketici hakem heyetine gidelim diye teli açmadı verdim bende dilekçeyi daha sonra beni aradı buluştuk konuştuk şahit olacagını soyledı yaz mevsımı geldı bızım grup bitmişti.Tekrar anayasa dersinde kagıdı karalıyordum kadın gordu agzından cıkanları yazdıgımı sandı aksam arkadas aradı agzmı fln yokladı bende suphelendım sonra dershane bitti hakem heyetı sonucu geldı ucretın yarısını aldım tabi arkadasla sıkı fıkıyız ben suphelendım ama konduramadım dedım savcılıga gıdecem sozlesme lazım tasındıgını sozlesmeyı yrttıgını soyledı sonra sozlesmeyı kaybettım dedı kıvırdı resmen daha sonra bulustuk fln aramız cok ıyı ama benı oyalıyor ara ara bana ben sınsıyım ben paraya bakarım dıyor sonra benı aradı para olarak ne kdr verecegımı soyledı bende alınca verecegımı elımde para olmadıgını soyledım ve arkadasımın karsı tarafla ısbrlıgı ıcınde oldugunu benı sattıgını anladım ama yınede bellı etmedım evını fln ogrendım kagıt goturme bahanesıyle safca davrandım...
    3)Karsı taraf suanda benı gordugunde sınsıce gulmekte bende satıldıgım ıcın ıçım ıcımı yıyor durumu hazmedemıyorum ne yapabılırım karsı taraftan para alarak benı satmıs ustune benden laf goturmus suanda bı kurumda calısıyor ev ve ıs yerını bılıyorum gafil avlamak ıstıyorum satılmak cok koyuyor adama...
    BASIMI BELAYA SOKMADAN NASIL BU KİŞİDEN HINCIMI ALABILIRIM AGZINI BURNUNU KIRSAM BIRSEY OLUR MU BANA KARSI TARAF AVUKAT FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM...
    İLK DEFA YAZDIM ANLAMADIGINIZ YER VARSA SORUN LUTFEN YARDIM EDIN FORUMDAŞLARIM CANIM COK SIKKIN RESMEN DERT OLDU BANA BU DURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHoST_FaCe -- 2 Aralık 2017; 20:22:53 >

• Hiçbirşey olmaz hocam ifaden alınır serbest bırakılırsın dava açar mahkemeye gidersin 10 ay sonraya erteler bidaha gidersin bidaha ertelenir en son zaman aşımından bırakırlar en kötü para cezası oda bişe değil 300-400 lira ama çok dçvme sen sakına küfür etmesini sağla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHoST_FaCe -- 2 Aralık 2017; 23:6:46 >
    Eğer saldırıyı planlanmış olarak yapmadığınızı kanıtlarsanız hiçbişekilde yazılmaz yani gidip adamı sen bana bunları yaptın diyerek dövme mesela araçla yanından giderken niye baktın diye in döv yada karşısından giderken omuz at ne omuz atıyon de dal ifadende küfür etti de 2 nizden başkası yoksa şahit de olmayacağı için belirsiz olur ama planlanmış saldırı olmaz planlanmış yaparsan sıkıntı çekersin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.