Şimdi Ara

Sansa Clip+ icin Kulaklik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Clip+ im icin, kulaklik almaya karar verdim. su anda mx170 kullaniyorum. kulakici almayi dusunuyorum. ama sol kulak deligim problemli :( Kulak kanali yukari dogru ilerliyor ve son derece dar. bu problem olusturur mu ? Cok genis bir muzik yelpazem var. rock, klasik, sanat muzigi, halk muzigi, arabesk, her cesitten dinlerim. ama onemli olarak cok enstrumanli muzikler dinliyorum. ozellikle mars.volta ve pink floyd flac formatinda. Yani sesteki ayrintilar onemli. kulakligi almanyadan alacagim. fiyat olarak 100 € yu gecmeyecek bir sey duunuyorum. sennheiser tavsiyeleriniz on planimda olacak(buradaki maliyetlerinin dusuk olmasi sebebiyle). tavsiyelerinizi bekliyorum.

• bütçen 100 euro sanırım? 160$' a çıkabilirsen Fischer Audio Dba-02 tam istediğin iem.
  • hocam fischer in incelemesini okudum. hakikaten benim icin yaratilmis gibi. peki incelemede bahsedilen double triple uclari vs turkiye icinde nereden temin edebilirim ? bu arada sennheiser in bu kivamda bir kulakligi var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlamite

hocam fischer in incelemesini okudum. hakikaten benim icin yaratilmis gibi. peki incelemede bahsedilen double triple uclari vs turkiye icinde nereden temin edebilirim ? bu arada sennheiser in bu kivamda bir kulakligi var mi ?

Sennheiser'ın kulakiçi olarak bu kıvamda kulaklığı yok. Elmasepeti'nde bulabilirsin belki o uçları, olmazsa "sensorcom"dan alabilirsin. Yalnız DBA'da ciddi fit problemi var. Beni çıldırtmıştı, bir türlü oturtamamıştım kulağıma...
  • 160$ dolara cıkarsan eğer ue 700 cks90 radiuss.Ya da brainwavz M2 M1 biraz daha zorla b2 .Meelec.A151'e de bir göz gezdir.İyi diyorlar çoğu yabancı sitelerde..Bu kulaklıklar da göz önünde bulundur.
  • brainwavz m2 alicam galiba. m3 veya b2 ile m2nin arasinda ne fark vardir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.